לאחר החלפת 32P3000 של סוני 4 פיקסלים שרופים צמודים. עזרה..
יש דרך לבדוק כמה זמן הוא עבד?
הבחורה בטלפון שעות ניסתה להסביר לי שזה בוודאות מסך חדש שיופעל רק לעשר דקות מקסימום...
אשמח לדעת איך אפשר לבדוק ולוודא שהוא אכן חדש (אני מאמין שהוא יהיה חדש כי אין אותו עדיין בתצוגה - זה דגם שהגיע לארץ לפני שבוע וחצי... אבל בכל זאת)...
ל.
הבחורה בטלפון שעות ניסתה להסביר לי שזה בוודאות מסך חדש שיופעל רק לעשר דקות מקסימום...
אשמח לדעת איך אפשר לבדוק ולוודא שהוא אכן חדש (אני מאמין שהוא יהיה חדש כי אין אותו עדיין בתצוגה - זה דגם שהגיע לארץ לפני שבוע וחצי... אבל בכל זאת)...
ל.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
יש קוד טכנאי
בזמנו פירסמתי כאן קוד לW ולX
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2A#303306
יכול להיות שזה יעבוד אצלך
נסה על זאת שעוד מעט לוקחים
בזמנו פירסמתי כאן קוד לW ולX
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2A#303306
יכול להיות שזה יעבוד אצלך
נסה על זאת שעוד מעט לוקחים
העם דורש..... כל מיני דברים
עדכון:
אז אתמול הגיע אלי שוב הסוני 32P3000 - בוצעה החלפה בפעם השניה.
בדקתי והפעם הכל בסדר... אין פיקסלים שרופים.
הבטחתי לעצמי פשוט לא לבדוק יותר אם יש או אין - עד שאני לא מבחין בהם ממרחק הצפיה שלי, אני לא מתסק עם זה.
שתי החלפות מסך זה באמת קצת יותר מדי...
ישפאר היו בסדר גמור (והוכיחו לי שצריך לקנות מוצרי חשמל עם גב של יבואן גדול), אבל עדיין - כל התהליך הזה גורע מההנאה.
אני מקוה שפיקסלים שרופים לא יופיעו בקרוב. אם הם יופיעו - אני ממש לא אדע איך להתמודד עם זה...
הטלויזיה עצמה בינתיים מפתיעה אותי לטובה, במיוחד ב DVD, אבל גם בשידור האנלוגי של ערוץ 1, 2 ו- 10 - היא מספקת את הסחורה.
אם יש למישהו שאלות על הדגם - אני אשמח לענות.
ל.
אז אתמול הגיע אלי שוב הסוני 32P3000 - בוצעה החלפה בפעם השניה.
בדקתי והפעם הכל בסדר... אין פיקסלים שרופים.
הבטחתי לעצמי פשוט לא לבדוק יותר אם יש או אין - עד שאני לא מבחין בהם ממרחק הצפיה שלי, אני לא מתסק עם זה.
שתי החלפות מסך זה באמת קצת יותר מדי...
ישפאר היו בסדר גמור (והוכיחו לי שצריך לקנות מוצרי חשמל עם גב של יבואן גדול), אבל עדיין - כל התהליך הזה גורע מההנאה.
אני מקוה שפיקסלים שרופים לא יופיעו בקרוב. אם הם יופיעו - אני ממש לא אדע איך להתמודד עם זה...
הטלויזיה עצמה בינתיים מפתיעה אותי לטובה, במיוחד ב DVD, אבל גם בשידור האנלוגי של ערוץ 1, 2 ו- 10 - היא מספקת את הסחורה.
אם יש למישהו שאלות על הדגם - אני אשמח לענות.
ל.