עומק הצבעים גדל, אבל המסך מעוות את התמונה בתהליך,4950 ש"ח דרך וואלה שופס,דוגמא למצב הדינמי התמונה מהפליסטיישן 2 התעוותה עד יותר כאשר העברתי למצב דינמי(חיבור נחות יחסית, מקור מחות) הפיקסלים התעוותו יותר ולעומתם הצבע הפך לעמוק.
ps3mee כתב:עומק הצבעים גדל, אבל המסך מעוות את התמונה בתהליך,4950 ש"ח דרך וואלה שופס,דוגמא למצב הדינמי התמונה מהפליסטיישן 2 התעוותה עד יותר כאשר העברתי למצב דינמי(חיבור נחות יחסית, מקור מחות) הפיקסלים התעוותו יותר ולעומתם הצבע הפך לעמוק.
...
ואיי אחי קשה לי להבין
אם אני מחבר את המסך לממיר (yes) בכבל שהוא סקארט ל s video
אני יראה טוב?
כוונתי הייתה שישנו מצב דינמי,במצב הדינמי(לפחות לפי מה שאני ראיתי) התמונה ממקור שידור\מכשיר המשדר באיכות רגילה(לא hd)
היא גרועה,אם תחליף בין המצב הטבעי למצב הדינמי תגלה שבשידורי טלוויזיה במצב הטבעי יש פחות עיוותים.
לא אני רק מציין שישנו מצב שבו תראה טוב בממיר וישנו מצב שבו תראה טוב ממקור שתומך ב-hd.
כל מה שאתה יכול להבין ממה שאני אומר הוא שהטלוויזיה מצוינת, ורק צריך להשקיע זמן בלכוון אותה לפי טעמת האישי.
לא וזו גם צריכה להיות דאגתך הקטנה ביותר בגלל תמיכתה בפיקסל לפיקסל,יש הוראות,אני כיוונתי בעיקר לבד והקטע הכי מעצבן היה לשנות את המיקום של הערוצים,רק צריך לשחק קצת עם הגדרות התמונה.
ps3mee כתב:לא וזו גם צריכה להיות דאגתך הקטנה ביותר בגלל תמיכתה בפיקסל לפיקסל,יש הוראות,אני כיוונתי בעיקר לבד והקטע הכי מעצבן היה לשנות את המיקום של הערוצים,רק צריך לשחק קצת עם הגדרות התמונה.