ישדרו גירסה מצונזרת - כמו רומא.offirs כתב:הסדרה נרכשה לשידור ע"י הוט.למרות שלא ברור איך ישדרו את זה,בלי שתתעורר מהומה....
בשעות מאוחרות ולא בימי שישי ישדרו גיסה מלאה

אני נכנסתי בגלל ה-HBOguyezra כתב:eldad_z כתב:אני מודה שנכנסתי רק כי היתה המילה "פורנו" בכותרת....![]()
היה ברור לי שזה יעלה את הרייטינג (טוב, לפחות אחד מודה שזו הסיבה שהוא נכנס לשירשור...)
...

גם את רומא צינזרו?guyezra כתב:ישדרו גירסה מצונזרת - כמו רומא.offirs כתב:הסדרה נרכשה לשידור ע"י הוט.למרות שלא ברור איך ישדרו את זה,בלי שתתעורר מהומה....
בשעות מאוחרות ולא בימי שישי ישדרו גיסה מלאה...

באמת מוזר, נראה שהלכו די רחוק.ziv_r כתב:היום ראיתי את הפרק, רק בשל העניין שעורר גיא בסדרה.
נראה לי מאוד מוזר הקטע של שחקנים אשר מקיימים יחסי מין מלאים בסרט (לא מדבר על סרטי פורנו).
סצנת המין המלא של Jaime, המפגשים של Carolyn עם Palek (נכון ביחד הם נראים כמו סצנה מסרט MILF?), חידוד העפרון - אלו סצנות שגרמו לי להרהר איך בדיוק השחקנים הסכימו לעשות דברים כאלה מעל המרקע, הרי רובם נשואים עם ילדים, משפחה. היה נראה לי מאוד מוזר...

ziv_r כתב:סצנת המין המלא של Jaime, המפגשים של Carolyn עם Palek (נכון ביחד הם נראים כמו סצנה מסרט MILF?), חידוד העפרון - אלו סצנות שגרמו לי להרהר איך בדיוק השחקנים הסכימו לעשות דברים כאלה מעל המרקע, הרי רובם נשואים עם ילדים, משפחה. היה נראה לי מאוד מוזר...

הייתה גירסה מצונזרת ליום שישי בערבoffirs כתב:גם את רומא צינזרו?guyezra כתב:ישדרו גירסה מצונזרת - כמו רומא.offirs כתב:הסדרה נרכשה לשידור ע"י הוט.למרות שלא ברור איך ישדרו את זה,בלי שתתעורר מהומה....
בשעות מאוחרות ולא בימי שישי ישדרו גיסה מלאה......

d-tox כתב:אני נכנסתי בגלל ה-HBOguyezra כתב:eldad_z כתב:אני מודה שנכנסתי רק כי היתה המילה "פורנו" בכותרת....![]()
היה ברור לי שזה יעלה את הרייטינג (טוב, לפחות אחד מודה שזו הסיבה שהוא נכנס לשירשור...)
...
...