גם אני לקחתי הימור עם OLED של LG ואחרי 4 שנים ההימור לא השתלם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@lasik
ברור שזו אחת הצורות שבה החברה רוצה לשמר לקוח. אבל הם עדיין עומדים בהבטחה המקורית שיש לך 6 שנים אחריות על המסך.
רוב עלות טלוויזיה היא בפאנל. אז כשמחליפים לך פאנל לחדש בחינם 5 שנים לאחר קניית המסך, זה כמו לקבל טלוויזיה חדשה. אני שזה שירות הוגן לחלוטין.
אף אחד בחברה לא התחייב להצעות שדרוג משתלמות.
ברור שזו אחת הצורות שבה החברה רוצה לשמר לקוח. אבל הם עדיין עומדים בהבטחה המקורית שיש לך 6 שנים אחריות על המסך.
רוב עלות טלוויזיה היא בפאנל. אז כשמחליפים לך פאנל לחדש בחינם 5 שנים לאחר קניית המסך, זה כמו לקבל טלוויזיה חדשה. אני שזה שירות הוגן לחלוטין.
אף אחד בחברה לא התחייב להצעות שדרוג משתלמות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אף אחד לא מחייב אותך לעשות שום דבר.
כמו שיש אנקדוטות עם מסכים שמתקלקלים מהר, יש גם כאלה שלא מתקלקלים מהר.
ב-C1 שלי הלך הפאנל אחרי שנה וחצי של שימוש קל. (הוחלף באחריות לפאנל EVO המשודרג)
ל-B7 שלי יש כבר כמעט 19,000 שעות עבודה, והכל מתקתק כמו שעון, היא אפילו עדיין מקבלת עדכוני תוכנה.
כמו שיש אנקדוטות עם מסכים שמתקלקלים מהר, יש גם כאלה שלא מתקלקלים מהר.
ב-C1 שלי הלך הפאנל אחרי שנה וחצי של שימוש קל. (הוחלף באחריות לפאנל EVO המשודרג)
ל-B7 שלי יש כבר כמעט 19,000 שעות עבודה, והכל מתקתק כמו שעון, היא אפילו עדיין מקבלת עדכוני תוכנה.
ההצעה לביטוח הטלוויזיה ל-6 שנים קיימת רק ב- LG ובעיקר כדי להתמודד עם השלכות טכנולוגיית ה- OLED, בדיוק מכיוון שצריבת פנל אינה אנקדוטה אלא תופעה שיש להכיר בה ולכן לצמצם את הנזק ממנה, באמצעות הנמכת הבהירות של הטלוויזיה ו\או תשלום בעבור דמי ביטוח.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
נניח, אבל גם לסוני, סמסונג וחברות אחרות יש מסכי OLED בהיצע שלהן.
- haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
לא יודע על מה אתה מדבר. יש לי OLED GX של LG מנובמבר 2020 עובדת נהדר עד היום ועוד אחת 48C1 בחדר המחשב , גם היא נהדרת עד היום אני לא יודע איזה מכשיר אתה קנית אבל לא קונים פחות מסדרה C או G ( לי יש גם וגם ) ואני פשוט נהנה מכל רגע בחמש שנים האחרונות עד שהחלטתי לעבור בסלון לדגם מתקדם יותר בקרוב.