37LC41 LG חוות דעת לגבי המוצר
אני יבדוק תעניין
יש דגם מומלץ?
בשירשור כמעט ולא היה אנשים עם הLC41 וחבל..
יש לי חבר שמשתמש בה והוא ממש פסל זאת בתוקף את כל העניין של הזליגות (והוא עם LC41) כל הקטע הזה ממש מוזר....
יש דגם מומלץ?
בשירשור כמעט ולא היה אנשים עם הLC41 וחבל..
יש לי חבר שמשתמש בה והוא ממש פסל זאת בתוקף את כל העניין של הזליגות (והוא עם LC41) כל הקטע הזה ממש מוזר....
נערך לאחרונה על ידי SECTOR ב 18/11/2007 21:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני יגיד את זה שוב, יש לאנשים פה משהו נגד LG ואני לא יודע למה. לLG יש אחלה של טלויזיות והן יכולות להתמודד מול כל אחת מהחברות הגדולות שיש. כל זה קרה מאז שחלק שלכמה טלויזיות מסדרת LC41/LC51 היתה בריחת תאורה קטנה בצדדים ולפי מה שבנתי מאנשים התופעה כמעט ונעלמה.
אני מאוד אוהב את החברה הזאת ממש כמו את טושיבה וסמסונג וכל השאר. תאמינו לי שאם לא היו להם טלויזיות טובות לא הייתי רוכש 2 פלאזמות שלהם בתוך שנה
אני מאוד אוהב את החברה הזאת ממש כמו את טושיבה וסמסונג וכל השאר. תאמינו לי שאם לא היו להם טלויזיות טובות לא הייתי רוכש 2 פלאזמות שלהם בתוך שנה
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
מוזר שתוך תקופה קצרה כבר הוחלף הדגם של LC41-LC51 ל LC43-LC53, בקושי עברה חצי שנה וכבר דגם חדש, מעניין אם זה אומר שהיה איזה דפקט בסידרה הישנה, צריך לסחוט את המידע הזה מח.י.
אני רכשתי את הLC51 ולא מעודד יותר מדי לראות דגם LC53 תוך כמה חודשים ובמקביל לראות את הדגם שלי מועף במכירות חיסול במחירי "הפטרות מהמלאי" ומלאי שכנראה לא מיוצר יותר אבל מה שבטוח - לא מיובא יותר, וזאת תוך מספר חודשים
.
אני רכשתי את הLC51 ולא מעודד יותר מדי לראות דגם LC53 תוך כמה חודשים ובמקביל לראות את הדגם שלי מועף במכירות חיסול במחירי "הפטרות מהמלאי" ומלאי שכנראה לא מיוצר יותר אבל מה שבטוח - לא מיובא יותר, וזאת תוך מספר חודשים
דיברתי היום עם ח.י והם פשוט מתנגדים בתוקף לגביי זליגת האור ובנוסף לכל אומרים לי כל בעיה/מענה/טענה שיהיה לך עם המסך אנחנו נבוא עד לבית שלך (VIP) ונחליף לך את המסך נשמע כמו אחלה שירות...
וששאלתי לגביי שידרוג לLC43 אמרו לי תוספת של 1K...
למשל מיניר מערכות עם הNEC T1000 אכלתי כל כך הרבה קש ועד היום הם לא פטרו לי את הבעיה (פיקסל מהבהב באמצע המסך)
וששאלתי לגביי שידרוג לLC43 אמרו לי תוספת של 1K...
למשל מיניר מערכות עם הNEC T1000 אכלתי כל כך הרבה קש ועד היום הם לא פטרו לי את הבעיה (פיקסל מהבהב באמצע המסך)