roeek כתב:ל "רביעיית האחים", אני מעריך את שנת ההדפסה מראשית שנות ה-60, משמע גיל התקליט מתקרב ל-50! הוא נשמע מצויין גם כיום.
לערן תקליט ג'אז מונו, משנת 1954 (53 שנים) - אתם לא תאמינו כמה טוב הוא נשמע! למרות מגבלת רעש סרט ההקלטה!
אז איזו מדייה תחזיק 100 שנה????
...
תקליטורים מחזיקים מעמד מעט מאוד זמן , יש לי תקליטור ג'אז של כמה יוצרים אנגליים מבטיחים (שעדיין לא הוציאו CD מאז ) שיצא עפ ירחון מוסיקה אנגלי לפני כ5 שנים . היות ואי אפשר להשיגו , עשיתי לו עותק צרוב וממנו שמעתי (שחס וחלילה לא אצטרך לפתוח את העטיפה ).
לא מזמן נאבד לי העותק הצרוב , והחלטתי ליצור עותק חדש על המחשב . הפעם השתמשתי בEAC . היא נאלצה לעבוד
כשעתיים ועדיין לא הצליחה לתקן את כול השגיאות .
שמעתי על חברה יפנית שמייצרת דיסקים אודיופילים לצריבה , אבל עדיין לא מצאתי אותה . מה שכן כול הדיסקים הצרובים שלי , אחרי מספר חודשים של שמיעה מתחילים להראות סימני זקנה
זו אחת הסיבות העקריות שאני הולך לעשות מהמחשב נגן דיסקים
ובעיה נוספת שיש עם דיסקים . גם אם תקח דיסקים SACD ותשמיע אותם בCDP עם UPSAMPLING , עדיין תראה שיש המון מה לשפר . פשוט תקח דיסק "רגיל" של צ'סקי ותשווה
אז מה צ'סקי עושים ואיך הם מקליטים את הדיסקים אני לא יודע , אבל העובדה שיש המון מקום לשיפור , וצ'סקי שמשפרים , הפורטפוליו שלהם די מוגבל