שרשור תגובות: אוזניות פרמיום על מלא: Sony 1000X THE COLLEXION
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
- oferlaor
- מנהל

כן. זה חלק מהפיצ׳ר שכתבתי עליו ל game mode. אני לא גיימר אז קשה לי לשפוט ומדידה של זה מאוד מורכבת (צריך משחק או משהו דמוי משחק שיודע לעשות את הבדיקה, לא ידוע לי אם יש כזו אפליקציה בנמצא).
לגבי התמונות, תודה! השקעתי הפעם עם הציוד הטוב (לרוב אני מתעצל לצאת החוצה לטובת צילום מהסוג הזה במיוחד כשהמוצר לא מספיק יפה להצדיק את זה). הוידאו בוצע עם רחפן צילום.
לגבי התמונות, תודה! השקעתי הפעם עם הציוד הטוב (לרוב אני מתעצל לצאת החוצה לטובת צילום מהסוג הזה במיוחד כשהמוצר לא מספיק יפה להצדיק את זה). הוידאו בוצע עם רחפן צילום.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
לא חייבים להיות גיימר בשביל לבדוק את זה.
שיטה מעט ומדויקת יותר למדידת ה-Latency היא צילום של מסך המחשב בקצב של 240fps.
בזמן הצילום, מנגנים את היוטיוב מלמעלה כאשר האוזניות מחוברות והשמע שלהן מוקלט על ידי המצלמה (בסביבה שקטה כמובן). לאחר מכן, כאשר אתה צופה בסרטון המוקלט, כל מה שצריך לעשות הוא לדפדף בין הפריימים ולספור כמה פריימים חלפו מהרגע שבו נראית פגיעת הכדור על המסך ועד לרגע שבו נשמע צליל הפגיעה באוזניות.
כל פריים בצילום מייצג 4.166ms - מספר הפריימים כפול 4.166 מייצג את ערך ה- Latency.
שיטה מעט ומדויקת יותר למדידת ה-Latency היא צילום של מסך המחשב בקצב של 240fps.
בזמן הצילום, מנגנים את היוטיוב מלמעלה כאשר האוזניות מחוברות והשמע שלהן מוקלט על ידי המצלמה (בסביבה שקטה כמובן). לאחר מכן, כאשר אתה צופה בסרטון המוקלט, כל מה שצריך לעשות הוא לדפדף בין הפריימים ולספור כמה פריימים חלפו מהרגע שבו נראית פגיעת הכדור על המסך ועד לרגע שבו נשמע צליל הפגיעה באוזניות.
כל פריים בצילום מייצג 4.166ms - מספר הפריימים כפול 4.166 מייצג את ערך ה- Latency.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

זה די מדהים שהמודלים האלה לגמרי תחרותיים עדיין. גם אפל עושים דבר דומה - המודלים הישנים משמשים להם כ entry level
אם XM4 הוגדר כ Entry level בעולם של ANC , אז הוא עושה עבודה מעולה (!)oferlaor כתב: entry level...
למוצר "בסיסי"

בכל הביקורות מעבר לים ה XM4 עדיין שומר על מעמדו בהשוואות ל 5 ול 6 .
אבל מי שמעוניין בגימור "פרימיום" ומוכן לשלם על זה - שיבושם לו ...
- oferlaor
- מנהל

ככה זה גם באייפון שהיה ספינת דגל, אחרי שנתיים זה עדיין זמין אבל כ entry level. ככה הם יכולים למכור בכמה רמות מחיר בלי קניבליזציה.
קצת מוזר לי מה שאתה אומר ,oferlaor כתב: יכולים למכור בכמה רמות מחיר בלי קניבליזציה....
מכיוון שהאנשים שקונים את המוצרים האלה עושים המון מחקר לפני הרכישה.
וגם בביקורות שפורסמו פה באתר נכתב בלא מעט מקרים : " אל תרוצו לשדרג " \ " עוד מאותו דבר "
הכוונה "הציבור מטומטם ולכן הציבור ישלם" לא כל כך מתאים פה
אבל אני גם בטוח שסוני ואפל יודעים מה הם עושים ..
- oferlaor
- מנהל

יש הרבה סיבות שאנשים רוכשים מכשיר בעלות פי 2 אבל עם 10% יותר יכולות. זה עניין מאוד אישי.