Uncharted: Drake's Fortune לPS3 - משחק פשוט מ-ד-ה-י-ם!!!!
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
HATUKINHO,
אם התרגלת לגרפיקה של מחשב,אז אתה מוזמן להתרווח באיזה חנות שכן מציגה משחקים חדשים של PS3,כי להבדיל מה PS2,פה מדובר בעולם אחר לגמרי.
אני לא מכיר הרבה אנשים שהמחשב שלהם מסוגל להריץ משחקים בצורה חלקה לחלוטין וברמת הגרפיקה כמו שהPS3 יודע להריץ.
אם התרגלת לגרפיקה של מחשב,אז אתה מוזמן להתרווח באיזה חנות שכן מציגה משחקים חדשים של PS3,כי להבדיל מה PS2,פה מדובר בעולם אחר לגמרי.
אני לא מכיר הרבה אנשים שהמחשב שלהם מסוגל להריץ משחקים בצורה חלקה לחלוטין וברמת הגרפיקה כמו שהPS3 יודע להריץ.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
אותי דווקא הגרפיקה (לפחות ממה שאני רואה מהתמונות) ממש ממש לא הרשימה ...
אולי כי התרגלתי לגרפיקה של מחשב, ואף פעם לא ממש שיחקתי ב PS
אבל זה לא משו /=
על מה אתה מדבר תגיד לי תשחק את המשחק הזה בps3 על 720p תראה איזה יופי זה זה משחק שזכה בטקסטורה המרהיבה ביותר של השנה עם ביושוק..
אולי כי התרגלתי לגרפיקה של מחשב, ואף פעם לא ממש שיחקתי ב PS
אבל זה לא משו /=
על מה אתה מדבר תגיד לי תשחק את המשחק הזה בps3 על 720p תראה איזה יופי זה זה משחק שזכה בטקסטורה המרהיבה ביותר של השנה עם ביושוק..
חחח היי הודעתי לפני שלא שיחקתי ב PS אני ראיתי רק תתמונות שהבחור פה העלה בעמוד הקודם .
ככה שאין לי ממש מושג איך זה נראה במציאות.
בכל מקרה עדיין לפי איך שזה נראה מהתמונות, הכרטיסי מסך המובילים של היום עם משחקים כמו לדוגמא crysis ראיתי גרפיקה הרבה יותר מרשימה .
בלי קשר האש במשחק (מהתמונת) על הפנים .
ככה שאין לי ממש מושג איך זה נראה במציאות.
בכל מקרה עדיין לפי איך שזה נראה מהתמונות, הכרטיסי מסך המובילים של היום עם משחקים כמו לדוגמא crysis ראיתי גרפיקה הרבה יותר מרשימה .
בלי קשר האש במשחק (מהתמונת) על הפנים .