איזה הצעה לסיבים הכי מתאימה לי? (מסתבר שפרטנר) הסאגה המלאה
-
ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
המשך עלילות פרטנר.
תקציר למי שלא ראה את הפרקים הקודמים.
הסיב הושחל עד לארון החשמל ולא לסלון כפי שביקשתי (ספויילר, היתה תעלה פנוייה עם כבל השחלה, אבל המתקינים פשוט התעצלו)
עשו עבודה מלוכלכת בחוסר זהירות על הציוד שסביבם
כשהלכו, קיבלתי אינטרנט שלא עובר את ה 500 קווי בחבילה של 1000 והמתקין שהשאיר לי את הטלפון שלו מסנן אותי
עכשיו לעדכונים
אנשי מכירות מספרים לך שכל בעיה שיש אחרי המכירה, לחזור אליהם והם יעזרו
בגדול... זיבי... הבחורה המאוד נחמדה שמכרה לי את החבילה לא עזרה לי בשיט
אז פניתי למוקד והם תיאמו לי טכנאי (ביקור שני) שהבטיחו לי שיפתור הכל, הוא לשם שינוי היה נחמד, אבל לא פתר כלום
לסיים את ההתקנה הוא לא ניסה (כי הוא לא צוות התקנות) וגם את בעיית המהירות שהוא אימת הוא לא פתר
אז שלחו לי צוות שלישי... שגם היה ממש אחלה ובאמת ניסה.
קודם כל בעשר דקות הם סיימו את השחלת הסיב לסלון, כמו שרציתי, עבדו יפה ונקי וניסו לפתור את התקלה כמעט שלוש שעות!
אבל בעיית המהירות לא נפתרה... ניסו הכל כולל הקמה מחדש של המנוי והגיעו למסקנה שהבעיה אצל בזק (תשתית) ושהם צריכים לבוא ולבדוק את התשתית.
אנחנו שבוע וחצי לתוך האירוע של הסיב, שלושה ימי עבודה מבוזבזים ועדיין מהירות שנמוכה ב 50% ממה שהובטח ושולם.
המשך, בקרוב
תקציר למי שלא ראה את הפרקים הקודמים.
הסיב הושחל עד לארון החשמל ולא לסלון כפי שביקשתי (ספויילר, היתה תעלה פנוייה עם כבל השחלה, אבל המתקינים פשוט התעצלו)
עשו עבודה מלוכלכת בחוסר זהירות על הציוד שסביבם
כשהלכו, קיבלתי אינטרנט שלא עובר את ה 500 קווי בחבילה של 1000 והמתקין שהשאיר לי את הטלפון שלו מסנן אותי
עכשיו לעדכונים
אנשי מכירות מספרים לך שכל בעיה שיש אחרי המכירה, לחזור אליהם והם יעזרו
בגדול... זיבי... הבחורה המאוד נחמדה שמכרה לי את החבילה לא עזרה לי בשיט
אז פניתי למוקד והם תיאמו לי טכנאי (ביקור שני) שהבטיחו לי שיפתור הכל, הוא לשם שינוי היה נחמד, אבל לא פתר כלום
לסיים את ההתקנה הוא לא ניסה (כי הוא לא צוות התקנות) וגם את בעיית המהירות שהוא אימת הוא לא פתר
אז שלחו לי צוות שלישי... שגם היה ממש אחלה ובאמת ניסה.
קודם כל בעשר דקות הם סיימו את השחלת הסיב לסלון, כמו שרציתי, עבדו יפה ונקי וניסו לפתור את התקלה כמעט שלוש שעות!
אבל בעיית המהירות לא נפתרה... ניסו הכל כולל הקמה מחדש של המנוי והגיעו למסקנה שהבעיה אצל בזק (תשתית) ושהם צריכים לבוא ולבדוק את התשתית.
אנחנו שבוע וחצי לתוך האירוע של הסיב, שלושה ימי עבודה מבוזבזים ועדיין מהירות שנמוכה ב 50% ממה שהובטח ושולם.
המשך, בקרוב
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 928
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אתה מחובר עם ציוד פרטי נכון?
אולי תחליף לציוד אחר לצורך הבדיקה?
מה לגבי מתאם סיב וכל אלו, אולי אחד מהם מהם בדרך תקול?
הם ניסו לבדוק עם המחשב שלהם? (לרוב לצוותי התקנה יש מחשב נייד)
אולי תחליף לציוד אחר לצורך הבדיקה?
מה לגבי מתאם סיב וכל אלו, אולי אחד מהם מהם בדרך תקול?
הם ניסו לבדוק עם המחשב שלהם? (לרוב לצוותי התקנה יש מחשב נייד)
יש אפשרות נוספת, עומס על הקווים של בזק באזור, בסופו של דבר התשתית היא שיתופית כשמחלקים לכל מנוי 1G, 2.5G וכו לכל מי שעובד על תשתית בזק.
צוור הבקבוק נסתם בסוף, הטיפול של בזק הוא ע"י QOS ופיזור הביקוש בין הצרכנים השונים לפי מהירות החיבור שלהם וצריכה בפועל.
יכול להיות שפרטנר מקבלים באזור שלך בפועל רק עד 500 מבזק.
בסופו של דבר המגבלה תגיע בחיבור בין הארונות המקומיים בשכונה למרכז האזורי, כמה GB/TB כבר יכול להיות בחיבור כזה.
צוור הבקבוק נסתם בסוף, הטיפול של בזק הוא ע"י QOS ופיזור הביקוש בין הצרכנים השונים לפי מהירות החיבור שלהם וצריכה בפועל.
יכול להיות שפרטנר מקבלים באזור שלך בפועל רק עד 500 מבזק.
בסופו של דבר המגבלה תגיע בחיבור בין הארונות המקומיים בשכונה למרכז האזורי, כמה GB/TB כבר יכול להיות בחיבור כזה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
בפרטנר אין nat
התקינו לך מטעם פרטנר ולא שמו שקע סיב? תודעת השירות של פרטנר כל-כך ירדה שרק אחרי שביקרו אצלך טכנאים הם התחילו לבדוק אם הבעייה היא אצל בזק? הם לא יכלו לבדוק לפני? אם יש עומס באיזור, כפי ש-@rm1 ציין, היה מצופה שזה יופיע להם מטעם בזק עוד בהזמנת השירות. היה מצופה שתהיה שקיפות כזו מבזק כלפי החברות שמחברות דרכה, שכוללת כמובן נתונים טכניים על החיבור.
-
ahersko
- חבר מביא חבר

זה בית פרטי.
לא התקינו לי לא תקע רשת ולא תקע סיב... הכל חוטים. נכון, לא תקין, אבל לא באמת מפריע לי כי זה מאחורי המזנון.
עוצמת ה"אור" כמובן שתקינה וזה הדבר הראשון שבודקים לא?
אז פרטנר תקשרו וטענו שהיה נציג של בזק, בדק בארונות ועכשיו הכל בסדר... לא בסדר ולא נעלים
בשעות בלי עומס אני מגרד את ה 500 (~450-480) בשעות העומס ~ 350
מחר יגיע הטכנאי הרביעי, הפעם שוב מטעם בזק, האמת שהסאגה הזאת מתיחלה לעייף אותי.
הייתי שולח את פרטנר לכל הרוחות, אבל אם זה באמת בעיה של תשתית, אף אחד לא מבטיח לי שאצל המתחרים זה לא יחזור על עצמו
מצד שני, מאז הצוות הקודם, הם באמת מנסים לפתור את הבעיה, שזה יאמר לזכותם, אז בינתיים נמתין למוצא פיו של הטכנאי מחר.
לא התקינו לי לא תקע רשת ולא תקע סיב... הכל חוטים. נכון, לא תקין, אבל לא באמת מפריע לי כי זה מאחורי המזנון.
עוצמת ה"אור" כמובן שתקינה וזה הדבר הראשון שבודקים לא?
אז פרטנר תקשרו וטענו שהיה נציג של בזק, בדק בארונות ועכשיו הכל בסדר... לא בסדר ולא נעלים
בשעות בלי עומס אני מגרד את ה 500 (~450-480) בשעות העומס ~ 350
מחר יגיע הטכנאי הרביעי, הפעם שוב מטעם בזק, האמת שהסאגה הזאת מתיחלה לעייף אותי.
הייתי שולח את פרטנר לכל הרוחות, אבל אם זה באמת בעיה של תשתית, אף אחד לא מבטיח לי שאצל המתחרים זה לא יחזור על עצמו
מצד שני, מאז הצוות הקודם, הם באמת מנסים לפתור את הבעיה, שזה יאמר לזכותם, אז בינתיים נמתין למוצא פיו של הטכנאי מחר.
-
ahersko
- חבר מביא חבר

ביקור טכנאי רביעי -
טכנאי בזק, לבדיקת התשתית
מקים את הציוד שלו בארון התקשורת (מרוחק 30 מטר מהבית) הכל תקין אצלו
מקים את הציוד שלו בנקודת הקצה בתוך הבית הכל תקין אצלו
תקשורת שלו מול הרואטר שלי (גוגל, שכבר עבד בעברו 1G סימטרי) מראה לו 966
תקשורת חוטית 467, אלחוטית 380
הוא טוען שהבעיה היא בציוד הקצה של פרטנר
היחידה הזאת כבר הוחלפה 3 פעמים! אבל יכול להיות שיש בעיית שורש בממיר הזה!
ביקשתי את פרטנר לחזור עם ממיר מדגם אחר, אמרו שיבדקו את הנושא ויעדכנו אותי ביום ראשון
אני כבר לא יודע מה לעשות?
פרטנר באמת מנסים לעזור לי, אבל הבעיה טרם נפתרה אחרי 4 ביקורים שונים.
יש רעיונות?
טכנאי בזק, לבדיקת התשתית
מקים את הציוד שלו בארון התקשורת (מרוחק 30 מטר מהבית) הכל תקין אצלו
מקים את הציוד שלו בנקודת הקצה בתוך הבית הכל תקין אצלו
תקשורת שלו מול הרואטר שלי (גוגל, שכבר עבד בעברו 1G סימטרי) מראה לו 966
תקשורת חוטית 467, אלחוטית 380
הוא טוען שהבעיה היא בציוד הקצה של פרטנר
היחידה הזאת כבר הוחלפה 3 פעמים! אבל יכול להיות שיש בעיית שורש בממיר הזה!
ביקשתי את פרטנר לחזור עם ממיר מדגם אחר, אמרו שיבדקו את הנושא ויעדכנו אותי ביום ראשון
אני כבר לא יודע מה לעשות?
פרטנר באמת מנסים לעזור לי, אבל הבעיה טרם נפתרה אחרי 4 ביקורים שונים.
יש רעיונות?
-
ahersko
- חבר מביא חבר

הסאגה הגיע לקיצה.
6 ביקורי טכנאים
והוחלט שאם הכל תקין, לנסות ציוד קצה אחר. לפרטנר יש או ראוטר או ממיר מדיה.
רואטר אני לא צריך והוא גם עולה יותר... אבל החלטנו להתחבר עם הראוטר של פרטנר והפלא וופלה יש לנו 900 פלוס קווי.
הטכנאי שלהם ציין שהוא התקין מאות ממירי מדיה ומעולם לא נתקל במגבלה של 500 כמו שהממיר שלהם יצר אצלי.
הבעיה היא שכרגע אני מחוייב על ראוטר שאני בכלל לא צריך וגם מייצר לעצמי NAT כפול.
אני חייב לציין לטובה את הצוותים של פרטנר, חוץ מצוות ההתקנות, כל שאר הצוותים היו נהדרים ועשו מעל ומעבר, אז שרות 5 כוכבים
אני אנסה להגיע לעמק השווה בנוגע לעלות הרואטר, מקווה שנמצא פיתרון כי הם באמת היו בסדר.
6 ביקורי טכנאים
והוחלט שאם הכל תקין, לנסות ציוד קצה אחר. לפרטנר יש או ראוטר או ממיר מדיה.
רואטר אני לא צריך והוא גם עולה יותר... אבל החלטנו להתחבר עם הראוטר של פרטנר והפלא וופלה יש לנו 900 פלוס קווי.
הטכנאי שלהם ציין שהוא התקין מאות ממירי מדיה ומעולם לא נתקל במגבלה של 500 כמו שהממיר שלהם יצר אצלי.
הבעיה היא שכרגע אני מחוייב על ראוטר שאני בכלל לא צריך וגם מייצר לעצמי NAT כפול.
אני חייב לציין לטובה את הצוותים של פרטנר, חוץ מצוות ההתקנות, כל שאר הצוותים היו נהדרים ועשו מעל ומעבר, אז שרות 5 כוכבים
אני אנסה להגיע לעמק השווה בנוגע לעלות הרואטר, מקווה שנמצא פיתרון כי הם באמת היו בסדר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

כל ממירי המדיה שלהם יצרו מגבלה ? ממש מוזר.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אצלי יש דגם אחר... וגם כתבתי, שהיתה בעיה ועשו לו שדרוג קושחה והכל נפתר