ספוטיפיי מעלים מחירים, הגיע הזמן לעבור ליוטיוב מיוזיק

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2079
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #41 

כמה שאלות:
1. יש לי מנוי משפחתי ואני משלם כיום 35.90 חודשי דרך פייפאל. לא מצאתי שום הודעה על שינוי תעריף, לא באתר ולא במייל??
2. מבדיקה שטחית של התעריפים באתר אני רואה שכיום ספוטיפיי מציעה מנוי משפחתי ל 4 משתמשים בלבד ולא 6 (ואפשרות לרכוש עוד 1-2 מנויי פרמיום נוספים - לא מצאתי באיזה מחיר), ובמחיר 39.90 ולא 35.90
איפה אני יכול לראות ברשת הודעה על העלאת התעריף?
אם אני מפסיק את המנוי אני מניח שאאבד את הזכות ל 6 משתמשים אם אצטרף מחדש בעתיד😢

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14350
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #42 

אם לא קיבלת הודעה מ ספוטיפיי, המחיר שלך לא יעלה.

boren פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #43 

המנוי שהיה לי עד עכשיו מוגדר כ"Premium למשפחה (החבילה הקלאסית)" ומיועד לעד 6 משתמשים. המחיר שלו היה 36 שקלים ומהחודש הבא יעלה ל-44 ש"ח. מפתיע אותי שהם חושבים שהם יכולים להעלות את המחיר ב-20% מבלי לאבד הרבה לקוחות. בזמן הביטול הסתבר לי שיש להם עכשיו מנוי בשם "Premium למשפחה" שמיועד לעד 4 משתמשים ועולה 40 ש"ח לחודש. לכאורה זה רלוונטי כי המנוי שלי ממילא היה בשימוש עם 3 משתמשים בלבד, אבל בפועל זה לא מספיק כדי לפתות אותי להשאר. מיציתי את ספוטיפיי.

מסתבר שיש בחוץ מבחר חלופות אטרקטיביות יותר. אמנם אין להם מעבר נוח בין התקנים שונים (Spotify Connect), אבל יש שם פיצ'רים אטרקטיביים יותר - בין אם מחיר הרבה יותר נמוך (יוטיוב פרמיום) למי שממילא משלם על יטויוב ללא פרסומות, ובין אם תמיכה באטמוס שבאמת עושה הבדל עצום בחווית ההאזנה (אפל מיוזיק וטידאל). אני לחלוטין שלם עם ההחלטה לעזוב את ספוטיפיי. האמת שהייתי צריך לעשות את זה קודם.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”