ברור לכולנו ש-HD ישבור את המשוואה בצורה זמנית בלבד, נכון? בהדרגה יכנסו יותר ערוצי HD על אותו רוחב הפס, והאיכות תרד, כשמחיר החבילה ישאר באותו הגובה, אם לא יתייקר. והרי ה-bitrate חשוב (לפחות בעיני) הרבה יותר מהרזולוציה. ראיתי המון סרטים ברזולוציה של PAL מקודדים באיכות זוועתית, כשממש לא בעיה להשיג את אותם הסרטים באיכות גבוהה בהרבה עם רזולוציה של DivX.oferlaor כתב:HD שובר את המשוואה הזו......
תגובות לדעה האישית: שידורי HDTV באירופה
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
Silence speaks louder than words
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
תמשיכו לחלום
איך אתם רוצים שיהיו שידורי HD אם חלק ניכר מהערוצים בארץ משדרים בשיטות אנלוגיות
עתיקות?! ערוצים 1/2/ וערוץ הספורט על ערוציו השונים עדיין משדרים מקלטות BETACAM SP,טכנולוגיה משנות השמונים! ערוץ 10 קצת יותר מודרני,ומשדר מ-BETACAM SX..
ולאחר שהמקורות האנלוגיים (הגרועים) האלו עוברים דחיסה לדיגיטלי אצל הוט/יס,הם נראים
עוד יותר גרוע.אז איך בדיוק יהיה פה HD? אולי בערוצים מיוחדים לסדרות וסרטים,אבל ספורט
בארץ ב-HD? ,ותמשיכו לחלום..ערוצי הספורט בארץ (גם ערוץ הספורט
וגם הערוצים של צ'רלטון) מוחזקים בידי טייקונים קמצנים עד כדי אימה,שהדבר האחרון
שמעניין אותם זה איכות השידור והתמונה שמועברת אלינו,הצרכנים(וגם היחס המחפיר
לעובדים של הערוצים האלה,אבל זה כבר נושא לדיון אחר)
עתיקות?! ערוצים 1/2/ וערוץ הספורט על ערוציו השונים עדיין משדרים מקלטות BETACAM SP,טכנולוגיה משנות השמונים! ערוץ 10 קצת יותר מודרני,ומשדר מ-BETACAM SX..
ולאחר שהמקורות האנלוגיים (הגרועים) האלו עוברים דחיסה לדיגיטלי אצל הוט/יס,הם נראים
עוד יותר גרוע.אז איך בדיוק יהיה פה HD? אולי בערוצים מיוחדים לסדרות וסרטים,אבל ספורט
בארץ ב-HD? ,ותמשיכו לחלום..ערוצי הספורט בארץ (גם ערוץ הספורט
וגם הערוצים של צ'רלטון) מוחזקים בידי טייקונים קמצנים עד כדי אימה,שהדבר האחרון
שמעניין אותם זה איכות השידור והתמונה שמועברת אלינו,הצרכנים(וגם היחס המחפיר
לעובדים של הערוצים האלה,אבל זה כבר נושא לדיון אחר)
נערך לאחרונה על ידי Kosh ב 28/10/2007 1:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
נותר רק לקוות שבפורום זה יש גם חברים
שהם עובדי יס או חברים של חברים שעובדים ביס ושה IQ שלהם בנושאי שיווק , מכירות , טכנולוגייה וטווח הראיה לרחוק הוא מעבר למקובל ושהם יפנימו את מה שחברים יקרים כתבו בתגובות ואחר כך גם יבינו, ש"לתת שוס" ל "הוט" , להציע מספר עלוב של ערוצים לא רציניים או לברבר בפרסומות יקרות להחריד בערוצים 2 ו 10 הם לא יביאו צופים.
וכמו שנאמר ב"החמשייה הקאמרית" : הוא היה סקפטי...
וכמו שנאמר ב"החמשייה הקאמרית" : הוא היה סקפטי...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
נדמה לי שבחמישיה הקאמרית דווקא קרן מור אמרה ש: "הוא היה ח*א של בן אדם" הקטע הסקפטי היה עם אבקת הכביסה של אריאל אולטרה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
חברה - מי שלא ראה ספורט בשידור חי ב HD לא יכול להבין מה זה HD אפילו ברמת 720P.
זה כאילו פתאום הרכבת משקפיים (מי שמרכיב משקפיים יבין) או זה כמו לראות טלויזיה מבעד לחלון מלוכלך ואז להזיז אותו. החדות מדהימה. הצבעים ב H264 חיים כמו שאף פעם לא ראיתם בטלויזיה. בעיות של mpeg2 על הרקע של התמונה (ניראים כמו פיקסלים גדולים ומטושטשים) לא קיימים ב H264.
אפילו הדיליי של ה 5 שניות לא מפריע לעומת האיכות המדהימה הזו.
חבילת הלווין סקאי אנגליה מכילה 10 ערוצי HD עם מבחר שאני רק יכול לאחל לנו בארץ לקבל.
זה כאילו פתאום הרכבת משקפיים (מי שמרכיב משקפיים יבין) או זה כמו לראות טלויזיה מבעד לחלון מלוכלך ואז להזיז אותו. החדות מדהימה. הצבעים ב H264 חיים כמו שאף פעם לא ראיתם בטלויזיה. בעיות של mpeg2 על הרקע של התמונה (ניראים כמו פיקסלים גדולים ומטושטשים) לא קיימים ב H264.
אפילו הדיליי של ה 5 שניות לא מפריע לעומת האיכות המדהימה הזו.
חבילת הלווין סקאי אנגליה מכילה 10 ערוצי HD עם מבחר שאני רק יכול לאחל לנו בארץ לקבל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מה שהכי מטריד ב-HD זה החזרה לטלויזיה רגילה אח"כ
כמו שאבא שלי אמר לי פעם - אני מסתדר עם MOTEL6 מצויין, אבל אם אני עובר ל-HILTON וחוזר ל-MOTEL6 זה ממש ממש קשה...
אחרי שרואים HD זמן מה, לא ממש ברור מדוע אי פעם הסכמנו לראות דברים אחרים...
כמו שאבא שלי אמר לי פעם - אני מסתדר עם MOTEL6 מצויין, אבל אם אני עובר ל-HILTON וחוזר ל-MOTEL6 זה ממש ממש קשה...
אחרי שרואים HD זמן מה, לא ממש ברור מדוע אי פעם הסכמנו לראות דברים אחרים...
לדעתי הבעיה הזו תגרום להרבה אנשים לא לרצות להיחשף לזה..
זה ממש התמכרות.
פעם ראשונה שבדקו לי את הראייה ואמרו לי שאני צריך משקפיים עם חצי מספר אמרו לי שאני לא חייב לנהוג איתם אלא רק אם אני מרגיש שאני מאמץ את הראייה. אחרי שהרכבתי אותם פעם ראשונה וראיתי את החדות שלא ראיתי עד אז לא הורדתי אותם מאז.
כשרואים טוב זה ממש קשה לחזור לראות לא טוב.
זה ממש התמכרות.
פעם ראשונה שבדקו לי את הראייה ואמרו לי שאני צריך משקפיים עם חצי מספר אמרו לי שאני לא חייב לנהוג איתם אלא רק אם אני מרגיש שאני מאמץ את הראייה. אחרי שהרכבתי אותם פעם ראשונה וראיתי את החדות שלא ראיתי עד אז לא הורדתי אותם מאז.
כשרואים טוב זה ממש קשה לחזור לראות לא טוב.
אם אתה זוכר, עופר, לפני כשנתיים וחצי הזמנתי אותך להרצות על HDTV במפגש פורום הלווינים בסינמה סיטי.. החברים שראו את ההדגמה וההסברים שלך היו פשוט המומים... הזמננו את עמיחי מהעולם הדיגיטלי עם מקרן 720P אז וזו היתה חוויה עצומה לכל החברים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
י-א,
בוודאי שאני זוכר.
HD סוג של התמכרות טובה (כמו לאוכל או יין טוב). אבל כמו כל דבר, צריך לשים את זה בפרופורציות המתאימות...
בוודאי שאני זוכר.
HD סוג של התמכרות טובה (כמו לאוכל או יין טוב). אבל כמו כל דבר, צריך לשים את זה בפרופורציות המתאימות...
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
HD
ל90 אחוז מהציבור . מוכן ליראות סרט מעולה ומעניין באיכות טכנית גרוע . מאשר סרט משעמם באיכות HD. ל90 אחוז מהציבור שיש היום ציוד טוב, כמו מערכות קולנוע ביתי ,טלויזיות טובות, לא יודעים לכוון את הצליל ואת האור בטלויזיה .
1. טקליטור מוסיקה מאזינים ב5 רמקולים
2. לא מכוונים נכון את כמות האור והצבעים בטלויזיה והתמונה מחרידה
3. פותחים חזק את הרמקולים של הטלויזיה שהצליל צרוד ומחריד .
אז הם צריכים HD בשביל מי? זוכרים המבוגרים את הסינרמה ? הקרנה עים 3 מקרנות
לקבלת תמונה עים עומק . נישאר רק השם סינרמה . אני ראיתי שם סרט כזה
קרמר
1. טקליטור מוסיקה מאזינים ב5 רמקולים
2. לא מכוונים נכון את כמות האור והצבעים בטלויזיה והתמונה מחרידה
3. פותחים חזק את הרמקולים של הטלויזיה שהצליל צרוד ומחריד .
אז הם צריכים HD בשביל מי? זוכרים המבוגרים את הסינרמה ? הקרנה עים 3 מקרנות
לקבלת תמונה עים עומק . נישאר רק השם סינרמה . אני ראיתי שם סרט כזה
קרמר
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
הסרט שהייה בשיטה הזו הייה 7 פלאי עולם בשנת 1966 הוקרן עים 3 מקרנות . וראו את התפר בין שלושת התמונות על המסך . גם הצליל הייה היקפי אז . אחרי זה בא הסרט יום ליפני הכניע שהוקרן עים מקרנה אחת . אבל עים פילים 70מ"מ . גם צליל היקפי והייה מסך ענק.. נסעתי מטירת הכרמל מיוחד לת"א ליראות את הפלא . מעבר לסרטים האלה היקרינו סרטים רגילים .
ל70 מ"מ קראו DTO שזה לא יודע מה
ל70 מ"מ קראו DTO שזה לא יודע מה
רק הטכנאי קרמר