יש 54, לא של ניסקו....
https://www.erco.co.il/997615590.html

לא יודע מאיפה הגעת למסקנה הזו. בודאי שניתן. ככה בדיוק אני עשיתי. קונים סופיות ל-Cat6A, לוחצים את כל הכבלים לסופיות ומחברים אותן ישירות לסוויץ.27/11/2023 11:51shlomiaz07 כתב: לפי מה שקראתי אני לא יכול ללחוץ סופיות על cat6a מכיוון שהכבל קשיח.
כלומר אני אהיה חייב patch panel גם בארון תקשורת....
ארון ברוחב 35 ס"מ יהיה לך צר וצפוף מידי. מציע לך לנסות לפחות רוחב 50 ועומק 30. אני התקנתי ארון כזה:30/11/2023 9:11shlomiaz07 כתב: ישנם ארונות ברוחב 30-35 ס"מ? במידה ולא ניתן לתלות את הארון תקשורת במאונך?...

לדעתך בתמונות שהעלתי יכול להכנס ארון 4U?לא משנה במי מהקירות, הקיר יהיה מחופה בארון.30/11/2023 22:22lasik כתב: לא יודע מאיפה הגעת למסקנה הזו. בודאי שניתן. ככה בדיוק אני עשיתי. קונים סופיות ל-Cat6A, לוחצים את כל הכבלים לסופיות ומחברים אותן ישירות לסוויץ.
ארון ברוחב 35 ס"מ יהיה לך צר וצפוף מידי. מציע לך לנסות לפחות רוחב 50 ועומק 30. אני התקנתי ארון כזה:
https://www.afik2.co.il/48510/169
אם אתה מתקין בתוך קיר בלוקים בעומק 20 ס"מ, תוכל להשקיע אותו בקיר בעומק של כ- 15 ס"מ, ולהותיר אותו בולט מעט כלפי חוץ.
בהצלחה!...

ארון 4U יהיה נמוך מידי.02/12/2023 19:38shlomiaz07 כתב: לדעתך בתמונות שהעלתי יכול להכנס ארון 4U?לא משנה במי מהקירות, הקיר יהיה מחופה בארון.
שאלה שנייה האם ניתן לתלות את הארון תקשורת לגובה ולא לרוחב?משנה משהו?אם אני אתלה לגובה בטוח יהיה מקום...

הקיר עליו נמצאים כעת הארון חשמל ותקשורת הוא 40, הקיר הצמוד אליו להערכתי 60 (ריצוף 80) לא גר בבית לכן אין באפשרותי למדוד03/12/2023 0:05lasik כתב: ארון 4U יהיה נמוך מידי.
כיום יש לי 6U ואני מגלה שהוא מאד גבולי בגובה לראוטרים החדישים עם אינספור האנטנות. קח בחשבון שעם השנים אתה עשוי להוסיף לארון מוצרים נוספים: בקר בית חכם, סוויץ, ראוטר, יש שמוסיפים גם אל פסק, מפצל לשקעים.
בקיצור, צפוף שם.
שווה שתתקין לפחות 6U.
אפשרי גם לתלות אותו לגובה, ולכן תידרש להתקין מדפים בתוכו, כדי שהמוצרים יכנסו בו ולא ייערמו האחד על השני.
מה הרוחב של הקיר בתמונה שצירפת?...

קוד: בחירת הכל
בכל האזור של הארונות תקשורת יהיה ארון סגור עם 2 דלתות (ללא דופן ימנית) אז שום דבר לא יהיה חשוף.כמובן שזה עדיין לא עבר את אישתי והמעצבת אבל אם אני אשים אותו נמוך יחסית בקיר הניצב לקיר עליו מותקנים כרגע הארון חשמל והארון תקשורת (מופיע בתמונה) לדעתי אני אצליח לשים שם ארון 6U בעומק 30 ס"מ (עומק הארון יהיה 40 ס"מ) וזה יעבור אותן...06/12/2023 8:10ziv_r כתב: ארון התקשורת שלך נמצא צמוד לדלת הכניסה לבית. אתה באמת מתכוון לתלות שם ארון חיצוני?...

06/12/2023 10:28ziv_r כתב: הכי טוב זה ארון וכמה שיותר גדול, אבל מיעוט האנשים שעושים את זה בגלל המקום שזה תופס ועוד אצלך זה מול הדלת.
נראה לי שזה יפסל די מהר על ידי הקבינט שלך....
אם הבנתי נכון וגם ככה המקום בו אמור להיות ארון תקשורת, יהיה מכוסה בארון רגיל, אז חבל על ההשקעה שלך בארון תקשורת גדול. תישאר עם ארון רגיל, תשלוף את הדלת הפריקה של ארון התקשורת שמביא לך הקבלן, ותשים את כל מיכשור התקשורת על מדף בארון הרגיל, שגם ככה יכסה את הכל.06/12/2023 10:24shlomiaz07 כתב:בכל האזור של הארונות תקשורת יהיה ארון סגור עם 2 דלתות (ללא דופן ימנית) אז שום דבר לא יהיה חשוף.כמובן שזה עדיין לא עבר את אישתי והמעצבת אבל אם אני אשים אותו נמוך יחסית בקיר הניצב לקיר עליו מותקנים כרגע הארון חשמל והארון תקשורת (מופיע בתמונה) לדעתי אני אצליח לשים שם ארון 6U בעומק 30 ס"מ (עומק הארון יהיה 40 ס"מ) וזה יעבור אותן...קוד: בחירת הכל
להבנתי מכל השרשור הזה זה הפתרון הכי טוב, אני טועה?...