בעיה בהעברת סיב לדירה שלי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
FalconSight (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

בעיה בהעברת סיב לדירה שלי

נושא שלא נקרא #1 

היי לכולם,
נתקלתי בבעיה בדירה שעברתי אליה ואשמח לעזרה.
כרגע החיבור שקיים אצלי הוא 40/3 בזק VDSL, אבל החיבור משותף ביני לבין הדירה השכנה (דירה מחולקת, ושקע הבזק בדירה שלי גם שייך לאותו קו) אז אני לא יכול לחבר מודם משלי. הגלישה מאוד איטית כי יש הרבה אנשים על החיבור.
בבניין יש אופציה להתחבר לסיב, גם של בזק וגם של סלקום. ניסיתי להתחבר לסיב של בזק, והמתקין לא הצליח למצוא תעלה שדרכה הוא יוכל להשחיל סיב עד לדירה שלי. במקביל, בדירה השכנה ניסו להתחבר לסלקום עם אותה בעיה בדיוק. יש תעלה שמגיעה עד לדירה (כי בסוף קו הנחושת של בזק עובר איכשהו) אבל אין לאף אחד מושג איך להגיע אליה מארון התקשורת.
כמו כן, ניסיתי גם להתחבר להוט ונתקלנו באותה בעיה. נראה שבדירה יש סימנים לכך שהיה חיבור של הוט בעבר (יש כבל שלהם ויש שקע) אבל גם פה, הם פשוט לא מצליחים לאתר לאן הכבל הזה מגיע.
אחרי כל כך הרבה נסיונות התקנה, אני תוהה אם יש בעל מקצוע פרטי שכדאי לי לנסות לפנות אליו, שיצליח לאתר נקודת חיבור לכל העסק הזה?
האם מישהו נתקל בבעייה דומה?
לצערי, גם חיבור סלולרי לא מתאים כאן (אני נמצא בדיוק מתחת לבסיס של האנטנה, כך שהקליטה והמהירויות מאוד נמוכות כי האנטנה לא מכוונת אלי) אז או שאני אצליח לפתור את הבעיה או שאשאר עם החיבור המשותף.
תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”