האם הסאב הזה בחירה טובה ב- 4500 ש''ח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #21 

הימאהה אכן עושה את העבודה כמו שאומרים אבל, ב 4500 ש"ח יש הרבה דברים הרבה יותר איכותיים שייתנו לך חויה אחרת הן בסרטים והן במוזיקה.
ואם אין לך עד עכשיו סאב,אני מבטיח לך שברגע שיהיה לך אחד,אתה לא תוכל לשמוע בלי.
בכל מקרה,סאב אתה לא קונה כל יום,ו 5000 שקל לא באים ברגל,לפחות תשקיע אותם בחוכמה במכשיר מקצועי של חברה מקצועית שמתמצעת בסאבים,וימאהה היא לא אחת כזאת.
הסאב של ימאהה טוב ,עד שאתה משווה אותו לפאראדיים, אפילו הפאראדיים 8 אינץ יותר איכותי ונשמע לגמרי אחרת מהימאהה המדובר, מניסיון.

שוב,ביד 2,אתה יכול למצא סתאם לדוגמא,מפלצת של וולוודיין 15 אינץ, בפחות מהתקציב שלך,אם תשווה יחידה כזאת לימאהה,הוא אוכל אותו לארוחת בוקר.

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #22 

היה לי סאב 12 אינץ' גמר את הסוס , תקנתי אותו , עבד חודש ושוב גמר את הסוס בתיקון השני הוסיפו לו צלעות קירור .... עבד עוד קצת ושוב גמר את הסוס , בפעם השלישית אמרו לי במעבדה להיפטר ממנו ....... והוא היה דווקא די פשוט לעומת הימהה ולבטח לעומת כל השאר שציינתם פה ,ועדיין כשעבד - עשה את העבודה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

moshem74
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1516
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #23 

הגודל של האלמנט לא מחייב בנוגע ליכולות של הרמקול, לראיה ,אני השוותי בסטריאו סטאר פ"ת ,סאב של ימאהה 15 אינץ! לסאב של פאראדיים 8 אינץ, הפאראדיים טוב יותר בכל היבט מהימאהה.

צריך לשמוע בשביל להבין.

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

זה לא באמת מסובך... כמו שהמליצו לך כבר, קח הביתה CHT12 של וולודייו לבדיקה - תבכה מרוב אושר - מניה בטוחה.

שחו
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1354
נתן תודות: 117 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #25 

Dalamber כתב:זה לא באמת מסובך... כמו שהמליצו לך כבר, קח הביתה CHT12 של וולודייו לבדיקה - תבכה מרוב אושר - מניה בטוחה.
...
(Y) אצלי בסלון של 25 מטר ה CHT 12 עושה עבודה מעולה.
שחר

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #26 

טוב, כנראה שמיליארד סינים לא טועים ...... אחרי שראיתי את החזית האחידה שלכם לגבי הולדויין חיפשתי ברשת ומצאתי בכמה חנויות שהמחיר שלו זהה לימהה , אני מדבר על cht 12

ועם עוד חיפוש קטן אפילו מצאתי אותו במבצע ב 150 יורו פחות , אני חושב שזו כבר עסקה מאוד משתלמת , מה אתם אומרים ?

http://www.hifihuone.fi/tuotteet.php?id=128

אין משהו במחיר הזה שייתן לי את התמורה הזו ?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199

שליחה #27 

bossgt6
וולודיין שמלודיין
ימאהה במאאההה..
וכו..

שים בסלון שלך אחד מהם ומי שישמע יותר טוב בלי קשר לשם שלו תקח. נו ברצינות ממש לשים מים במג'ימי'קס ...

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #28 

585 יורו + הובלה , מכס ומע"מ? לא עדיף כבר בארץ עם אחריות ותשלומים:

http://www.aviyaffe.com/store/main/prod ... d_prod=139

זה המחיר הרישמי. אין לי ספק שאם תלך לשם או תתקשר תקבל דיל.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #29 

אורי_ו כתב:bossgt6
וולודיין שמלודיין
ימאהה במאאההה..
וכו..

שים בסלון שלך אחד מהם ומי שישמע יותר טוב בלי קשר לשם שלו תקח. נו ברצינות ממש לשים מים במג'ימי'קס ...
...
נחמד , ה - שמלודיין , במאאההה , בהאמאס ......

כנראה מה שבשבילך זה טחינת מים במג'ימיקס , בשבילי זה טחינת בצק בקיצ'ן אייד

ואני מודה לכל מי שנתן את דעתו בדיון הזה על העזרה וההכוונה , ודווקא תרמת לדיון מבחינתי , אבל אם הגיעו מים עד נפש מבחינתך - אתה יכול פשוט לחסוך את התגובה הזו כלפי

אורי_ו
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7199

שליחה #30 

היא ממש אל אישית. שלא תבין לא נכון. לקחת את זה קשה מדיי.

אני פשוט מנסה להסביר סה"כ שלא חשוב השם אלא האוזן שלך.

סליחה עם פגעתי זו ממש אבל ממש לא הייתה הכוונה.

(b)

bossgt6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #31 

danlior כתב:585 יורו + הובלה , מכס ומע"מ? לא עדיף כבר בארץ עם אחריות ותשלומים:

http://www.aviyaffe.com/store/main/prod ... d_prod=139

זה המחיר הרישמי. אין לי ספק שאם תלך לשם או תתקשר תקבל דיל.
...
דנילור - אני גר בחו''ל , לכן זה המחיר הסופי שאני משלם ,אבל אם הייתי בארץ כמובן שאתה צודק

אורי היקר

אני אספר לך סיפור קטן
כשביקרתי בארץ לפני חצי שנה הבאתי חבר מפינלנד , והדבר הראשון שהוא שם לב אליו זה היה מס' הערים שעברנו ב25 ק''מ בערך
לוד, יהוד , קריית אונו, רמת גן, גבעתיים , תל-אביב , הרצליה עם צפיפות אוכלוסין שהפרוססור האירופאי שלו לא ידע לעכל - הוא נדהם , כי בפינלנד בין עיר לעיר 30 -40 ק''מ - כשבכל עיר 12-15 אלף איש , ומרחבי מחייה אדירים ושטחים בלי סוף ......

אני מבין אותך טוב מאוד, וכשגרתי בקריית אונו באמת הייתי יכול לעבור ב 30 חנויות במרחק של 15 ק''מ ולבצע את הניסויים שאתה מדבר עליהם , כאן אני לא אסע 80 ק''מ בכיוון אחד בכדי להביא סאב לניסוי , לכן אני משתדל למצות את כל הידע של החברים ושלך כדי להתמרכז עד כמה שאפשר ולצמצם אפשרויות , ואכן אתם מאוד עוזרים וזו חוויה מאירה לשמוע את דעתך /כם !

בשביל זוג רמקולים רצפתיים הייתי עושה זאת .

לקחתי את זה קשה , אבל לא מידי :wink:

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #32 

הבנתי, אז קודם כל, אל תתקרר לנו שם. אם אתה חייב לקנות סאב "על עיוור" אני ממש מייעץ לך ללכת על וולודיין כי פיספוס לא יהיה. אין עשן בלי אש והם לא נחשבים כמסטרס בסאבים ללא סיבה.

מה שכן, מדובר בליין הנמוך שלהם. ראה אם תוכל ללכת על גרסת 10 האינץ של הליין הבינוני שלהם. מדובר במכשיר מאוד איכותי עם RC מקצועי ומגבר 1000 W:

http://www.aviyaffe.com/store/main/prod ... d_prod=142

פההוא עולה כפליים אךמי יודע, אולי תשיג עליו דיל. סאב לא קונים כל יום ושווה להשקיע. אם תשיג אותו עד 1000 EU הייתי ממליץ לך לקפוץ עליו.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”