היי
לאור חוסר המבצעים בבלאק פריידי.
מבקש לדעת מאנשים שיש להם את הטלויזה. SAMSUNG S95B - האם יש תקלות, צריבות, רמת אמינות.
הם יש עדכוני תוכנה שפתרו בעיות וכו'.
תודה מראש
מחפש חוות דעת על SAMSUNG S95B - אנשים עם המסך
- AviadGabay (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
Re: מחפש חוות דעת על SAMSUNG S95B - אנשים עם המסך
תקרא את השרשור למטה "גם המסך שלי samsung S95B סובל מצריבה" יש שם גם חוות דעת של מוכר מחנות מתמחה.
לא הייתי ממליץ לך לקנות את המסך הזה. קודם כל רק שתדע אין אחריות לצריבה היבואן בארץ לא לוקח שום אחריות.
המסך הזה נצרב במהירות שיא. מסתבר שה QD OLED רגישים מאוד לצריבה לעומת ה WOLED של LG למשל.
לי הוא נצרב אחרי כמה שעות של צפייה בחדשות. גם ה S95C לא חסינה היא אומנם יותר עמידה לצריבות אבל גם שם יש צריבות.
סוני זה אותו הסיפור כי זה פנלים של סמסונג.
לך על LG או ה C3 או ה G3 עמידות הכי גבוהה שיש היום בשוק ה OLED לצריבה.
אני בעצמי הולך לרכוש את ה G3 יש אחריות ל 5 שנים על הפנל גם נגד צריבות.
המסך הזה נצרב במהירות שיא. מסתבר שה QD OLED רגישים מאוד לצריבה לעומת ה WOLED של LG למשל.
לי הוא נצרב אחרי כמה שעות של צפייה בחדשות. גם ה S95C לא חסינה היא אומנם יותר עמידה לצריבות אבל גם שם יש צריבות.
סוני זה אותו הסיפור כי זה פנלים של סמסונג.
לך על LG או ה C3 או ה G3 עמידות הכי גבוהה שיש היום בשוק ה OLED לצריבה.
אני בעצמי הולך לרכוש את ה G3 יש אחריות ל 5 שנים על הפנל גם נגד צריבות.
השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא לאיזה שימושים אתה מתעתד להשתמש במסך.
אם הכוונה להשאיר את המסך דלוק לאורך היום על ערוץ חדשות עם לוגו קבוע כמו שאורן עשה המסך עלול להיצרב. פה עדיף כבר ללכת לכיוון ה מיני-לד.
אם הכוונה לראות סרטים/סדרות של 4k ו hdr בחדר חשוך - אתה מאד תהנה ממנה.
לגמרי במקרה יצא לאחרונה עדכון קושחה עם צבעים מדוייקים יותר לצפייה בסרטים וסדרות (film mode).
מי שמספר כי ישנו חסרון בגלל שאין Dolby Vision מדבר שטויות. ההבדל הוא מזערי ולרוב לטובת הסמסונג (בתור מי שמחזיק בשני מסכים מהמותגים של סמנגונג ו LG).
אם הכוונה להשאיר את המסך דלוק לאורך היום על ערוץ חדשות עם לוגו קבוע כמו שאורן עשה המסך עלול להיצרב. פה עדיף כבר ללכת לכיוון ה מיני-לד.
אם הכוונה לראות סרטים/סדרות של 4k ו hdr בחדר חשוך - אתה מאד תהנה ממנה.
לגמרי במקרה יצא לאחרונה עדכון קושחה עם צבעים מדוייקים יותר לצפייה בסרטים וסדרות (film mode).
מי שמספר כי ישנו חסרון בגלל שאין Dolby Vision מדבר שטויות. ההבדל הוא מזערי ולרוב לטובת הסמסונג (בתור מי שמחזיק בשני מסכים מהמותגים של סמנגונג ו LG).
- AviadGabay (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תודה שהארתם את עיני.
אכן אין אחריות צריבה בסמסונג - קיבלתי את תעודת אחריות
צריבה תיחשב לנזק בזדון עפ התעודה
שלום ולא להתראות סמסונג
שלום ולא להתראות סמסונג
ברור שאין אחריות על צריבה והם מצהירים על כך בלי בעיה מה גם שהמסכי OLED שלהם הכי רגישים לצריבה שראיתי.23/11/2023 10:38AviadGabay כתב: ↑ תודה שהארתם את עיני.
שלום ולא להתראות סמסונג...
בחדר שינה יש לי LG C2 רוב הזמן על ערוצי חדשות אפילו סימן הכי קטן לצריבה אין.
וב S95B אחרי צפייה של כמה שעות ביום של חדשות (עם עוד תכנים לא רק חדשות שיהיה ברור) המסך נצרב.
אני ייקח את ה LG G3 לסלון ואני בטוח יהיה הרבה יותר מרוצה.
לא נורא לומדים כל עוד שזה רק בכסף הכול טוב רק שנהיה בריאים.
אני חושב שזו תעודת עניות ליבואן סמסונג שהוא מתנער מלקחת אחריות על דבר שהוא יודע שהוא קיים וככל הנראה שיקרה להרבה אנשים.
זה פשוט מחזק את המוניטין הגרוע של היבואן הזה ואת הסיבה למה לא לקנות מסכי סמסונג.
אני תוהה האם בארצות אחרות כן יש אחריות לצריבה על מסכי סמסונג? כי אם כן זה בושה וחרפה.
זה פשוט מחזק את המוניטין הגרוע של היבואן הזה ואת הסיבה למה לא לקנות מסכי סמסונג.
אני תוהה האם בארצות אחרות כן יש אחריות לצריבה על מסכי סמסונג? כי אם כן זה בושה וחרפה.
לא רק שיש אחריות בארצות אחרות אלא הם באים עד אליך הביתה ומחליפים פנל במקום ועוד אומרים לך שכל פעם שזה יקרה הם יחליפו את הפנל כמה פעמים שצריך.
זה שירות ברמה אחרת לגמרי.
זה שירות ברמה אחרת לגמרי.
איפה כתוב שצריבה נחשבת נזק בזדון?
תוכל להעלות את התעודה והיכן כתוב?
במיוחד לאור זאת שיש מלא ערוצים עם לוגו סטטי, זה לא רק ערוצי חדשות.
תוכל להעלות את התעודה והיכן כתוב?
במיוחד לאור זאת שיש מלא ערוצים עם לוגו סטטי, זה לא רק ערוצי חדשות.
מעניין מה תחשוב סמסונג העולמית על ההבדלים בשירות לאותו מוצר במדינות שונות..24/11/2023 9:28orenhazan כתב: ↑ לא רק שיש אחריות בארצות אחרות אלא הם באים עד אליך הביתה ומחליפים פנל במקום ועוד אומרים לך שכל פעם שזה יקרה הם יחליפו את הפנל כמה פעמים שצריך.
זה שירות ברמה אחרת לגמרי....
לא מבין גדול בדיני צרכנות אבל יש פה בעייתיות שלדעתי לא תעבור את שולחן הדין
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
לעולמית זה מעניין את התחת ושולחן הדין זה שם יפה למערכת עייפה שמחפשת את הפיתרון הקל ולא בהכרח הצודק (הרי אם תפסוק לטובת הצרכן אז גדודי עו״ד יגישו עתירות ללא סוף).
בסוף אם משכללים למשוואה android tv שתומך בhdr10+
יש מעט כאלו שתומכים והם לא מהטובים בשוק.
אז עלות והקושי למצוא אנדרואיד כזה שיוציא מהטלוויזיה את המיטב מורידה מהכדאיות ולפי מה שרשמו בטראד של המחירים העלות של lg בירידה גם כן.
לא בטוח שההבדל בתמונה כזה מורגש בין lg לסמסונג, אם זו לא השוואה של האחת ליד השניה.
קח גם את זה בחשבון.
יש מעט כאלו שתומכים והם לא מהטובים בשוק.
אז עלות והקושי למצוא אנדרואיד כזה שיוציא מהטלוויזיה את המיטב מורידה מהכדאיות ולפי מה שרשמו בטראד של המחירים העלות של lg בירידה גם כן.
לא בטוח שההבדל בתמונה כזה מורגש בין lg לסמסונג, אם זו לא השוואה של האחת ליד השניה.
קח גם את זה בחשבון.
בתור אחד שרכש את הטלוויזיה הזאת, לדעתי זה מסתכם במשפט אחד:
אם חשוב לך אמינות של מוצר ונותן שירות טוב תתרחק מהטלוויזיה הזאת, לעומת זאת אם חשוב לך איכות תמונה נטו בכמה שפחות כסף, לך על זה.
לי אישית הייתה בעיה בטלוויזיה עם ה-BLUETOOTH והייתה לי סאגה לא קלה עם נותן השירות.
אם חשוב לך אמינות של מוצר ונותן שירות טוב תתרחק מהטלוויזיה הזאת, לעומת זאת אם חשוב לך איכות תמונה נטו בכמה שפחות כסף, לך על זה.
לי אישית הייתה בעיה בטלוויזיה עם ה-BLUETOOTH והייתה לי סאגה לא קלה עם נותן השירות.