שרשור תגובות: LG משיקה בישראל את ליין הטלוויזיות לשנים 2026-2027
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אלי חבוש
אני תוהה עד כמה הם יצליחו לשמר את המחירים האלה.
היום הייתי ב"אייס" וראיתי שמוכרים שם טלוויזיות "70 של JVC ב-1700 ש"ח.
אני לא טוען או יודע שהאיכות זהה, אבל נראה לי שיהיה ל-LG קשה למכור מספר משמעותי של טלוויזיות במחיר יותר מכפול מזה (משולש במקרה של OLED, אף שזה כנראה מקרה אחר שבו אולי התמורה מצדיקה את המחיר).
היום הייתי ב"אייס" וראיתי שמוכרים שם טלוויזיות "70 של JVC ב-1700 ש"ח.
אני לא טוען או יודע שהאיכות זהה, אבל נראה לי שיהיה ל-LG קשה למכור מספר משמעותי של טלוויזיות במחיר יותר מכפול מזה (משולש במקרה של OLED, אף שזה כנראה מקרה אחר שבו אולי התמורה מצדיקה את המחיר).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78783
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים
תמיד יהיה זול יותר. LG כבר שנים לא מתחרים בנישה הזולה, בוודאי לא עם מסכי ה-OLED
- oferlaor
- מנהל

אתה לא יכול להשוות OLED ללד רגיל. מה גם ש jvc למיטב ידיעתי כיום זה מותג מדבקה. זה לא בר השוואה.
אתה יכול להשוות למסכי סוני או סמסונג וגם שם למסכי הפרמיום שלהם (מינילד או OLED).
אתה יכול להשוות למסכי סוני או סמסונג וגם שם למסכי הפרמיום שלהם (מינילד או OLED).
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 763 פעמים
לא מצליח להבין את הטענה שלך.. טויוטה לנד קרוזר חדשה עולה מאות אחוזים יותר מדצ'יה חדשה. בית צמוד קרקע בהרצליה פיתוח עולה אלפי אחוזים יותר מדירת עמידר בהאר שבע.odedee כתב: ברור. אבל המחיר שהם קובעים צריך להערכתי להתייחס לטווח המחירים השורר בשוק.
אפשר לקחת עשרות אחוזים יותר מהמתחרים על פיצ'רים או על איכות, אבל מאות אחוזים, קשה יותר, כשמדובר באלפי שקלים....
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
פעם היו אירועי השקה של קווי המוצרים החדשים עם הרצאות מעניינות וכיבוד מעולה
הדור הולך ופוחת
הדור הולך ופוחת

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46332
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5071 פעמים
כשמסתכלים על הצרכן הממוצע (ולא על חברי הפורום), חוסר ההבנה בתחום המסכים מאוד נפוץ, לאנשים קל להבין את ההבדל שבין דירה בהרצליה לבין דירת עמידר בבאר שבע. במסכים לעומת זאת, ההבדלים הטכנולוגיים שקופים עבור רוב הציבור. אף אחד לא מבין בפאנלים, במעבדי תמונה או בכמות איזורי תאורה ולכן הנתון היחיד שהם מסוגלים להיאחז בו ולהשוות הוא הגודל בלבד.ChinggisKhan כתב: לא מצליח להבין את הטענה שלך.. טויוטה לנד קרוזר חדשה עולה מאות אחוזים יותר מדצ'יה חדשה. בית צמוד קרקע בהרצליה פיתוח עולה אלפי אחוזים יותר מדירת עמידר בהאר שבע....
- oferlaor
- מנהל

- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בעידן של מסכי ענק.... שמחיריהם יורדים ומעודכנים מטה כל שנה שעוברת,
תמוהה בעיני שלא מעדכנים למטה את מחיר מסך OLED גודל 97".
היה ונשאר 25,000$ כבר שנה רביעית ברציפות.
תמוהה בעיני שלא מעדכנים למטה את מחיר מסך OLED גודל 97".
היה ונשאר 25,000$ כבר שנה רביעית ברציפות.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 763 פעמים
@טלHD, אני חושב שזה קשור למפעלים עצמם ולפחת שיש להם מכל חיתוך. להבנתי המחיר לא מתעדכן למטה כי אין כרגע עדכון לפס יצור הזה ספציפית
שנים קודמות ההסבר היה שאין מצב רוח בשל המלחמה, ועכשיו נגמרו התירוצים. יתכן שמשהו קורה מתחת לפני השטח?movieman כתב: חבל שהם לא עושים השקות ...
ב-2 השקות שהייתי - לאחר כמה ימים - שדרגתי את ה- TV בבית.
זה נתן לי מוטיבציה...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14350
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
נושא החיתוך של הפנל ידוע.ChinggisKhan כתב: @טלHD, אני חושב שזה קשור למפעלים עצמם ולפחת שיש להם מכל חיתוך. להבנתי המחיר לא מתעדכן למטה כי אין כרגע עדכון לפס יצור הזה ספציפית...
יחד עם זאת, אם הטכנולוגיה ממשיכה ואין כוונה להפסיקה, ראוי שיצרן שמוביל אותה וגם מוכר פנלים ליצרנים אחרים, לא יעשה שינויים/התאמות והשקעות בהתאם לביקושים למסכים גדולים שעולים דרמטית בשנים האחרונות.
לא הגיוני שטכנולוגיה תחרותית תעצור בגודל 83", כאשר מסכי מיני לד כבר משווקים בסטנדרט עד 115".