בהחלט לומדים פה כל יום דברים חדשים
pionner 436 VS nec xr3
לא הבנתי את הקטע של צפיה בתכנים במחשב. זאת לא נקודת ההשוואה שלי. לא מעניין אותי איך הדברים נראים במחשב לעומת מסך פלזמה או איך ה-wmvhd נראה ביחס לכל מיני ריפים של mpg או divx או xvid או משהו כזה.crusader כתב:אגב ניר במידה ואתה לא צופה בתכנים שהורדו דרך המחשב אני חושב שההשוואה לא תוכל להיות אמיתית.
מה גם קצת קשה לי להבין למה אנשים כל כך מפחדים להעביר את המחשב שלהם לסלון בשביל לראות סרט?
לפעמים זה כרוך בסירבול או קצת מאמץ,אבל בשניה שאתה מחבר את המסך למחשב כל ההשקעה נראת כל כך מוצדקת....
אותי מעניין איך הדברים האלה עומדים ביחס לצפיה ב-dvd או ביס במסך הפלזמה.
לגבי העברת המחשב לסלון, אין קשר לפחד. זה פשוט סרבול שאני לא אעשה בשביל לראות סרט או משהו כזה. זה צריך להיות משהו קבוע ואני כבר הרבה זמן מתלבט אם להרכיב htpc למטרה הזאת (אם אני כבר שם מחשב בסלון אני ארצה שהוא יראה טוב ושלא ישמעו אותו ואז אולי גם שיעשה עוד כמה דברים
ניר
-
crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
כנראה שאתה לא קורא כל כך את השירשור, משום מה אתה נדבק דווקא mpg,divx?
אני תמיד דיברתי על השוואה בין WMVHD לבין DVD ולא לשום פורמט אחר, כי האחרים בפשוט לא בקטגוריה, למעשה גם סרט DVD אינו בקטגוריה של סרט WMVHD אבל אתה ביקשת לעמוד על ההבדלים.
בכל מקרה סירבול או לא זה הכל יחסי.
כמו ההשוואה בין HD לDVD
אתה יודע מה ניר אני מזמין אותך לבוא ולהתפנק יום אחד למראה סרט HD, עם אז יהיו לך ספקות אז הפופקורן והצפיה עלי
אני תמיד דיברתי על השוואה בין WMVHD לבין DVD ולא לשום פורמט אחר, כי האחרים בפשוט לא בקטגוריה, למעשה גם סרט DVD אינו בקטגוריה של סרט WMVHD אבל אתה ביקשת לעמוד על ההבדלים.
בכל מקרה סירבול או לא זה הכל יחסי.
כמו ההשוואה בין HD לDVD
אתה יודע מה ניר אני מזמין אותך לבוא ולהתפנק יום אחד למראה סרט HD, עם אז יהיו לך ספקות אז הפופקורן והצפיה עלי
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
crusader, משום מה יש לנו כל הזמן קצר בתקשורת
אני גם כמובן בכלל לא מתייחס לפורמטים האלה אבל בכל הודעה שלך יש משהו שגורם לי לחשוב שאולי בכל זאת אתה מדבר עליהם.
בהודעה האחרונה זה היה המשפט הבא ששאלתי למה התכוונת:
"אגב ניר במידה ואתה לא צופה בתכנים שהורדו דרך המחשב אני חושב שההשוואה לא תוכל להיות אמיתית"
כמה שאלות רלוונטיות:
באיזה מסך אתה צופה בסרטים ?
איזה סרטים אתה רואה ובאיזה פורמט ?
מההודעות הקודמות שלך אני מבין שחלק מהסרטים שיש לך הם לא בניצול מלא של ה-hd כמו בקבצי הדגמה של ה-wmvhd (או ב-16 ג'יגה של ts).
על זה אמרתי קודם שאני לא מבין מה הביג דיל כי סרט בגודל של 4.5 ג'יגה, אפילו אם הוא מתקרא HD ויש לו קידוד קצת יותר איכותי (בכ-25%) לא יכול להיות עליון ברמה שאתה מתאר ביחס ל-dvd איכותי (שיכול להגיע כמעט לכפול מזה). זה ברמה התיאורטית כי לא כל הסרטים מנצלים את זה וגם הרבה תלוי בעיבודים שעושים לאורך המסלול כפי שגם עופר ציין (זה גם מאוד חשוב במסלול ה-HD).
אמרתי גם שברור לי שיש קפיצה באיכות עם ה-HD והדגשתי ואני אדגיש את זה שוב: עבורי זה לא שווה את זה. יש לי מסך edtv (וזאת נקודה מאוד חשובה), קשה להשיג את הסרטים האלה, אני חייב מחשב בשביל לנגן אותם (אני חושב גם על לקנות את אחד הנגנים החדשים של HD בסטרימינג מהמחשב) ואחרי כל זה ההבדל באיכות (אפילו שקיים) לא שווה לי.
ותודה על ההזמנה
ניר
אני גם כמובן בכלל לא מתייחס לפורמטים האלה אבל בכל הודעה שלך יש משהו שגורם לי לחשוב שאולי בכל זאת אתה מדבר עליהם.
בהודעה האחרונה זה היה המשפט הבא ששאלתי למה התכוונת:
"אגב ניר במידה ואתה לא צופה בתכנים שהורדו דרך המחשב אני חושב שההשוואה לא תוכל להיות אמיתית"
כמה שאלות רלוונטיות:
באיזה מסך אתה צופה בסרטים ?
איזה סרטים אתה רואה ובאיזה פורמט ?
מההודעות הקודמות שלך אני מבין שחלק מהסרטים שיש לך הם לא בניצול מלא של ה-hd כמו בקבצי הדגמה של ה-wmvhd (או ב-16 ג'יגה של ts).
על זה אמרתי קודם שאני לא מבין מה הביג דיל כי סרט בגודל של 4.5 ג'יגה, אפילו אם הוא מתקרא HD ויש לו קידוד קצת יותר איכותי (בכ-25%) לא יכול להיות עליון ברמה שאתה מתאר ביחס ל-dvd איכותי (שיכול להגיע כמעט לכפול מזה). זה ברמה התיאורטית כי לא כל הסרטים מנצלים את זה וגם הרבה תלוי בעיבודים שעושים לאורך המסלול כפי שגם עופר ציין (זה גם מאוד חשוב במסלול ה-HD).
אמרתי גם שברור לי שיש קפיצה באיכות עם ה-HD והדגשתי ואני אדגיש את זה שוב: עבורי זה לא שווה את זה. יש לי מסך edtv (וזאת נקודה מאוד חשובה), קשה להשיג את הסרטים האלה, אני חייב מחשב בשביל לנגן אותם (אני חושב גם על לקנות את אחד הנגנים החדשים של HD בסטרימינג מהמחשב) ואחרי כל זה ההבדל באיכות (אפילו שקיים) לא שווה לי.
ותודה על ההזמנה
ניר
-
crusader
- חבר ותיק

ניר,
אני צופה במסך 435, בחיבור ישיר ל HTPC שמחובר בDVI למסך (כבל מונסטר).
רוב התוכן שהייתי צופה עד לפני כמה ימים היה מורכב במרביתו מסרטי HD של WMVHD, אבל לאחרונה (תודות ל EBAY
) אני צופה המון גם בתכניי TS, ההבדל הוא בהחלט משמעותי, אבל כך גם ההבדל בין סרט WMVHD לבין סרט DVD רגיל.
מה גם שלמעט סרטיי DVD שמונפקים בצורת SUPERBIT של סוני, אני לא מכיר סרטים שבכלל מתקרבים לאיכויות של WMVHD.
כמו שאמרתי ואני יוסיף לומר גם סרטון הדגמה של WMVHD מהווה קפיצת מדרגה עצומה בהשוואה בינו לבין DVD רגיל.
אני מסכים איתך שבעולם אבסולוטי שבו היו מנצלים את מלוא היכולת ומינימים הדחיסה על גבי דיסק DVD אולי זה היה אחרת, אבל כפי שאמרתי, כבר כמה שנים טובות שאני צופה אך ורק בDVD וההבדל בינו לבין סרטון הדגמה "פשוט" של WMVHD הינו גדול מאוד.
כמו שאמרתי כבר יש לפני ואחרי, וההבדל מורגש משמעותית בסרט שכזה, קשה קצת לתאר את החוויה שכלולה בצפיה בסרט כזה אבל, אני בטוח שכאשר היית רואה סרט WMVHDהמנוצל באופן מלא הן ע"י מסך והן ע"י מחשב חזק היית מרגיש בהבדלים מהפריים הראשון.
לגבי השקעה או כדאיות זה הכל מסתכם בדעה אישית פשוטה, בשבילי כל שניית צפיה בסרט שכזה שווה מאמץ של חודש, אחרים לא יתאמצו כלל ולא יראו את הצורך בהשקעה הזו.
וכמו כל דבר בחיים שכל אדם יעשה את הראוי והנכון בעינייו
אני צופה במסך 435, בחיבור ישיר ל HTPC שמחובר בDVI למסך (כבל מונסטר).
רוב התוכן שהייתי צופה עד לפני כמה ימים היה מורכב במרביתו מסרטי HD של WMVHD, אבל לאחרונה (תודות ל EBAY
מה גם שלמעט סרטיי DVD שמונפקים בצורת SUPERBIT של סוני, אני לא מכיר סרטים שבכלל מתקרבים לאיכויות של WMVHD.
כמו שאמרתי ואני יוסיף לומר גם סרטון הדגמה של WMVHD מהווה קפיצת מדרגה עצומה בהשוואה בינו לבין DVD רגיל.
אני מסכים איתך שבעולם אבסולוטי שבו היו מנצלים את מלוא היכולת ומינימים הדחיסה על גבי דיסק DVD אולי זה היה אחרת, אבל כפי שאמרתי, כבר כמה שנים טובות שאני צופה אך ורק בDVD וההבדל בינו לבין סרטון הדגמה "פשוט" של WMVHD הינו גדול מאוד.
כמו שאמרתי כבר יש לפני ואחרי, וההבדל מורגש משמעותית בסרט שכזה, קשה קצת לתאר את החוויה שכלולה בצפיה בסרט כזה אבל, אני בטוח שכאשר היית רואה סרט WMVHDהמנוצל באופן מלא הן ע"י מסך והן ע"י מחשב חזק היית מרגיש בהבדלים מהפריים הראשון.
לגבי השקעה או כדאיות זה הכל מסתכם בדעה אישית פשוטה, בשבילי כל שניית צפיה בסרט שכזה שווה מאמץ של חודש, אחרים לא יתאמצו כלל ולא יראו את הצורך בהשקעה הזו.
וכמו כל דבר בחיים שכל אדם יעשה את הראוי והנכון בעינייו
מסכים איתך.
אני מאמין שהרבה מההבדל בחוויות שלנו קשור גם למסך (edtv מול hdtv).
אני זוכר גם בחנות שעשיתי השוואות של חומר HD על שניהם. אין מה לעשות, חסר לי רזולוציה בשביל להנות מהפרטים ש-HD יכול לתת.
עוד שנתיים, יהיו הרבה יותר תכנים ואז אולי נחליף את המסך
ניר
אני מאמין שהרבה מההבדל בחוויות שלנו קשור גם למסך (edtv מול hdtv).
אני זוכר גם בחנות שעשיתי השוואות של חומר HD על שניהם. אין מה לעשות, חסר לי רזולוציה בשביל להנות מהפרטים ש-HD יכול לתת.
עוד שנתיים, יהיו הרבה יותר תכנים ואז אולי נחליף את המסך
ניר
-
crusader
- חבר ותיק

צודק,
ההבדל המשמעותי ביותר הינו במסך.
עוד שנתיים לפי דעתי לא יהיו יותר מסכי EDTV בכלל ככה שלא ממש תהיה לך ברירה
אגב ניר, אתה צופה רוב הזמן בDVD נכון? מה הסרט שלפי דעתך היה מונפק באיכות הכי טובה?
ההבדל המשמעותי ביותר הינו במסך.
עוד שנתיים לפי דעתי לא יהיו יותר מסכי EDTV בכלל ככה שלא ממש תהיה לך ברירה
אגב ניר, אתה צופה רוב הזמן בDVD נכון? מה הסרט שלפי דעתך היה מונפק באיכות הכי טובה?
ברור שעוד שנתיים לא יהיו edtv אבל אני לא אהיה חייב להחליף עוד שנתיים
זה התכנון (אלה היו חלק מהשיקולים בקניה של ה-edtv כשהמחיר נמוך משמעותית ועיקר התכנים לא מנצלים את ה-hd ואפילו יותר מזה, טלוויזיה רגילה של היום פשוט נראית יותר טוב על edtv).
עד כמה שאני זוכר זה היה שר הטבעות, בגרסאות המיוחדות כמובן. ה-bitrate היה עד הקצה (בערך 10 מגהביט לשניה).
ניר
עד כמה שאני זוכר זה היה שר הטבעות, בגרסאות המיוחדות כמובן. ה-bitrate היה עד הקצה (בערך 10 מגהביט לשניה).
ניר
-
crusader
- חבר ותיק

אתה לא חייב להחליף בכלל 
לגבי ניצול כרגע הכל תלוי בך, כי הטכנולוגיה כבר כאן ותכנים יש בשפע...רק צריך לדעת איפה לחפש.
אני חושב שאת הסרטים באיכות הטובה ביותר עבור(DVD) ראיתי דווקא אצל הקוריאנים..למעט SUPERBIT כמובן.
לגבי ניצול כרגע הכל תלוי בך, כי הטכנולוגיה כבר כאן ותכנים יש בשפע...רק צריך לדעת איפה לחפש.
אני חושב שאת הסרטים באיכות הטובה ביותר עבור(DVD) ראיתי דווקא אצל הקוריאנים..למעט SUPERBIT כמובן.
תגידו מישהו מכיר את הנגן הזה, הוא שוקל מגה אחד, חינם לחלוטין והוא מנגן את כל סוגי הפורמטים כולל TS
אפשר לקבל עליו חוות דעת של מומחים ?
פ ש ו ט מ ט ו ר ף ! !
תודה
http://www.download.com/BSplayer/3000-2 ... ag=lst-0-5
אפשר לקבל עליו חוות דעת של מומחים ?
פ ש ו ט מ ט ו ר ף ! !
תודה
http://www.download.com/BSplayer/3000-2 ... ag=lst-0-5
-
crusader
- חבר ותיק

ebay,
BSPLAYER הוא ללא ספק אחד הנגנים היותר טובים שיש לניגון מגוון רחב של קבצים.
אני אישית השתמשתי בו אצל חבר כדי להקרין סרטי TS והוא פעל בהחלט יפה מאוד.
נראה לי יש לו בעיה של קידוד סאונד בDD אבל אני לא סגור על זה ב100% יכול מאוד להיות שזו בעית מקודדים אצל החבר ככה שהנושא עוד טעון בדיקה.
אבל בהחלט נגן איכותי (ומוכר כבר כמה שנים טובות)
BSPLAYER הוא ללא ספק אחד הנגנים היותר טובים שיש לניגון מגוון רחב של קבצים.
אני אישית השתמשתי בו אצל חבר כדי להקרין סרטי TS והוא פעל בהחלט יפה מאוד.
נראה לי יש לו בעיה של קידוד סאונד בDD אבל אני לא סגור על זה ב100% יכול מאוד להיות שזו בעית מקודדים אצל החבר ככה שהנושא עוד טעון בדיקה.
אבל בהחלט נגן איכותי (ומוכר כבר כמה שנים טובות)