כמה שאלות לאחר שדרוג מוטורולה לאנדרואיד 15

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
dragon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
הצטרף: יוני 2006
מיקום: מרכז

שליחה

1. בגירסה הקודמת (14) כל פעם שהמסך היה כבוי, כל תזוזה קלה של המכשיר היתה מציגה את השעה והתאריך, ואני חושב שגם סמלי התרעות אם התקבלו, על רקע שחור. כעת זה לא המצב, ושום הזזה של המכשיר לא מציגה את זה - רק ביטול הנעילה. לא מצאתי דרך לשנות את זה.
2. בוצע כבר BT pairing של המכשיר למולטימדיה באוטו, ויש זיהוי אבל הוא לא מתחבר אוטומטית עם ההנעה - כל פעם צריך לחבר מחדש. כאמור באנדרואיד 14 זה כן היה מתחבר אוטומטית. אבל כדאי לציין שלמכשירים אחרים - רמקול למשל - הוא כן מתחבר אוטומטית כשמזהה אותם.
3. ב-FB למשל, אם כתבתי משהו ואני רוצה לערוך את זה, לחצן העריכה מוסתר ע"י שורת הלחצנים הקבועה בתחתית המסך כך שהם מסתירים אותו ולא מתאפשרת עריכה (מצורפת תמונה לדוגמא). גם זה לא היה כך בגירסה הקודמת, שם התפריט הכולל עריכה וכו' היה מופיע גבוה יותר על המסך.
אודה על עזרה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
.Anything can be done, but it's only done if it's done

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1920
הצטרף: אוקטובר 2009

שליחה

אני עם MOTO G85, אנדרואיד 15, ואין לי את הבעיות האלה.
כל תזוזה אכן מדליקה את המסך ומציגה שעה.
מתחבר לרכב (עם אנדרואיד ישן) ברגע שאני מניע אותו.
לא משתמש בפייסבוק, אז לא יודע לגבי 3.

חזור אל “Android - אנדרויד”