התחדשתי פטיפון פיוניר pl510s
אשמח לתובנות פטיפון פיוניר וינטאג'כבד מאסיבי 110 וולט דיירקט דרייב
מה קרה איפוא כל החכמולוגים שיגידו שזה *** מחרשה וכל השאר...
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
בוקר טוב.
תתתחדש!
מכשיר יפה ונראה שבנוי היטב.
ממש לא נראה כמו מחרשה, אז למה ללכלך?
לפי איך שהוא נראה, חסרים מכסים לבוררים של המהירות והאנטי סקייט, או שככה הוא במקור?
תתתחדש!

לפי איך שהוא נראה, חסרים מכסים לבוררים של המהירות והאנטי סקייט, או שככה הוא במקור?
07/05/2025 7:33CRAZYDIAMOND כתב: בוקר טוב.
תתתחדש!
לפי איך שהוא נראה, חסרים מכסים לבוררים של המהירות והאנטי סקייט, או שככה הוא במקור?...
לא אח לא חסר שום מכסים זה הדגם של הפטיפון ככה כפתור האנטיסקייטין ווינטאז אמיתי
PL510S PIONEER
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

דרך אגב איזה קדם מגבר מחובר אליו?
זה YAMAHA DSP AX1 AMPLIFIER...
האמת תכננתי לחבר בסלון אבל הייתי בשוק שהריסיוור PIONEER SC LX 58 אין לו כניסת PHONO....למרות שקניתי פונוסטייג אתמול חיצוני לכל מקרה..
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

דווקא במובן מסויים זה לא חיסרון שאין לו כניסת PHONO, זה נותן לך גמישות לחבר לו איזה קדם מגבר שאתה רוצה.
היה לי בזמנו רסיבר ק"ב Yamaha RX-V800 שהיה מעולה וגם הייתה לו כניסת PHONO שהייתה לא יותר מסבירה, חבר לעבודה דאז הביא לי קדם מגבר שהוא בנה במו ידיו עם חלקים פשוטים ביותר ועם ספק כח נפרד שגם הוא בנה בעצמו ולהפתעתי הרבה זה נשמע בהרבה יותר טוב מהקדם מגבר המובנה ברסיבר של ימאהה.
היה לי בזמנו רסיבר ק"ב Yamaha RX-V800 שהיה מעולה וגם הייתה לו כניסת PHONO שהייתה לא יותר מסבירה, חבר לעבודה דאז הביא לי קדם מגבר שהוא בנה במו ידיו עם חלקים פשוטים ביותר ועם ספק כח נפרד שגם הוא בנה בעצמו ולהפתעתי הרבה זה נשמע בהרבה יותר טוב מהקדם מגבר המובנה ברסיבר של ימאהה.
נערך לאחרונה על ידי CRAZYDIAMOND ב 07/05/2025 9:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין ספק שכל מפענח חיצוני ישמע טוב יותר ממפענח בילטאין לרוב .. אבל גם אם היה לו מפענח פנימי יכולת לשים מפענח בכניסה אחרת ( TAPE למשל ..) ככה שהיתה לך אפשרות השוואה ....07/05/2025 8:23CRAZYDIAMOND כתב: דווקא במובן מסויים זה לא חיסרון שאין לו כניסת PHONO, זהה נותן לך גמישות לחבבר לו איזה קדם מגבר שאתה רוצה.
היה לי בזמנו רסיבר ק"ב Yamaha RX-V800 שהיה מעולה וגם הייתה לו כניסת PHONO שהייתה לא יותר מסבירה, חבר לעבודה דאז הביא לי קדם מגבר שהוא בנה במו ידיו עם חלקים פשוטים ביותר ועם ספק כח נפרד שגם הוא בנה בעצמו ולהפתעתי הרבה זה נשמע בהרבה יותר טוב מהקדם מגבר המובנה ברסיבר של ימאהה....
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

מסכים אתך.
אני גם לא אוהב את זה שהיצרנים חוסכים על הלקוחות ומחסירים יכולות מסוג זה ברסיברים מסדרות גבוהות.
הרי אנשים עדיין משתמשים בפטיפונים, זו לא אפיזודה חולפת.
אני גם לא אוהב את זה שהיצרנים חוסכים על הלקוחות ומחסירים יכולות מסוג זה ברסיברים מסדרות גבוהות.
הרי אנשים עדיין משתמשים בפטיפונים, זו לא אפיזודה חולפת.
הוספתי מחט וראש אורטופון 600₪ מקווה לא עשיתי טעות לדעתי יקר !!!
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

האם אתה מרגיש שיפור לעומת המחט והראש המקוריים שהיו מותקנים?
לפי אחד הסרטונים, נראה שהייתה מותקנת מחט של Audio-Technica, שגם אמורה להיות טובה.
לפי אחד הסרטונים, נראה שהייתה מותקנת מחט של Audio-Technica, שגם אמורה להיות טובה.
נערך לאחרונה על ידי CRAZYDIAMOND ב 19/05/2025 14:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
כן אח ללא ספק מורגש הבדל נשמע הרבה יותר פתוח מפורט וגם בגלל שעלתה 600₪ זה ההבדל הכי גדול19/05/2025 8:42CRAZYDIAMOND כתב: האם אתה מרגיש שיפור לעומת המחט והראש המקוריים שהיו מותקנים?
לפי אחד הסרטונים, נראה שהייתה מותקנת מחט של Audio-Technica, שגם אמורה טובה....
בכל מקרה הוא קרא לראש הזה מסמר ..אבל אין ספק הבדל מורגש הקטע תקליטים אמורים להיות נקיים בלי רעש כי רעש המחט גם מגבירה מאוד מפורטת