זהו את הכבל בבקשה (איזה MONSTER)
תשובות לאדון GAMEBOY
טוב אני יענה יפה כי זה פורום מכובד...
קניתי את הכבל בלי לדעת דגם מדויק כי הייתי כמעט בטוח שזה VIDEO 3 ובגלל שהיו לבן אדם שני דגמים ואחד כבר נמכר ולא רציתי לפספס את ההזדמנות...
חפשתי בגוגל והקטע הוא שראיתי גם VIDEO 2 עם מתכת בקצוות אז לא הייתי סגור
ובשום מקום לא רשמתי שזכיתי כבר בכבל (רשמתי שהוצאתי זה מה שהוא מוכן לתת לי עליו מצטער אם זה מה שבלבל אותך ובגלל זה הרגשת צורך להתעצבן עלי
)... הכבל יד שניה ולמוכר אין אריזה אלא רק את הכבל בגלל זה אין לו מושג מה הדגם.. עשיתי חישוב ואני מעדיף כבל יד שניה שכמעט לא השתמשו אבל איכותי מאשר חדש באיכות ירודה באותו מחיר.
ומצטער אם התגובות שלי ילדותיות מדי בשבלך... חבל כי אני לא יפסיק לשאול ולחקור... עבדתי קשה קניתי בהרבה כסף את הLCD ואני רוצה להגיע למצב האופטיימלי.. נכון שעכשיו אני לא מבין הרבה אבל למדתי הרבה בשבועיים האחרונים ואני יודע שיש לי עוד מלא ללמוד..
אז אם באמת יש לך בעיה איתי פשוט אל תקרא או תגיב להודעות שלי..
אני בא לפורום הזה רק ללמוד לא לריב
טוב אני יענה יפה כי זה פורום מכובד...
קניתי את הכבל בלי לדעת דגם מדויק כי הייתי כמעט בטוח שזה VIDEO 3 ובגלל שהיו לבן אדם שני דגמים ואחד כבר נמכר ולא רציתי לפספס את ההזדמנות...
חפשתי בגוגל והקטע הוא שראיתי גם VIDEO 2 עם מתכת בקצוות אז לא הייתי סגור
ובשום מקום לא רשמתי שזכיתי כבר בכבל (רשמתי שהוצאתי זה מה שהוא מוכן לתת לי עליו מצטער אם זה מה שבלבל אותך ובגלל זה הרגשת צורך להתעצבן עלי
ומצטער אם התגובות שלי ילדותיות מדי בשבלך... חבל כי אני לא יפסיק לשאול ולחקור... עבדתי קשה קניתי בהרבה כסף את הLCD ואני רוצה להגיע למצב האופטיימלי.. נכון שעכשיו אני לא מבין הרבה אבל למדתי הרבה בשבועיים האחרונים ואני יודע שיש לי עוד מלא ללמוד..
אז אם באמת יש לך בעיה איתי פשוט אל תקרא או תגיב להודעות שלי..
אני בא לפורום הזה רק ללמוד לא לריב