חברת דיראק ודנון הודיעו שההמתנה הסתיימה. ה DLBC יהפוך זמיל לקראת יום שישי השחור בכל העולם עבור הדנון והמרנץ התומכים
מניח שהחל ממחר יהיה ניתן לרכוש רשיון
ה ART של דיראק גם צפוי להגיע לדנון לכל המאוחר באפריל 2024
Dirac Live Bass Control יהפוך לזמין עבור דנון החל ממחר
- dr0r
-
- חבר ותיק
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 230 פעמים
Re: Dirac Live Bass Control יהפוך לזמין עבור דנון החל ממחר
השאלה אם ה-ART יגיע גם ל-3800. יש שמועות שדנון ישתמשו ב-ART כדי לבדל בין ה-3800 ל-4800, כי הפרוססור שלהם זהה.
ב-30% הנחה (קוד קופון BF23) זה מתבקש לנצל את המבצע - $455 במקום $650 יוצא 1700 ₪, אבל ART אמור באמת להיות השדרוג האמיתי, והתוספת על קניה בשלבים היא לא קטנה.
ב-30% הנחה (קוד קופון BF23) זה מתבקש לנצל את המבצע - $455 במקום $650 יוצא 1700 ₪, אבל ART אמור באמת להיות השדרוג האמיתי, והתוספת על קניה בשלבים היא לא קטנה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 2138 פעמים
לעניין ה ART21/11/2023 8:01dr0r כתב: ↑ השאלה אם ה-ART יגיע גם ל-3800. יש שמועות שדנון ישתמשו ב-ART כדי לבדל בין ה-3800 ל-4800, כי הפרוססור שלהם זהה.
ב-30% הנחה (קוד קופון BF23) זה מתבקש לנצל את המבצע - $455 במקום $650 יוצא 1700 ₪, אבל ART אמור באמת להיות השדרוג האמיתי, והתוספת על קניה בשלבים היא לא קטנה....
רק רוצה לחדד את הנקודה, שכדי ליהנות מה ART , יש צורך ברמקולים שמסוגלים להתמודד עם תדרים נמוכים, בעוצמות מכובדות ומבחינת סאבים, כמה שיותר, עדיף.
מי שעושה שימוש בסאב אחד ורמקולי סראונד בסיסיים שבקושי יורדים ל 80HZ (על פי נתוני היצרן) ואותו הדין גם לגבי הקדמיים והסנטר חבל על ההשקעה בגרסת ה ART.
בנוסף, יש לקחת בחשבון ,שכדי להגיע לנירוונה אודיופילית עם ה ART, נדרש להשקיע שעות של התעסקות .
- יהלי ב (פותח השרשור)
- חבר פעיל במיוחד
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
מי שבונה על ART בכל מקרה חייב לרכוש קודם גרסת DIRAC מלאה ואז את DLBC ורק בסוף את ART. ה ART ללא DLBC לא יעשה שימוש באף סאב, ו DLBC ללא ART לא ישעה שימוש באף רמקול, ושניהם לא יעבדו בגרסת DIRAC מוגבלת ל 500 הרץ למרות ששניהם לא תומכים בתדרים מעל ל 200 הרץ... החברה הזאת מנסה לסחוט את המשתמש עד הסוף. כמובן שכל ההשקעה הזאת היא עבור מכשיר אחד בלבד...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
עבור קידמה ואיכות נדרש לשלם.21/11/2023 12:21יהלי ב כתב: ↑ מי שבונה על ART בכל מקרה חייב לרכוש קודם גרסת DIRAC מלאה ואז את DLBC ורק בסוף את ART. ה ART ללא DLBC לא יעשה שימוש באף סאב, ו DLBC ללא ART לא ישעה שימוש באף רמקול, ושניהם לא יעבדו בגרסת DIRAC מוגבלת ל 500 הרץ למרות ששניהם לא תומכים בתדרים מעל ל 200 הרץ... החברה הזאת מנסה לסחוט את המשתמש עד הסוף. כמובן שכל ההשקעה הזאת היא עבור מכשיר אחד בלבד......
ככה זה בחיים.
וניתן לעשות שימוש ב DLBC ללא ART
- dr0r
-
- חבר ותיק
ל-Dirac יש כמה חבילות:
האמת שאין לי בעיה עם תשלום גבוה עבור תוכנה מעולה, אפילו יותר מהחומרה שעליה היא רצה. אבל בכל תוכנה סטנדרטית, מתאפשר ללקוח להחליף את החומרה, ופה הרשיון נעול על המכשיר הספציפי.
- Limited Bandwidth ב-$259
- Full Bandwidth ב-$349, או $99 כשדרוג מ-Limited Bandwidth
- Full Bandwidth+DLBC ב-$649, או $349 כשדרוג.
האמת שאין לי בעיה עם תשלום גבוה עבור תוכנה מעולה, אפילו יותר מהחומרה שעליה היא רצה. אבל בכל תוכנה סטנדרטית, מתאפשר ללקוח להחליף את החומרה, ופה הרשיון נעול על המכשיר הספציפי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
מי שרכש סטורם, נדמה לי עד דצמבר 2022 , קיבל את הדיראק, כלול במחיר כולל DLBC ונדרש לשלם 300$ עבור ART. אלו שהיו בטא טסטרים של ה ART קיבלו אותו בחינם מידיראק, כולל עבדך הנאמן.
אני אומר שוב , מי שאין לו את הרמקולים המתאימים, אין לו שום סיבה להשקיע ב ART .
אני אומר שוב , מי שאין לו את הרמקולים המתאימים, אין לו שום סיבה להשקיע ב ART .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
להערכתי, עד שדיראק ירוץ חלק על כל הפרוססורים/רסיברים של החברות ,מלבד סטורם , יזרמו הרבה מים בנהר....
ממה שאני קורא ברשת כל חברה והפאלטות שלה עם דיראק.
מסקנה ? לקנות סטורם

די מתסכל הסיפור הזה.
דווקא עכשיו , כשהבלק פריידיי בהחלט מוזיל את כל החבילה של דנון+דיראק+dlbc, לא ניתן לרכוש ואו גם להטמיע את הdlbc ,שבשבילי הוא המאסט.
ליאור
דווקא עכשיו , כשהבלק פריידיי בהחלט מוזיל את כל החבילה של דנון+דיראק+dlbc, לא ניתן לרכוש ואו גם להטמיע את הdlbc ,שבשבילי הוא המאסט.
ליאור
- dr0r
-
- חבר ותיק
ממש. מבחינתי אם Dirac לא משחררים את התמיכה עד יום ראשון, והמחיר קופץ ב-43%, אני אחכה לשנה הבאה. $455 לפני ART אני אשלם על זה. $650 לא.
drOr
ברור לך שזה לא הולך לקרות עד סוף המבצע, שנגמר מחר, נכון?
לטעמי, מדובר בחבלי לידה ראשוניים והdlbc יוטמע לבסוף בדיראק של הדנונים אבל כנראה שייקח זמן מה.
שקלתי לרכוש מבעוד מועד את ה dirac+dlbc לפני רכישת רסיבר, כדי להנות מההנחה הגדולה, אבל ייתכן שיש לכל דגם רשיון מסוג אחר.
כלומר,כנראה מה שמתאים ל 3800 לא יתאים ל4800. (מסתמך על מה שמפורסם באתר דיראק שמציין את דגם הרסיבר לו נדרש הרישיון).
מאד מזכיר את ההתנהלות של אנטם בזמנו שיצאו עם סדרה חדשה וליקויי-גרסה וביצועים בכיול ,שלאחר זמן סודרו והיום מדובר בסדרת רסיברים מופתית וחזקה שנהנית מיציבות עידכונית וביצועיסטית.
לי אין ספק שכל הבעיות זמניות וייפתרו עם הזמן, וכנראה שהשנה לא נהנה מההנחות המפליגות שיש וחבל.
אבל אולי המשפט האלמותי "כל עכבה לטובה" תופס פה?
ימים יגידו.
ליאור
לטעמי, מדובר בחבלי לידה ראשוניים והdlbc יוטמע לבסוף בדיראק של הדנונים אבל כנראה שייקח זמן מה.
שקלתי לרכוש מבעוד מועד את ה dirac+dlbc לפני רכישת רסיבר, כדי להנות מההנחה הגדולה, אבל ייתכן שיש לכל דגם רשיון מסוג אחר.
כלומר,כנראה מה שמתאים ל 3800 לא יתאים ל4800. (מסתמך על מה שמפורסם באתר דיראק שמציין את דגם הרסיבר לו נדרש הרישיון).
מאד מזכיר את ההתנהלות של אנטם בזמנו שיצאו עם סדרה חדשה וליקויי-גרסה וביצועים בכיול ,שלאחר זמן סודרו והיום מדובר בסדרת רסיברים מופתית וחזקה שנהנית מיציבות עידכונית וביצועיסטית.
לי אין ספק שכל הבעיות זמניות וייפתרו עם הזמן, וכנראה שהשנה לא נהנה מההנחות המפליגות שיש וחבל.
אבל אולי המשפט האלמותי "כל עכבה לטובה" תופס פה?

ליאור
- dr0r
-
- חבר ותיק
כן, כמובן שזה לא יגיע. באמת שזה לא דחוף לי, והסיבה היחידה לקנות ממש עכשיו היתה המבצע. באופן כללי הייתי מעדיף לחכות ל-reviews לפני הרכישה. אחכה לשנה הבאה, אולי זה כבר יהיה בחבילה אחת ביחד עם ART.25/11/2023 17:20תלתל כתב: ↑ drOr
אבל אולי המשפט האלמותי "כל עכבה לטובה" תופס פה?ימים יגידו.
ליאור...