עדכון קבוע על סדרות איכות שעולות לשידור בנטפליקס שלא בהפקתה

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
Kondo10 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
נתן תודות: 719 פעמים
קיבל תודות: 1425 פעמים

עדכון קבוע על סדרות איכות שעולות לשידור בנטפליקס שלא בהפקתה

נושא שלא נקרא #1 

מזמן רציתי לפתוח שרשור על סדרות שנטפליקס מעלה (רוכשת זכויות שידור) ששוות התייחסות כי בחלקן מדובר על סדרות איכות מהעבר.
זה קורה לאחרונה בצורה גורפת (הבעיה שלרוב בארצות הברית) שנטפליקס שמדשדשת מאחור מבחינת איכות בסדרות, רוכשת סדרות מהעבר
שאולי חלק מהצופים פספסו אותן.

כמובן שכל אחד שמגלה איזו סדרה מעניינת מוזמן לשתף. אני מחכה לסדרה Six Feet Under שיש דיבורים שהיא נרכשה לשידור על ידי נטפליקס (סדרה שמאוד רוצה לסיים) כי אני מתעצל לחבר כונן חיצוני לסטרימר (נמצאת באחד הכוננים הקשיחים היכן שהוא).
גם Yellowjackets עומדת להיות משודרת אבל רק בארצות הברית כרגע.

בקטגוריית הסרטים מעט קשה לעקוב כי עולים מאות סרטים כל הזמן מתקופות שונות (חדשים וממש ישנים) לכן אני לא מתייחס לזה
למרות שיש שם לעיתים פנינים שווים מעבר/סרטי איכות (זה לא רלוונטי לי אישית כי את הסרטים הטובים באמת מהעבר ראיתי כמעט בטוח).

לאחרונה עלתה סדרת הדרמה קומית "חליפות" שזוכה לביקורות מעולות, ומכוון שנטפליקס העלתה אותה לשידור היא זוכה שוב לעדנה
ואפילו מדברים על הפקת עונה נוספת (פרטים לא סופיים אלה רק דיבורים כרגע). הסדרה שודרה במקור ברשת הכבלים USA Network
וגם בהוט ויס.

Suits ( 2011–2019)

סדרה בת 9 עונות. במרכזה אדם עצלן שלא הצליח ללמוד עד הסוף באוניברסיטה, מתחיל לעסוק בתור עורך דין באחת מחברות עורכי הדין
הבכירות שבמנהטן ניו יורק. עכשיו עליו להסתיר ממעסיקיו את העובדה שאין לו בכלל רישיון עבודה בדרך הערמומית שבה הוא ניחן.
ראיתי בעבר חצי עונה ופרשתי. לא הייתה לטעמי, יכול להיות שלא נתתי מספיק הזדמנות כי יש סדרות שמתפתחות רק לקראת סוף עונה.
מכל מקום, אישית לא אחזור לצפות בה מסיבות רבות (תכנים רבים שלא מצליח לסיים עקב זמן מוגבל, חוסר ריכוז לראות דרמות ארוכות, ועוד).

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”