במחיר הזה כל שנשאר הוא פשוט לקנא
פיוניר 5080HD - לכבוד השנה החדשה + תמונות
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
תתחדש, נראה מדהים.
ישנו איזו חוסר סימטריה במיקום הרמקולים משני צידי המסך, אבל אין לזה ממש סיכוי להרוס
משהו..
תתחדש ותהנה,
giliboy
ישנו איזו חוסר סימטריה במיקום הרמקולים משני צידי המסך, אבל אין לזה ממש סיכוי להרוס
משהו..
תתחדש ותהנה,
giliboy
...
SON
לגבי ההתלבטות שלך בין 507 ו- 5080 אני ממליץ שפשוט תראה את שני המסכים עובדים בנפרד או אפילו טוב יותר זה על יד זה.כך תוכל להחליט האם שוה לך להוסיף את הנדרש.
אישית, וזה המקום לגילוי נאות, אני בחרתי ב- 507.
ראיתי את ה- 5080 לפני הרכישה והיום ראיתי אותה שוב ב- B&H Photo (אני נמצא בניו יורק כעת) והחלטתי שאישית אינני רואה כל הבדל בין שני המסכים (ניגנתי את אותו ה- DVD שהבאתי מהבית- אינני יודע האם קיים הבדל משמעותי בין תכני HD). מישהו כתב כאן בפורום שה- 5080 עמידה יותר בפני צריבות וזה נראה לי חשוב ומשהו שלא ידעתי טרם הקניה (אם זה אכן נכון).
לגבי ההתלבטות שלך בין 507 ו- 5080 אני ממליץ שפשוט תראה את שני המסכים עובדים בנפרד או אפילו טוב יותר זה על יד זה.כך תוכל להחליט האם שוה לך להוסיף את הנדרש.
ראיתי את ה- 5080 לפני הרכישה והיום ראיתי אותה שוב ב- B&H Photo (אני נמצא בניו יורק כעת) והחלטתי שאישית אינני רואה כל הבדל בין שני המסכים (ניגנתי את אותו ה- DVD שהבאתי מהבית- אינני יודע האם קיים הבדל משמעותי בין תכני HD). מישהו כתב כאן בפורום שה- 5080 עמידה יותר בפני צריבות וזה נראה לי חשוב ומשהו שלא ידעתי טרם הקניה (אם זה אכן נכון).
תודה על העזרה החלטתי על ה5080 בסוף מכיוון שהיאWinit כתב:SON
ראיתי את ה- 5080 לפני הרכישה והיום ראיתי אותה שוב ב- B&H Photo (אני נמצא בניו יורק כעת) והחלטתי שאישית אינני רואה כל הבדל בין שני המסכים (ניגנתי את אותו ה- DVD שהבאתי מהבית- אינני יודע האם קיים הבדל משמעותי בין תכני HD). מישהו כתב כאן בפורום שה- 5080 עמידה יותר בפני צריבות וזה נראה לי חשוב ומשהו שלא ידעתי טרם הקניה (אם זה אכן נכון)....
אכן עמידה יותר בצריבות ויש למנגנון ששומר שלא קיים
ב507 לגביי התמונה יש שיפור ברמת השחור ובעיקר בצפייה בשידורי
טלויזיה למרות שה 507 היא בחירהמצויינת
וההחלטה קשה לטעמי לקנות פלזמה ב20K ואחריי פחות משנה
לראות צריבה זה מבאס ושמענו לו פעם אחת מאנשים
שסבלו מכך מעבר לזה כל פורום בעולם מגדיר את KURO
כפריצת דרך באיכות התמונה והשחורים שמשאיר את
רוב המסכים מאחור במיוחד LCD גם עופר ועמי (עולם דיגיטלי}
חזרו מגרמניה וטענו שהם הכי הרשימו אותם מבחינתי זה
חשוב אבל אין לזה סוף מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים