בעיות הקשורות לרכישות, מנויים והחזרים עם התמיכה של פלייסטיישן ישראל

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
RetroVoyage פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
שם מלא: Retro Voyage
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים,
מבקש את עזרתכם בעניין : בעיות הקשורות לרכישות, מנויים והחזרים עם התמיכה של PlayStation.
קניתי לבן שלי PS5 בשבוע שעבר ומאז זה סיוט!
רכישות:
1. מנוי Playstation Plus Extra & upgrade to Deluxe
2.רכישת תוכן עבור FORTNITE (ע"י הבן ללא אישורי וידיעתי)
3. רכישת תוכן נוספת עבור Fortnite (ע"י הבן בכרטיס של אשתי והפעם באישור וידיעתה)
בקשה לביטול והחזרים.
עבור עסקאות:
1.שנמוך תכנית המנוי בחזרה ל-EXTRA
2.עבור הרכישות שבוצעו בכרטיס שלי ללא אישור.

פניתי בשיחה טלפונית לתמיכה בדבר הפירוט הנ"ל ולכאורה המקרה טופל.
יום אחרי, כל הרכישות של הבן שלי הוסרו מהמשחק על ידי Epic כולל הרכישה הנוספת שנרכשה בכרטיס של אשתי, שמעולם לא הוגשה בקשה לקבל החזר. כל הפריטים נעלמו!!!
דיברתי עם תמיכת Playstation והם שלחו אותי ל Epic כי הם טענו שזו בעיה של Epic Games.
אחרי אימיילים עם Epic games הם בדקו את המקרה והתשובה הייתה שפלייסטיישן ביקשה החזר כולל העסקה בכרטיס של אשתי ומעולם לא קיבלתי החזר וה-v-bucks הוסרו מהחשבון שלי.
היום הבן שלי נכנס ל-PS5 וניסה לשחק במשחקי Extra Plan ללא הצלחה. אחרי שבדקתי את החשבון גיליתי שתכנית המנוי בוטלה ואינה בתוקף. מנוי ששולם לשנה שלמה! הזוי ומכעיס!!!
סטטוס נוכחי: כרגע המצב הוא 678ש"ח לרעתי כאשר שירותים ותוכן בוטלו ולא קיבלתי עבורם החזר כספי.
אני מיואש ומתוסכל,התמיכה בישראל מאד מאכזבת, גישה קצרה וחוסר רצון לעזור באמת ורק החמירה וסיבכה את המצב מרגע שפניתי אליהם .
אני באמת צריך את הוותיקים שפה כאן כדי לקבל עצות מה אני יכול לעשות כדי לקבל את הכסף שלי או את הרכישות שלי בחזרה.
האם קיימת אפשרות לפנות לתמיכה ופתרון מחוץ לאזור ישראל? תמיכה של פלייסטיישן העולמי או שזה מחייב שאתנהל מול התמיכה בישראל?
לצערי המכשיר נרכש לפני שבוע ובמקום להתחדש ולהנות ממנו אני מוצא את עצמי בתכתובות אינסופיות לתמיכה ובנסיון להשיג אותם טלפונית עם הפוגה ארוכה כי הם עובדים רק בימים ראשון - חמישי וגם כשאתה משיג מישהו הוא מבקש שתקצר כי זמנו קצוב. פשוט חוצפה!
לא ייאמן שאלו הפנים של סוני.
בדיעבד.. אם הייתי יודע..... הייתי קונה X-BOX
אשמח לכל עזרה בנושא
תודה
נערך לאחרונה על ידי RetroVoyage ב 24/08/2024 14:29, נערך 2 פעמים בסך הכל.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4779
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 766 פעמים

שליחה #2 

אני אכתוב משהו שלא תאהב לקרוא:
לםני שקונים לילד מתנה כזו עושים שיעורי בית ומבינים איך זה עובד. העובדה שהסכימו להחזיר לכם כסף על רכישות שהילד עשה בעצמו זה לא מובן מאליו.
לגבי המנוי השנתי, אם הכל בוטל אז תוודא את זה מול חברת האשראי ואם אכן הכל בוטל תעשה מנוי חדש.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #3 

נראה לי שאם הם טוענים שהכל בוטל הצעד הבא זה חברת האשראי. לרוב אם זה מה שהם טוענים אז זה באמת נכון. במקרים מסויימים לוקח זמן לראות את ההחזר. אני מניח שהם לא כאלה מתוחכמים ואם יש כמה אירועים הם יבטלו הכל תחת ההנחה שמתאריך מסויים הרכישות כולן לא תקינות (הילד שלך לא היחיד שרוכש תכנים ללא רשות).

מציע שתרים בראשון טלפון לחברות האשראי (בכרטיס שלך ושל אשתך) ותוודא שהכסף חזר גם אם אתה לא רואה אותו עדיין בחשבון.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3546
נתן תודות: 1108 פעמים
קיבל תודות: 504 פעמים

שליחה #4 

תלך לכיוון של לבטל את כל התשלומים ב-2 כרטיסי האשראי על בסיס הבקשה הראשונה ולקבל החזר מלא.
אם חסר החזר כספי לאחד השירותים, תגיד להם שלא קיבלת את מלוא ההחזר (הם יראו שסוני ביקשו החזר מלא על הכל ואכן כלל השירותים בוטלו)
תדבר כמובן עם חברות האשראי לוודא שהבקשות נקלטו.

ברגע שתקבל החזר מלא, תתחיל מחדש עם הרכישות
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4779
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 766 פעמים

שליחה #5 

עצה נוספת, כרטיס דביט לילד

RetroVoyage פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה רבה לכל המגיבים,

אפנה מחר שוב לתמיכה בתקווה שיפתרו את התסבוכת הזאת אחת ולתמיד.
אם לא יעזור אז לחברת האשראי.
שוב תודה

RetroVoyage פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

בהמשך לפוסט......

היום התקשרתי לתמיכה ו-3 פעמים ניתקה אותי הנציגה מיד כשהתחלתי לנסות ולהסביר במה מדובר. בפעם הראשונה חשבתי שזה היה מקרי אבל כיוון שזה חזר על עצמו בדיוק באותה שיטה אני מבין שלא היה פה מקרה אלא התנהגות מכוונת.

אותה נציגה ענתה וניתקה את השיחה מיד בראשיתה.

מה אני עושה? איך אני מגיע אליהם לתמיכה ופתרון?

יש למישהו נסיון מולם בתכתובת מייל? כי בשבוע שעבר כתבתי ולא קיבלתי מענה.

תודה

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”