PlayStation 3 Vs. Dvico 6500
אני כרגע בהתלבטות דומה, האם לבנות HTPC או לקנות PS3, כאשר השימושים הם בערך 50/50 משחקים וHD. הבעייה העיקרית היא שאין לי את התמונה המלאה לגביי יכולות הPS3 כסטרימר (פורמטים, תמיכה בכתוביות וכו') מצד שני גירסת ה60GB הולכת ואוזלת "והתחליפים" אינם תומכים במשחקי PS2 .
האם מישהו (בעל PS3) שמשתמש בו (גם) כסטרימר יכול קצת להסביר על היתרונות/חסרונות ובגדול כיצד זה עובד....(המרת פורמטים,הזרמה מPC, העתקה לPS3) ?
האם מישהו (בעל PS3) שמשתמש בו (גם) כסטרימר יכול קצת להסביר על היתרונות/חסרונות ובגדול כיצד זה עובד....(המרת פורמטים,הזרמה מPC, העתקה לPS3) ?
Natural Born Gamer
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
צודק.danlior כתב:ונניח שתוכל להמיר קבצים! מה הטעם? להוריד סרטים, להמיר אותם ורק אז לצפות בהם? כל הכיף ילך!...
המרות זה ביזבוז זמן במקרה הטוב.
במקרה הרע ההמרה לא יוצאת טוב וגם ביזבזת זמן וגם חטפת קריזה...
תודה על ההארות, אבל אני בכל זאת מחפש משוב מבעלי PS3 לגביי יכולות הסטרימינג כי שלו, תמיכה בכתוביות? איזה פורמטים דורשים המרה ? איך העבודה עם TVersity ודומיו?(הבנתי שיש גם מגבלות בגודל הקובץ (2GB))guyezra כתב:צודק.danlior כתב:ונניח שתוכל להמיר קבצים! מה הטעם? להוריד סרטים, להמיר אותם ורק אז לצפות בהם? כל הכיף ילך!...
המרות זה ביזבוז זמן במקרה הטוב.
במקרה הרע ההמרה לא יוצאת טוב וגם ביזבזת זמן וגם חטפת קריזה......
אני גם עומד בפני קניה של PS3, והתברר לי מהשרשור הזה שזה לא כל כך פשוט לראות קבצי HD.
בהנחה שיש לי קובץ שה PS3 יכול לנגן, אני לא יכול להעביר אותו לכונן הפנימי של הקונסולה ולנגן אותו משם?
למה אני צריך תוכנות כמו TVersity כדי להזרים אותו, במיוחד ש snowgoose מציין שיש הגבלה של 2GB?
בהנחה שיש לי קובץ שה PS3 יכול לנגן, אני לא יכול להעביר אותו לכונן הפנימי של הקונסולה ולנגן אותו משם?
למה אני צריך תוכנות כמו TVersity כדי להזרים אותו, במיוחד ש snowgoose מציין שיש הגבלה של 2GB?