גם לי זה קרה פעם,אתה פשוט צריך את הגירסה המלאה של התוכנה ולא גירסת הנסיון.GT23 כתב:
דווקא בימים האחרונים ניסיתי לכוון ל1366, אך משום מה ה'Advanced timing options' בPowerstrip חסום לי. מישהו יכול לשער מדוע זה קורה?...
גם אני התחדשתי ב32R81, והנה ההתרשמות (+ תמונות)
הרצתי איזה patch, החלון בהתחלה ירד (שאומר שזו גרסת נסיון), אבל כנראה אני צריך לנסות להתקין שוב. תודה.jepe כתב:גם לי זה קרה פעם,אתה פשוט צריך את הגירסה המלאה של התוכנה ולא גירסת הנסיון.GT23 כתב:
דווקא בימים האחרונים ניסיתי לכוון ל1366, אך משום מה ה'Advanced timing options' בPowerstrip חסום לי. מישהו יכול לשער מדוע זה קורה?......
לגבי כיול המסך, האם השמשת בכלי כיול כלשהם?
לא רציתי להשקיע בDVD מיוחד לכיול , אז חיפשתי בנרות DVD של סרט, עם חותמת THX. (אמורה להיות להם תוספת של THX OPTIMIZER + משקפיים כחולות).לא מצאתי בארץ, אולי אקנה ב AMAZON.
לגבי צפייה בערוצי טלויזיה 4:3 האם מצאת דרך נוחה להתאמה ל16:9 (חיתוך חלקי למעלה ולמטה ומתיחה חלקית לצדדים)
נשמח לקרוא עדכונים.
לא רציתי להשקיע בDVD מיוחד לכיול , אז חיפשתי בנרות DVD של סרט, עם חותמת THX. (אמורה להיות להם תוספת של THX OPTIMIZER + משקפיים כחולות).לא מצאתי בארץ, אולי אקנה ב AMAZON.
לגבי צפייה בערוצי טלויזיה 4:3 האם מצאת דרך נוחה להתאמה ל16:9 (חיתוך חלקי למעלה ולמטה ומתיחה חלקית לצדדים)
נשמח לקרוא עדכונים.
אני עם גירסת ה TRIAL כל האופציות פתוחות ורזולוצית 1366X768.GT23 כתב:הרצתי איזה patch, החלון בהתחלה ירד (שאומר שזו גרסת נסיון), אבל כנראה אני צריך לנסות להתקין שוב. תודה.jepe כתב:גם לי זה קרה פעם,אתה פשוט צריך את הגירסה המלאה של התוכנה ולא גירסת הנסיון.GT23 כתב:
דווקא בימים האחרונים ניסיתי לכוון ל1366, אך משום מה ה'Advanced timing options' בPowerstrip חסום לי. מישהו יכול לשער מדוע זה קורה?.........
אצלי זה בחיבור VGA תנסה לבדוק אולי ב VGA זה יהיה פתוח.
זה דיון ישן...shoeyal כתב:אני עם גירסת ה TRIAL כל האופציות פתוחות ורזולוצית 1366X768.GT23 כתב:הרצתי איזה patch, החלון בהתחלה ירד (שאומר שזו גרסת נסיון), אבל כנראה אני צריך לנסות להתקין שוב. תודה.jepe כתב:גם לי זה קרה פעם,אתה פשוט צריך את הגירסה המלאה של התוכנה ולא גירסת הנסיון.GT23 כתב:
דווקא בימים האחרונים ניסיתי לכוון ל1366, אך משום מה ה'Advanced timing options' בPowerstrip חסום לי. מישהו יכול לשער מדוע זה קורה?.........
אצלי זה בחיבור VGA תנסה לבדוק אולי ב VGA זה יהיה פתוח....