שרשור תגובות: מקלדת ה-Keychron Q13 Ultra 8K: פריסת Alice עם אפס פשרות
- אלי וילנאי
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
- שם מלא: אלי וילנאי
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מדוע יוצר הכתבה מוזכר רק בשמו הפרטי? מעניין ומסקרן.
מה זה משנה ולמה זה בכלל אכפת לך? הכתבה מצוינת וכל הכבוד לו.אלי וילנאי כתב: מדוע יוצר הכתבה מוזכר רק בשמו הפרטי? מעניין ומסקרן....
- אלי וילנאי
- חבר שרק התחיל

לא הבנתי מה אכפת לך מה זה משנה לי ולמה זה משנה לי. טוב שלא כתבת שהכתבה "מעולה"sabres כתב: מה זה משנה ולמה זה בכלל אכפת לך? הכתבה מצוינת וכל הכבוד לו....
- אלי וילנאי
- חבר שרק התחיל

שמתי לב שאתה תמיד עונה להודעות שלא קשורות אליך. אתה לא משטרה ולא משטרת מחשבות. אני לא מתייחס להודעות האלימות שלך ואני אכתוב לפי כללי הפורום, לא לפי הכללים שהמצאת לך במערה בה אתה מתחבא בה.
נראה שבזמן ש"שמת לב" לדברים, פספסת איכשהו את העובדה שאנחנו נמצאים בפורום בו משתמשים רשאים להגיב למשתמשים אחרים.
מותר לך לחשוב על מה שאתה רוצה, ומותר למשתמשים אחרים להעיר לך כשאתה מתרגם את אותן מחשבות לפוסטים מיותרים שאינם קשורים לנושא השרשור.
אם באמת היית רוצה "לכתוב לפי כללי הפורום" היית טורח להישאר און-טופיק, ולא מתחיל להתעסק בזהות הכותב או מנסה לייחס לו מניעים נסתרים.
יש לך השגות שלא קשורות לנושא השרשור? אתה מוזמן לשלוח הודעה או אימייל לצוות האתר.
אתה פעיל בפורום בקושי 4 חודשים, ונראה שאת הדברים הברורים האלו עוד לא הספקת ללמוד.
מותר לך לחשוב על מה שאתה רוצה, ומותר למשתמשים אחרים להעיר לך כשאתה מתרגם את אותן מחשבות לפוסטים מיותרים שאינם קשורים לנושא השרשור.
אם באמת היית רוצה "לכתוב לפי כללי הפורום" היית טורח להישאר און-טופיק, ולא מתחיל להתעסק בזהות הכותב או מנסה לייחס לו מניעים נסתרים.
יש לך השגות שלא קשורות לנושא השרשור? אתה מוזמן לשלוח הודעה או אימייל לצוות האתר.
אתה פעיל בפורום בקושי 4 חודשים, ונראה שאת הדברים הברורים האלו עוד לא הספקת ללמוד.
- אלי וילנאי
- חבר שרק התחיל

מיותר. כל השיחה הזאת איתך מיותרת. יש לה אפס מוחלט השפעה עלי ועל דרכי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46318
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
הדיון הזה גלש לחלוטין מנושא הכתבה לעקיצות אישיות ולריב שאין לו מקום בפורום.
כדי לענות לשאלה המקורית, כותבי התוכן באתר חופשיים לבחור כיצד שמם יוצג בקרדיט, ואין לכך שום משמעות נוספת.
מכאן והלאה, תגובות נוספות שיעסקו לגופו של אדם ולא לגופו של עניין - יימחקו, והמשתתפים יוזהרו.
@אלי וילנאי
עדיף לחשוב פעמיים לפני שעונים.
כדי לענות לשאלה המקורית, כותבי התוכן באתר חופשיים לבחור כיצד שמם יוצג בקרדיט, ואין לכך שום משמעות נוספת.
מכאן והלאה, תגובות נוספות שיעסקו לגופו של אדם ולא לגופו של עניין - יימחקו, והמשתתפים יוזהרו.
@אלי וילנאי
עדיף לחשוב פעמיים לפני שעונים.
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
תודה על הביקורת, על פניו נשמע כמו אחלה מקלדת למתחילים
אני ממש רוצה לקנות Alice אחת לאוסף
אבל זה בא ביחד עם כאבי ראש כמו הסט KEYKAPS מיוחדים (צריך 2 B, מקש רווח לא ארוך)
אני ממש רוצה לקנות Alice אחת לאוסף
אבל זה בא ביחד עם כאבי ראש כמו הסט KEYKAPS מיוחדים (צריך 2 B, מקש רווח לא ארוך)