שרשור תגובות: TCL יוצאת במהלך אסטרטגי וממנה מספר מפיצים בישראל

חדשות ועדכונים של HT Magazine
lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2795
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 310 פעמים

שליחה #21 

איכות שירות מותווית בראש ובראשונה על ידי נציג היצרן בישראל. ברצותו השירות יהיה חלומי וברצותו בלהות. הכל תלוי בקריטריונים שהגדירו ב- TCL ישראל לאלקטרוניקס פרו. נקווה שיפעלו בחכמה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #22 

חברים,
כדאי לזכור – השירות של אלקטרוניקס פרו למוצרי TCL לא זהה למה שהיה עם סמסונג (חלק מתנאי השירות תלוי במותג ובגיבוי שלו). שווה לתת לזה צ'אנס ולהתבסס על ניסיון עדכני, לא רק על העבר.
יש לי רעיון: אולי ננסה לדבר עם ההנהלה של אלקטרוניקס פרו ונקבע מפגש אצלם לשקף את המצב וגם כדי שנוכל לתקשר להם מה הציפיות של הקהל שלנו מהחברה וכדי לשמוע אותם ולקבל עוד מידע?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78781
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5377 פעמים

שליחה #23 

זה מה שגם@lasik בדיוק אמר.

מן הסתם חלקי חילוף, אימון הטכנאים, מדיניות החלפה ועוד מלא דברים זה החלטות של היבואן.

נראה לי מעניין יהיה אולי להפגש איתם וליצר שיח של מה חברי האתר רואים כבעיות מרכזיות ואיך אפשר להקפיץ את זה ברמה, לא?

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10054
נתן תודות: 565 פעמים
קיבל תודות: 582 פעמים

שליחה #24 

נראה לי מוזר להגיד ש"הגבילו להם את המהירות" לפי יבואן כזה או אחר, מה זה מנוע של קארטינג?
יבואן X מחליט שהטכנאים לא יהיו שירותיים\מקצועים ויבואן Y מחליט שהם פתאום אדיבים ומקצועים? או שפתאום המעבדה שלהם יחליטו כן להחליף חלק כי יבואן Y משלם יותר?
פשוט צריך להגיד שזו רמת השירות לכאורה שהם מסוגלים לתת ללקוחות.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14350
נתן תודות: 989 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #25 

05/06/2025 15:32  
MartinHSabag כתב:
חברים,
כדאי לזכור – השירות של אלקטרוניקס פרו למוצרי TCL לא זהה למה שהיה עם סמסונג (חלק מתנאי השירות תלוי במותג ובגיבוי שלו). שווה לתת לזה צ'אנס ולהתבסס על ניסיון עדכני, לא רק על העבר.
יש לי רעיון: אולי ננסה לדבר עם ההנהלה של אלקטרוניקס פרו ונקבע מפגש אצלם לשקף את המצב וגם כדי שנוכל לתקשר להם מה הציפיות של הקהל שלנו מהחברה וכדי לשמוע אותם ולקבל עוד מידע?
...
רעיון מצויין, מרטין (Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #26 

05/06/2025 15:46  
Nba כתב:
נראה לי מוזר להגיד ש"הגבילו להם את המהירות" לפי יבואן כזה או אחר, מה זה מנוע של קארטינג?
יבואן X מחליט שהטכנאים לא יהיו שירותיים\מקצועים ויבואן Y מחליט שהם פתאום אדיבים ומקצועים? או שפתאום המעבדה שלהם יחליטו כן להחליף חלק כי יבואן Y משלם יותר?
פשוט צריך להגיד שזו רמת השירות לכאורה שהם מסוגלים לתת ללקוחות.
...
הטענה היא לא על המקצועיות של הטכנאים אלא על מדיניות ההחלפה של חלקים למשל או הכרה בתקלה כתחת אחריות, זמינות של חלקי חילוף וכו'
About.me

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #27 

05/06/2025 17:04  
MartinHSabag כתב:
הטענה היא לא על המקצועיות של הטכנאים אלא על מדיניות ההחלפה של חלקים למשל או הכרה בתקלה כתחת אחריות, זמינות של חלקי חילוף וכו'
...
זה מה שכתבתי בין היתר.
בכל מקרה, מקווה שמישהו שם יתעורר וידאג לתת שירות הוגן.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #28 

05/06/2025 15:32  
MartinHSabag כתב:
חברים,
...
רעיון ממש טוב אני רוצה להמשיך לקנות tcl

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6621
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #29 

MartinHSabag כתב:
הטענה היא לא על המקצועיות של הטכנאים
...
אם הם לא עונים לטלפון ולא חוזרים להודעות ,

ורק עסוקים בלמרוח את הלקוח בסיפורים

אז אולי אתה מקצועי אבל שירות אתה לא יודע לתת !!!

אני לא מבין מדוע אתה מגונן עליהם 8O 8O 8O
חשבתי שזה אתר אובייקטיבי
אולי יש לך מניות באלקטרוניק פרו ?

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #30 

MartinHSabag כתב:
...
הטענה היא עוד לפני השלבים האלו.
לפתיחת קריאות על בקשה לביקור טכנאי בתשלום הם לא הגיבו, חוץ מלשלוח מספר פניה, פעמיים, עם הודעה אוטומאטית: "נציג מטעמנו ייצור עמכם קשר עד סוף יום העסקים הבא".
אני עדיין מחכה במתח שנציג יתקשר.
כל מה שרציתי, הוא שהם יהיו אלו שיפתחו את מכונת הכביסה, כדי לשמור על האחריות שהיתה בתוקף, וידעתי שאם תהיה בעתיד קריאת אחריות והם יראו שמישהו פתח אותה הם בוודאי לא יכבדו את האחריות.
אחרי שבוע ללא תגובה, על 2 פניות, החלטתי לוותר על המשך האחריות (נותרו עוד שנתיים של אחריות) ולהזמין טכנאי פרטי.

העיקר במעמד ההתקנה, טכנאי שלהם ניסה בכח לשכנע אותי שחייב מייד לקנות ממנו הארכת אחריות לעוד 5 שנים (מעבר ל- 3 שנים אחריות יצרן), באיומים שאם אפילו אתקשר לחברה באותו יום של ההתקנה זה יהיה הרבה יותר יקר מאשר עכשיו אצלו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78781
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5377 פעמים

שליחה #31 

יש לאלקטרוניקה פרו מניות? זו חברה מונפקת בכלל?

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1401
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #32 

06/06/2025 18:45  
Amir64 כתב:
הטענה היא עוד לפני השלבים האלו.
לפתיחת קריאות על בקשה לביקור טכנאי בתשלום הם לא הגיבו, חוץ מלשלוח מספר פניה, פעמיים, עם הודעה אוטומאטית: "נציג מטעמנו ייצור עמכם קשר עד סוף יום העסקים הבא".
אני עדיין מחכה במתח שנציג יתקשר.
כל מה שרציתי, הוא שהם יהיו אלו שיפתחו את מכונת הכביסה, כדי לשמור על האחריות שהיתה בתוקף, וידעתי שאם תהיה בעתיד קריאת אחריות והם יראו שמישהו פתח אותה הם בוודאי לא יכבדו את האחריות.
אחרי שבוע ללא תגובה, על 2 פניות, החלטתי לוותר על המשך האחריות (נותרו עוד שנתיים של אחריות) ולהזמין טכנאי פרטי.

העיקר במעמד ההתקנה, טכנאי שלהם ניסה בכח לשכנע אותי שחייב מייד לקנות ממנו הארכת אחריות לעוד 5 שנים (מעבר ל- 3 שנים אחריות יצרן), באיומים שאם אפילו אתקשר לחברה באותו יום של ההתקנה זה יהיה הרבה יותר יקר מאשר עכשיו אצלו.
...
צודק - אי מתן שירות זה כנראה ב-DNA שלהם

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913
נתן תודות: 215 פעמים
קיבל תודות: 1941 פעמים

שליחה #33 

06/06/2025 20:55  
oferlaor כתב:
יש לאלקטרוניקה פרו מניות? זו חברה מונפקת בכלל?
...
אין. חברה פרטית.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #34 

06/06/2025 17:14  
pessik כתב:
אם הם לא עונים לטלפון ולא חוזרים להודעות ,

ורק עסוקים בלמרוח את הלקוח בסיפורים

אז אולי אתה מקצועי אבל שירות אתה לא יודע לתת !!!

אני לא מבין מדוע אתה מגונן עליהם 8O 8O 8O
חשבתי שזה אתר אובייקטיבי
אולי יש לך מניות באלקטרוניק פרו ?
...
איפה ראית שהגנתי? רק אמרתי מה היו הטענות שאני מכיר.
אגב, מכיון שעבדתי בתחום מוקדי השירות ואני מכיר איך מוקדי ואירגוני שירות עובדים, אני יכול לתת לך קצת תובנות (בלי קשר לאלקטרוניקה פרו כי אני לא מכיר את המספרים) אבל, נניח שאתה רוצה להעסיק מוקד/חברת מיקור חוץ שתתן שירות ללקוחות שלך ואתה מספק את כל החלפים, ככה שנוציא רגע את זה מהמשוואה, ברור לך שה-SLA , service level agreement ובעברית, רמת השירות, נגזרת מהתקציב שתתן לזה ( כמה נציגים יענו לטלפון למשל או תוך כמה זמן טכנאי יוכל להגיע אליך)?
לצורך העיניין אם אני מוכן לשלם שיהיו 10 מוקדנים במשמרת, אבל בפועל יש יותר שיחות ממה שהם מסוגלים לטפל, אתה תמתין הרבה זמן על הקו, שוב ללא קשר אליהם, רק מנסה להסביר איך ״רמת שירות״ בחברת מיקור חוץ תלויה גם בחברה שמזמינה את השירות מהם.
About.me

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #35 

אנשים כיום אינם חוששים לדווח ללא היסוס וללא חשש מגילוי זהותם , ולשתף אחרים בחווית השירות שקיבלו מאלקטרוניקס פרו.
פשוט מכוונים מצלמה היישר לפנים שלהם עצמם.
לדוגמא זה

עם 31,500 צפיות, הנזק כאן ליבואן פשוט עצום.
לאחר מכן פורסם סרטון ההמשך:

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #36 

רק אני לא רואה פה לינקים לוידאו?\

לגבי אלטרוניק פרו - נדמה לי שהם נתנו שירות לאיזה מוצר לבן כלשהוא, והיה בסדר גמור.
מניח שאפשר לבוא להגדיר להם תנאים. בסופו של דבר- אם החוזה שירות בין היבואן ובין נותן השירות מספיק מפורט, לגבי איך נותנים את השירות, והיבואן נותן גב טכני של חלפים והדרכות וכו , יש מספיק טכנאי סבירים והמוקד שירות עצמו מבין עניין - אז השירות איכותי.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #37 

07/06/2025 8:18  
lasik כתב:
אנשים כיום אינם חוששים לדווח ללא היסוס וללא חשש מגילוי זהותם , ולשתף אחרים בחווית השירות שקיבלו מאלקטרוניקס פרו.
פשוט מכוונים מצלמה היישר לפנים שלהם עצמם.
לדוגמא זה

עם 31,500 צפיות, הנזק כאן ליבואן פשוט עצום.
לאחר מכן פורסם סרטון ההמשך:
...
מקווה שהוא יתבע אותם מכל כיוון.

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

08/06/2025 16:22  
MrMoris כתב:
רק אני לא רואה פה לינקים לוידאו?
...