קפיצות פינג
-
LiavSki
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
היי, לאחרונה יש לי קפיצות פינג די רציניות שבאות לידי ביטוי רק כשאני משחק משחקי FPS כמו ולורנט, CS ודומיהם
עד כה האינטרנט שלי היה יחסית סביר, קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו ומאז יש לי קפיצות פינג שכמעט ולא ניתן לשחק איתן (שלא לדבר על גלישה או לראות תכנים)
אמנם אני מחובר דרך Wi-Fi לראוטר בסלון, אבל מבדיקה נראה שהאינטרנט שלי יחסית יציב ולא עובד רע.
מה יכולה להיות הבעיה?
עד כה האינטרנט שלי היה יחסית סביר, קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו ומאז יש לי קפיצות פינג שכמעט ולא ניתן לשחק איתן (שלא לדבר על גלישה או לראות תכנים)
אמנם אני מחובר דרך Wi-Fi לראוטר בסלון, אבל מבדיקה נראה שהאינטרנט שלי יחסית יציב ולא עובד רע.
מה יכולה להיות הבעיה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- silverbullet
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
קודם כל אתה לא יכול להיות בטוח שזה קורה לך רק כשאתה משחק. בזמן משחק אתה מרגיש את זה כי אחד הגורמים לחווית משחק הוא באמת נתוני הפינג.
אולי הקפיצות האלה רצות גם ברקע כשאתה לא משחק?
קשה מאוד לענות על השאלה כיוון שחסרים עוד הרבה נתונים.
קשה מאוד לענות על השאלה כיוון שחסרים עוד הרבה נתונים.
-
LiavSki
-
- חבר שרק התחיל

אילו עוד נתונים צריך כדי שיהיה אפשר לענות אז20/11/2023 6:20silverbullet כתב: קודם כל אתה לא יכול להיות בטוח שזה קורה לך רק כשאתה משחק. בזמן משחק אתה מרגיש את זה כי אחד הגורמים לחווית משחק הוא באמת נתוני הפינג.
קשה מאוד לענות על השאלה כיוון שחסרים עוד הרבה נתונים....
- elxyzad
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 956
נו אז כנראה שהבעיה פה.קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו ומאז יש לי קפיצות פינג...
איזה כרטיס wifi יש למחשב הזה? ניסית עם מחשב אחר?
-
LiavSki
-
- חבר שרק התחיל

2.5GbE LAN & Wi-Fi 6E 802.11ax זה הווי-פי שיש לי על לוח האם20/11/2023 9:11elxyzad כתב: נו אז כנראה שהבעיה פה.
איזה כרטיס wifi יש למחשב הזה? ניסית עם מחשב אחר?...
לפני זה הייתי משתמש בלפטופ והאינטרנט היה הרבה יותר יציב
- silverbullet
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
יכול להיות שיש לך ישומים שרצים ברקע ש"מדברים" עם שרתים כלשהם באינטרנט (אולי אפילו של החומרה) בזמן שאתה משחק או בכלל ואז הם משפיעים.
מה שהייתי עושה: פותח Task Manager ורואה בגרפים (מבצע ניטור של חצי שעה - שעה) אם יש קפיצות כשהמחשב נמצא במצב סרק (Idle). לפחות מתחיל מכאן.
מה שהייתי עושה: פותח Task Manager ורואה בגרפים (מבצע ניטור של חצי שעה - שעה) אם יש קפיצות כשהמחשב נמצא במצב סרק (Idle). לפחות מתחיל מכאן.
- elxyzad
-
- חבר פעיל במיוחד

לא אמרת איזה דגם. בכל מקרה תנסה לעדכן דרייברים.20/11/2023 9:49LiavSki כתב: 2.5GbE LAN & Wi-Fi 6E 802.11ax זה הווי-פי שיש לי על לוח האם
לפני זה הייתי משתמש בלפטופ והאינטרנט היה הרבה יותר יציב...
-
LiavSki
-
- חבר שרק התחיל

איך אני יכול לבדוק איזה דגם?...
- elxyzad
-
- חבר פעיל במיוחד

או דרך ה device manager, או שתחפש במפרט של הלוח אם