היי חברים,
משדרג מ65 ל77 או 83, יש לי נישה קיר גבס 14 ס"מ עומק, האם לדעתכם זרועה מפרקית תהיה מספיק סבבה או שכדאי להביא איש מקצוע להרחיב את הנישה?
תודה
אנא עצתכם, להרחיב נישב בקיר גבס או זרוע מפרקית
- DudiBisson (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
Re: אנא עצתכם, להרחיב נישב בקיר גבס או זרוע מפרקית
בכל מקרה כדאי להתקין זרוע.
גם אם תבצע תיקון לנישה, המסך לאחר מכן יהיה שקוע בפנים מה שלא יאפשר לך גישה לחלק האחורי.
תתקין זרוע, אם אח"כ תרצה תתקן את הנישה.
בכל אופן אני ממליץ לבנות נישה מעט גדולה יותר מכל כיוון במיוחד אם אתה רוכש 77 ושלא תהיה שוב בעתיד בעיה דומה, עדיף לבנות כבר עבור מסך גדול יותר ולאפשר מקום לשדרוג.
נ. ב, אם אתה כבר מוכן לתשלום עבור הגדלת הנישה, אולי תחשוב על סגירת הנישה וחיזיקוים לגבס כנראה בסכום נמוך יותר ורכישת מסך G.
בהצלחה.
גם אם תבצע תיקון לנישה, המסך לאחר מכן יהיה שקוע בפנים מה שלא יאפשר לך גישה לחלק האחורי.
תתקין זרוע, אם אח"כ תרצה תתקן את הנישה.
בכל אופן אני ממליץ לבנות נישה מעט גדולה יותר מכל כיוון במיוחד אם אתה רוכש 77 ושלא תהיה שוב בעתיד בעיה דומה, עדיף לבנות כבר עבור מסך גדול יותר ולאפשר מקום לשדרוג.
נ. ב, אם אתה כבר מוכן לתשלום עבור הגדלת הנישה, אולי תחשוב על סגירת הנישה וחיזיקוים לגבס כנראה בסכום נמוך יותר ורכישת מסך G.
בהצלחה.
- חבר שרק התחיל
Re: אנא עצתכם, להרחיב נישב בקיר גבס או זרוע מפרקית
לפי גדלי המסך אני מניח שהכוונה היא למסכי OLED וקיימת ל LG סדרה G, סדרת גלריה שהמסך מוצמד לקיר עם מתקן זרוע מתקפלת ייעודית והתוצאה כמו תמונה תלויה.
צריך קיר בלוקים או חיזוקים לניצבים בקיר גבס ומומלץ למקם תעלה לכבלים וכך תקבל מסך שנראה כמו תמונה על הקיר.
צריך קיר בלוקים או חיזוקים לניצבים בקיר גבס ומומלץ למקם תעלה לכבלים וכך תקבל מסך שנראה כמו תמונה על הקיר.
- חבר שרק התחיל