היי, לאחרונה יש לי קפיצות פינג די רציניות שבאות לידי ביטוי רק כשאני משחק משחקי FPS כמו ולורנט, CS ודומיהם
עד כה האינטרנט שלי היה יחסית סביר, קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו ומאז יש לי קפיצות פינג שכמעט ולא ניתן לשחק איתן (שלא לדבר על גלישה או לראות תכנים)
אמנם אני מחובר דרך Wi-Fi לראוטר בסלון, אבל מבדיקה נראה שהאינטרנט שלי יחסית יציב ולא עובד רע.
מה יכולה להיות הבעיה?
קפיצות פינג
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
Re: קפיצות פינג
קודם כל אתה לא יכול להיות בטוח שזה קורה לך רק כשאתה משחק. בזמן משחק אתה מרגיש את זה כי אחד הגורמים לחווית משחק הוא באמת נתוני הפינג.
אולי הקפיצות האלה רצות גם ברקע כשאתה לא משחק?
קשה מאוד לענות על השאלה כיוון שחסרים עוד הרבה נתונים.
קשה מאוד לענות על השאלה כיוון שחסרים עוד הרבה נתונים.
- LiavSki (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אילו עוד נתונים צריך כדי שיהיה אפשר לענות אז20/11/2023 6:20silverbullet כתב: ↑ קודם כל אתה לא יכול להיות בטוח שזה קורה לך רק כשאתה משחק. בזמן משחק אתה מרגיש את זה כי אחד הגורמים לחווית משחק הוא באמת נתוני הפינג.
קשה מאוד לענות על השאלה כיוון שחסרים עוד הרבה נתונים....
נו אז כנראה שהבעיה פה.קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו ומאז יש לי קפיצות פינג...
איזה כרטיס wifi יש למחשב הזה? ניסית עם מחשב אחר?
- LiavSki (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
2.5GbE LAN & Wi-Fi 6E 802.11ax זה הווי-פי שיש לי על לוח האם20/11/2023 9:11elxyzad כתב: ↑ נו אז כנראה שהבעיה פה.
איזה כרטיס wifi יש למחשב הזה? ניסית עם מחשב אחר?...
לפני זה הייתי משתמש בלפטופ והאינטרנט היה הרבה יותר יציב
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יכול להיות שיש לך ישומים שרצים ברקע ש"מדברים" עם שרתים כלשהם באינטרנט (אולי אפילו של החומרה) בזמן שאתה משחק או בכלל ואז הם משפיעים.
מה שהייתי עושה: פותח Task Manager ורואה בגרפים (מבצע ניטור של חצי שעה - שעה) אם יש קפיצות כשהמחשב נמצא במצב סרק (Idle). לפחות מתחיל מכאן.
מה שהייתי עושה: פותח Task Manager ורואה בגרפים (מבצע ניטור של חצי שעה - שעה) אם יש קפיצות כשהמחשב נמצא במצב סרק (Idle). לפחות מתחיל מכאן.
לא אמרת איזה דגם. בכל מקרה תנסה לעדכן דרייברים.20/11/2023 9:49LiavSki כתב: ↑ 2.5GbE LAN & Wi-Fi 6E 802.11ax זה הווי-פי שיש לי על לוח האם
לפני זה הייתי משתמש בלפטופ והאינטרנט היה הרבה יותר יציב...
- LiavSki (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל