התייעצות לגבי מקרן ובקשה להמלצה
היי
אני שוקל לעבור למקרן בסלון.
בסלון יש יציאה למרפסת שרוב היום סגורה עם וילון (לא אטום 100%) ויש גם תריס במידה ורוצים להחשיך לגמרי.
האם ריאלי למצוא מקרן בסביבות תקציב של 7000 ש"ח (ללא מסך) או לוותר מראש וללכת על טלויזיה?
במידה וריאלי, אשמח להמלצות למקרן ומסך מתאים.
תודה רבה
אני שוקל לעבור למקרן בסלון.
בסלון יש יציאה למרפסת שרוב היום סגורה עם וילון (לא אטום 100%) ויש גם תריס במידה ורוצים להחשיך לגמרי.
האם ריאלי למצוא מקרן בסביבות תקציב של 7000 ש"ח (ללא מסך) או לוותר מראש וללכת על טלויזיה?
במידה וריאלי, אשמח להמלצות למקרן ומסך מתאים.
תודה רבה
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7643
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
עם הזמן גם ה 85 תרגיש קטנה כנראה, במיוחד אם יש כבר מחשבות על מקרן...09/06/2025 17:19toxin כתב: הייתי שוקל ללכת על טלויזיה 85 אינץ'. לדעתי ההתעסקות סביב מקרן בסלון בייתי רגיל לא שווה את הבלאגן....
עבור מי שלא רוצה מקרן קבוע בתקרה עם כל מה שכרוך בזה יש פתרון של UST או מקרנים דוגמת BenQ GP520 שנותנים תמונה מצוינת, לרובם גודל תמונה של עד 150 אינץ' (שזה כבר הרבה מעבר למספיק לסלון ממוצע), ולאחרונה אני רואה שאפילו הרבה יותר.
אם אפשר להחשיך ברמה מספקת אז אין שום בעיה להנות ממקרן גם בסלון, זה משדרג את החוויה בלי הרבה בלגן בכלל.
האמת שאני לא חושב שאמורה להיות בעיה של קיבוע המקרן לתקרה.09/06/2025 23:23mulder כתב: עם הזמן גם ה 85 תרגיש קטנה כנראה, במיוחד אם יש כבר מחשבות על מקרן...
עבור מי שלא רוצה מקרן קבוע בתקרה עם כל מה שכרוך בזה יש פתרון של UST או מקרנים דוגמת BenQ GP520 שנותנים תמונה מצוינת, לרובם גודל תמונה של עד 150 אינץ' (שזה כבר הרבה מעבר למספיק לסלון ממוצע), ולאחרונה אני רואה שאפילו הרבה יותר.
אם אפשר להחשיך ברמה מספקת אז אין שום בעיה להנות ממקרן גם בסלון, זה משדרג את החוויה בלי הרבה בלגן בכלל....
אבל אשמח לשמוע המלצות על דגמים אם אפשר (גם יד 2 סבבה לגמרי מבחינתי)
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7643
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
בטווח התקציב שלך הייתי בודק10/06/2025 8:40orei30 כתב: האמת שאני לא חושב שאמורה להיות בעיה של קיבוע המקרן לתקרה.
אבל אשמח לשמוע המלצות על דגמים אם אפשר (גם יד 2 סבבה לגמרי מבחינתי)...
benq
optoma
epson
***ורצוי גם לבדוק עם מחשבון מרחק את הדגם, לדעתי יש ב projectorcentral