A Nightmare on Elm Street - וורנר ברוס ופרמאונט עובדות במקביל על רימייקים מתחרים

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73178
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #1 

https://www.worldofreel.com/blog/2026/7 ... er-closess

סיטואציה יוצאת דופן בתעשיית הקולנוע: אולפני Paramount ואולפני Warner Bros. עובדים בו-זמנית על שני פרויקטים נפרדים של רימייק לזיכיון "סיוט ברחוב אלם" (A Nightmare on Elm Street), במירוץ להוציא אותם לפועל לפני שמיזוג מתוכנן בין שני האולפנים ייסגר.

המצב המוזר מתאפשר בשל פיצול היסטורי בזכויות הזיכיון – לפרמאונט יש את הזכויות להפצה בארה"ב (מקומי), בעוד לוורנר בראס יש את הזכויות הבינלאומיות.

*הגרסה של פרמאונט:
הפרויקט מתואר ככזה שמתרחש בעולם של הסרט המקורי מ 1984 ושואב תסריט מווס קרייבן (דיווחים מסוימים ציינו רימייק שוט-אחר-שוט).
הזכויות של פרמאונט מגובות על ידי אלמנתו ובנו של ווס קרייבן המפיקים את הסרט, מה שמקנה לגרסה זו גיבוי רשמי מהעיזבון של קרייבן.
פרמאונט עורכת פגישות עם במאים (טרם נבחר במאי).

הגרסה של וורנר ברוס:
מנהלי הקולנוע של וורנר (מייקל דה לוקה ופאם עבדי) החליטו שלא לחכות למיזוג ומפתחים גרסה משלהם המיועדת להפצה בינלאומית בלבד.
האולפן נמצא במגעים עם הבמאי לי קרונין (*Evil Dead Rise*) לכתיבה, הפקה ובימוי של עיבוד מחדש וחדשני.
וורנר ניסו לעבוד עם עיזבון קרייבן אך לא הגיעו להסכמות, ולמרות זאת הם ממשיכים בפיתוח עצמאי.

שני האולפנים מקווים שהתקדמות מהירה במוצר שלהם תכריח את הצד השני לסגת או לשקול מחדש את תוכניותיו, כאשר פרמאונט בונה על הפצה רווחית בארה"ב בלבד, בעוד וורנר מהמרת על הפצה בינלאומית עם תפיסה קריאייטיבית רעננה.

manola
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #2 

מיותר לגמרי, אין כמו הסדרה המקורית (פרקים 1-6, וזהו!)
בתור ילד אייטיז זה היה הדבר הכי מפחיד והכי מרתק למסך שראיתי, הייתי משוגע על פרדי קרוגר ומפחד ממנו פחד מוות בו זמנית. זמנים יפים ומאושרים

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73178
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #3 

manola - אני חושב שמשקפי הנוסטלגיה מעוורים אותך. ניסנו לצפות בהם מחדש לא מזמן, חלקם (הראשון נניח) עדיין חצי סבירים, רובם ממש נוראיים. אז נכון ש Robert Englund היה אייקוני בתפקיד הזה ובעיניי הוא תמיד ישאר פרדי קרוגר, אבל רובם המוחלט פשוט לא היו טובים.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”