תראו את הכתבה הבאה בוואלה:
http://computers.walla.co.il/?w=/4009/1200509
כתוב שם שרשת טויז אר אס הולכת למכור את ה-zune ב-80 דולר...נשמע לכם הגיוני?
באתר שלהם כתוב שהם מוכרים אותו כרגע ב-190 דולר אם אני לא טועה..יכול להיות שבאמת בתקופת החגים באמריקה המחיר יירד ל-80 דולר?או שלדעתכם זו טעות של האתר וואלה?
זה באמת חשוב לי,כי אם המחיר יהיה 80 דולר אני בוודאות קונה אותו..
תודה מראש
zune ב-80 דולר..נשמע לכם הגיוני?
-
bab
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
אתה יכול למצוא את טוי ולבדוק בעצמך . השאלה היחידה היא איך בדיוק תקנה אותו ? כי אם זה המחיר זה בטח לתקופת הקניות
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
bab,
המחיר היה מחיר חד פעמי לרגל "יום שישי השחור" (black friday), זהו יום אחרי חג ההודיה שבו מתחילים האמריקאים בקניות מטורפות לקראת חג המולד. ביום הזה אתה משיג בארה"ב מחירים על מספר מוצרים שהם לא יאומנו
המחיר היה מחיר חד פעמי לרגל "יום שישי השחור" (black friday), זהו יום אחרי חג ההודיה שבו מתחילים האמריקאים בקניות מטורפות לקראת חג המולד. ביום הזה אתה משיג בארה"ב מחירים על מספר מוצרים שהם לא יאומנו
- tiptip
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
והיום הזה היה בשישי האחרון
החנויות מפוצצות באנשים
לפי היום הזה והפדיונות יודעים
לומר איך יהיו המכירות לקריסטמיס
החנויות מפוצצות באנשים
לפי היום הזה והפדיונות יודעים
לומר איך יהיו המכירות לקריסטמיס
אור שפע ואהבה
-
bab
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
אז רגע..אתם אומרים שזה היה מחיר חד פעמי שלא יחזור?כלומר עכשיו הנגן נמכר שוב ב-190 דולר?ואין שום הזמדנות נוספת לקנות אותו ב-80 דולר?כי זה מחיר ממש טוב..גם עם כל הביקורות השליליות על הנגן,ב-80 דולר זה ממש משתלם.
- Ozen
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
כאחד שגר בארה"ב קצת, וראה מה הולך בתקופת החגים - אולי המחיר משתלם, אבל בזמן שתבזבז שם בתור לקופה עדיף כבר ללכת לעבוד באותו היום, ולקנות ביום שאחרי... 
- Itayoffspring
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
בגדול המחיר של הZune V1 הוא בסביבות המאה דולר ברוב החניות, ועם שער הדולר של היום (3.841) זו באמת בדיחה .
לדעתי מיקרוסופט היו בטוחים שהם הולכים להיכנס טוב לשוק המדיה הנייד, שהם פשוט יצרו הרבה מעבר לביקוש .
לדעתי מיקרוסופט היו בטוחים שהם הולכים להיכנס טוב לשוק המדיה הנייד, שהם פשוט יצרו הרבה מעבר לביקוש .