שלום,
יש לי סטרימר Nvidia Shield Pro 2019
עד היום היה לי טלוויזיה של LG שאליה מחובר הסטרימר ודרכה אני צופה ביוטיוב, נטפליקס 4K ויש לי כונן קשיח שמחובר לסטרימר שיש בו סרטים בפורמטים שונים(DV,HDR10+,Dolby Vision) תמיד הורדתי בלי להסתכל על הפורמט כי ב LG הכל נתמך.
לטלוויזיה מחובר Soundbar של סמסונג Q950A.
היום רכשתי טלוויזית סמסונג שתחליף את ה LG, שכאמור לא תומכת ב Dolby Vision.
עכשיו נטפליקס ויוטיוב לא מטרידים אותי, אני אמשיך לצפות בתכנים תדרך הסטרימר או שאוריד ישירות לטלוויזיה דרך Tizen.
הבעיה שלי היא עם סרטים, אני מבין שסמסונג לא תומך ב Dolby Vision ויש לי הרבה סרטים בפורמט הזה, כאמור יש לי מיקס של כל הבא ליד מבחינת פורמטים שונים.
אני מבין שהסטרימר יבצע המרה אוטומטית דל Dolby Vision ל HDR סטנדרטי על מנת שאוכל לצפות בסרט(?) ככה לפחות הבנתי באינטרנט.
השאלה היא, האם אני צריך סטרימר אחר שאוכל לחבר אליו את הכונן הקשיח כדי לצפות בסרטים בפורמט hdr10+ כולל loseless audio או להישאר עם השילד ולתת לו להמיר לפורמט הכי טוב שהוא יכול להציע ?
מה כדי לעשות ? תודה
נ.ב
פרסמתי בפורום נוסף, אני מודה שאני לא יודע מה המקום המתאים עבור השאלה, אפשר למחוק אם לא רלוונטי.
תודה!
צפייה בתכני HDR10+
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 229 פעמים
- קיבל תודות: 2349 פעמים
- יצירת קשר:
Re: צפייה בתכני HDR10+
הסטרימר לא עושה שום המרה.
תכנים שלא מגיעים משירותי הזרמה מבוססים תמיד על HDR10.
אז אם יש לך סרט עם DV ויש לך ציוד שלא תומך ב-DV אז תקבל HDR10.
תכנים שמגיעים משירותי הזרמה מגיעים בפורמט DV בלבד, ולא תוכל לצפות בהם בצורה תקינה (תראה SDR וצבעים ירוקים\סגולים)
למיטב ידיעתי השילד לא תומך ב-HDR10+.
מאחר ואתה כבר לא צריך DV, ואם אתה מוכן לוותר על אנדרויד, אתה יכול לקנות סטרימר זול ולהריץ עליו CoreELEC. המערכת הזו תומכת בכל פורמטי האודיו והוידאו, כולל HDR10+.
תכנים שלא מגיעים משירותי הזרמה מבוססים תמיד על HDR10.
אז אם יש לך סרט עם DV ויש לך ציוד שלא תומך ב-DV אז תקבל HDR10.
תכנים שמגיעים משירותי הזרמה מגיעים בפורמט DV בלבד, ולא תוכל לצפות בהם בצורה תקינה (תראה SDR וצבעים ירוקים\סגולים)
למיטב ידיעתי השילד לא תומך ב-HDR10+.
מאחר ואתה כבר לא צריך DV, ואם אתה מוכן לוותר על אנדרויד, אתה יכול לקנות סטרימר זול ולהריץ עליו CoreELEC. המערכת הזו תומכת בכל פורמטי האודיו והוידאו, כולל HDR10+.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 490 פעמים
אבל סביר להניח ששירותי סטרימינג הוא יכול לצרוך בטלוויזיה החדשה שלו ולכן שם לא תהיה לא בעיה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים
- יצירת קשר:
- josef19 (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
אני שואל לא על נטפליקס שיעבוד לי ככה או ככה, דרך סטרימר או ישירות ב סמסונג, כנ"ל יוטיוב שימשיך לעבוד.
אני שואל מה אני עושה עם כל הסרטים שיש לי בכונן קשיח שמחובר לשילד כרגע והם בפורמטים שונים, DV,Dolby Vision ו Hdr10/Hdr10+
להמשיך לנגן אותם דרך השילד, או לרכוש סטרימר אחר ולהזרים דרכו ?
אני שואל מה אני עושה עם כל הסרטים שיש לי בכונן קשיח שמחובר לשילד כרגע והם בפורמטים שונים, DV,Dolby Vision ו Hdr10/Hdr10+
להמשיך לנגן אותם דרך השילד, או לרכוש סטרימר אחר ולהזרים דרכו ?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר
תמשיך מהשילד,סביר להניח שרובם מקודדים dv על hdr10, ובכל מקרה למה שלא תנסה ותראה ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים
- יצירת קשר:
סרטים שהם HDR10+ בטוח יש להם גם HDR10.
דברים שהם WEBDL ב-DV סביר להניח שלא תוכל לנגן.
דברים שהם WEBDL ב-DV סביר להניח שלא תוכל לנגן.
- josef19 (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
איזה סטרימר יוכל לאפשר לי לצפות בתכנים שהשילד לא מאפשר לי בטלוויזית סמסונג שלי ? דוגמת hdr10+
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר
GCwGTV תומך ב-HDR10+. כמו שנאמר לך, אתה יכול גם ללכת על סטרימר זול יותר ולהתקין עליו CE.
אני הייתי בודק קודם כל כמה סרטים בכלל לא עובדים לך כמו שצריך ואולי מחפש גרסה אחרת שלהם
אני הייתי בודק קודם כל כמה סרטים בכלל לא עובדים לך כמו שצריך ואולי מחפש גרסה אחרת שלהם
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים
- יצירת קשר:
למיטב ידיעתי אין הרבה סטרימרים עם אנדרויד שתומכים באודיו HD בכל הפורמטים.
חשוב לציין שתכני HDR10+ הם דיי נדירים ולרוב זמינים דווקא בשירותי הזרמה, אז בהם תוכל לצפות ישירות דרך אפליקציה במסך.
לכן אני חושב שאין הרבה טעם להחליף את השילד רק בגלל סרט או שניים שאולי יש לך ב-HDR10+.
לגבי DV כבר עניתי למעלה.
חשוב לציין שתכני HDR10+ הם דיי נדירים ולרוב זמינים דווקא בשירותי הזרמה, אז בהם תוכל לצפות ישירות דרך אפליקציה במסך.
לכן אני חושב שאין הרבה טעם להחליף את השילד רק בגלל סרט או שניים שאולי יש לך ב-HDR10+.
לגבי DV כבר עניתי למעלה.