לא יאומן - עדכון ב 2025 לשילד
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני באופן אישי מאד מעריך חברות שממשיכות לעדכן מוצרים גם מעבר לתחום הסביר.
זה עוזר להצדיק השקעה כספית במוצר איכותי.
זה עוזר להצדיק השקעה כספית במוצר איכותי.
אז למה הם הוציאו עדכון השנה ? קרה משהו שחייב אותם לזה ??09/02/2025 17:36Huber כתב: לא. אני לא חושב שזה שוק שכבר מעניין את נווידיה. זה מוצר של כמה מאות דולרים בודדים בשוק שמוצף במוצרים, את הכסף היום הם עושים בשוק ה AI שהרבה, הרבה יותר ריווחי. ע"ע העובדה שכבר הרבה זמן אין להם מאיצים גרפיים לשוק הנמוך והם לרב מתמקדים קודם במאיצים הגרפיים המאוד יקרים ורק אח"כ משחררים לשוק הביניים.
אני די וודאי שהם נטשו את הפיתוח לשוק הזה וחבל, אין שום מוצר שהחזיק כ"כ הרבה שנים יפה ועם כ"כ הרבה עדכונים....
בגלל זה השאלה
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
לא מזמו רק קבלתי את ה dune hd pro vision 4k שמיד לאחר מכן אזל מהמלאי ועכשיו חזר עם גרסת חומרה חדשה יותר לפי הפורומים. אז דיי נדפקתי כי מהרתי לרכוש. אני כנראה אשאיר את השילד על כל מקרה ואגלה עוד באגים עם ה dune hd pro vision 4k.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
עדכון פעם ב 2-3 שנים זה לא בדיוק משהו שצריך לשבח לגביו.10/02/2025 21:05movieman כתב: אז למה הם הוציאו עדכון השנה ? קרה משהו שחייב אותם לזה ??
בגלל זה השאלה...
בכל מקרה יש בחברות כאלו צוותי פיתוח חומרה וצוותי פיתוח תוכנה. גם אם לא מפתחים מוצרים חדשים בצד החומרה, צוותי התוכנה עדיין "עושים את העבודה שלהם" ומוציאים עדכונים לפי החלטות היצרן. אני בטוח שאין שם צוות כזה יעודי למוצר הזה אלא מפתחים שפשוט קיבלו את זה כאחת המשימות השנתיות שלהם. שים לב שגם במאיצים הגרפיים שלהם יוצאים עדכוני תוכנה (דרייברים חדשים וכו) גם אחרי שיצא דור חדש.
שוב, סטרימר של 200 דולר היום זה "מוצר קטן מידיי" בשביל החברה הזו שכיום מתרכזת בעיקר ב AI ובמאיצים גרפיים שעולים פי 100 ויותר לשוק העסקי.
השאלה הגיונית כי זה חריג בתחום הזה, רסיבר שלי שעלה פי כמה יותר לא קיבל עידכונים מעבר לשנתיים וכנ"ל טלויזיות ועוד הרבה מוצרים הרבה יותר יקרים שלא טורחים לעדכן.11/02/2025 9:59Huber כתב: עדכון פעם ב 2-3 שנים זה לא בדיוק משהו שצריך לשבח לגביו.
בכל מקרה יש בחברות כאלו צוותי פיתוח חומרה וצוותי פיתוח תוכנה. גם אם לא מפתחים מוצרים חדשים בצד החומרה, צוותי התוכנה עדיין "עושים את העבודה שלהם" ומוציאים עדכונים לפי החלטות היצרן. אני בטוח שאין שם צוות כזה יעודי למוצר הזה אלא מפתחים שפשוט קיבלו את זה כאחת המשימות השנתיות שלהם. שים לב שגם במאיצים הגרפיים שלהם יוצאים עדכוני תוכנה (דרייברים חדשים וכו) גם אחרי שיצא דור חדש.
שוב, סטרימר של 200 דולר היום זה "מוצר קטן מידיי" בשביל החברה הזו שכיום מתרכזת בעיקר ב AI ובמאיצים גרפיים שעולים פי 100 ויותר לשוק העסקי....
ברור שזה לא המוצר שמביא להם הכי הרבה כסף אבל יחסית למוצרים היקרים הוא נמכר במאסות הרבה יותר גדולות כך שיש בסיס לקוחות גדול שיכול להשפיע על החברה באספקטים אחרים ואולי מהסיבה הזו הם יותר קשובים להם.
בחברות גדולות תמיד יש מפתחים ותיקים שלא מעונינים\מתאימים לעבור לתחומים אחרים שלא עזבו וגם לא העזיבו אותם כי הם היו בצמיחה מטורפת. אז סביר שנשארו כמה מהצוות המקורי שהמשיכו לתחזק ולפתור תקלות במשך השנים האחרונות עד שהרגישו בטוחים או מסיבה ספציפית של הפורמט החדש שהיה הטריגר לשחרר את העידכון.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73189
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 644 פעמים
- קיבל תודות: 3151 פעמים
למיטב ידיעתי נווידיה לא משחררת נתוני מכירות, אז הטענה הזו היא ניחוש בלבד. לא אני ולא אתה, ולא אף אחד אחר לא יודע כמה יחידות באמת נמכרו ומה רמת ההצחלה של המוצר. להיפך, אני חושב שאם זה הי מוצר שנמכר כ"כ הרבה, הם כן היו מוציאים גירסאות חדשות יותר תכופות כפיש קורה עם המאיצים הגרפיים שלהם.11/02/2025 11:45gildmor כתב: ברור שזה לא המוצר שמביא להם הכי הרבה כסף אבל יחסית למוצרים היקרים הוא נמכר במאסות הרבה יותר גדולות כך שיש בסיס לקוחות גדול שיכול להשפיע על החברה באספקטים אחרים ואולי מהסיבה הזו הם יותר קשובים להם....
מה שאמרתי זה יחסית לא צריך נתוני מכירות בשביל להסיק שנגן של 200$ נמכר הרבה יותר מבחינת כמויות ממוצרים אחרים שיקרים משמעותית ומלכתחילה השוק הפוטנציאלי שלהם קטן וממוקד יותר.11/02/2025 12:52Huber כתב: למיטב ידיעתי נווידיה לא משחררת נתוני מכירות, אז הטענה הזו היא ניחוש בלבד. לא אני ולא אתה, ולא אף אחד אחר לא יודע כמה יחידות באמת נמכרו ומה רמת ההצחלה של המוצר. להיפך, אני חושב שאם זה הי מוצר שנמכר כ"כ הרבה, הם כן היו מוציאים גירסאות חדשות יותר תכופות כפיש קורה עם המאיצים הגרפיים שלהם....
אין ספק שהמוצר היה מאוד מוצלח בזמנו אבל הם השתנו והשוק השתנה, פעם זה אולי היה סוג מוצר יחודי בתחום צומח כיום זה עוד אחד ממוצרים דומים שרוב האנשים לא יבחינו בשום הבדל בינו לבין הנגן של שיומי ואחרים שעולים משמעותית פחות.
בנוסף, הרווח השולי ממנו שקול לדמי כיס במונחי הרווחים שלהם והוא דורש התעסקות עם מסות של לקוחות קצה, אין שום הגיון עסקי בלהמשיך מוצר כזה.
אגב, בניגוד מוחלט למצויינות של הנגן עצמו השלטים גם הנטען וגם של המשחקים ברמת איכות סינית ירודה שלמרות שבקושי נעשה בהם שימוש מתו אחרי שנתיים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2488 פעמים
התקנתי את הקושחה החדשה בשילד 2015 , שמשמש אצלי כגיבוי.
לא ממש הרגשתי בשינוי / שיפור ,כזה או אחר, אבל שיהיה.
לא ממש הרגשתי בשינוי / שיפור ,כזה או אחר, אבל שיהיה.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום