ישנה אפשרות לרכוש סרטים באיכות גבוהה ?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
emage
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 107 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

Re: ישנה אפשרות לרכוש סרטים באיכות גבוהה ?

נושא שלא נקרא #16 

בארה"ב יש את קליידוסקופ שבחיים לא נראה פה בארץ :(

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 615 פעמים
קיבל תודות: 4651 פעמים

נושא שלא נקרא #17 

קליידסקייפ הוא ניצול של חור חוקי שיועד במקור עבור העשירים ביותר, והם בגדול השתמשו בחוק האמריקאי שמאפשר גיבוי של תוכן - כך שבעצם כשאתה מוריד קובץ RIP, תאכלס נרכש עבורך עותק יעודי של בלוריי שמשוייך פיזית אליך. במקור זה היה גם עליך (או על מישהו מטעמך) לעשות את הריפ והדיסק היה גם פיזית אצלך. זה לא באמת מודל שיכול לעבוד כשיש הרבה יוזרים. העלות של המערכת היא יקרה בטירוף.

לשאלתכם, אני לא חושב שיש גורם כרגע (כולל אמזון, שהוא הריטיילר הכי גדול של דיסקים DVD/BD/UHD-BD) שמנסה לשמר את הדיסקים הפייזים. בארה"ב ובמקומות שונים בעולם יש איזורים או שאין להם תשתית אינטרנט מספיק טובה או שמסיבות תקציביות/תרבותיות אין להם יכולת או רצון לעבור לסטרימינג. זה אבל המיעוט. ברוב העולם המערבי, יש גישה לכמה שירותי סטרימינג. היתרון שלהם הוא בכך שהם פחות מתמקדים ברכישה ויותר בהשכרת תכנים. הם מדידים והם עולים כמו מדיה פיזית.

לגבי פורמטים מתקדמים. אנחנו כבר יודעים שיש יתרון לנוחות על פני איכות. עובדתית, מעט מאוד אנשים רוכשים דיסקים כיום. הרבה מאוד אנשים מאזינים לשירותי המוזיקה בסטרימינג. זה נכון שיש בעיית מודל עסקי שעדיין לא פוצחה, אבל צריך לשים לב לרצון מצד הצרכנים - הם מעדיפים לקבל את כל התכנים בעולם בעלות חודשית קבועה ובאיכות *פחות טובה* ממה שהיה להם בדיסקים. נוחות מנצחת את האיכות בכל פעם.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
נתן תודות: 669 פעמים
קיבל תודות: 396 פעמים

נושא שלא נקרא #18 

19/11/2023 15:27  
oferlaor כתב:
לגבי פורמטים מתקדמים. אנחנו כבר יודעים שיש יתרון לנוחות על פני איכות. עובדתית, מעט מאוד אנשים רוכשים דיסקים כיום. הרבה מאוד אנשים מאזינים לשירותי המוזיקה בסטרימינג. זה נכון שיש בעיית מודל עסקי שעדיין לא פוצחה, אבל צריך לשים לב לרצון מצד הצרכנים - הם מעדיפים לקבל את כל התכנים בעולם בעלות חודשית קבועה ובאיכות *פחות טובה* ממה שהיה להם בדיסקים. נוחות מנצחת את האיכות בכל פעם.
...
הכל נכון, רק שלא באמת יש עלות חודשית קבועה. אם אתה צרכן כבד יחסית, אתה צריך מנוי לכמה וכמה שירותים לכסות את רוב התוכן הקיים.
אם אתה רוצה בלוקבאסטרים בסטרימינג, יש רבים שתצטרך לרכוש אותם בקניות בודדות במחיר כמעט זהה לדיסק, אלא אם הם מוצעים כחלק משירות שאתה מנוי בו. כנ"ל גם לגבי מנוי לסידרה שמעניינת אותך שאין לך במנוי אבל יש לרכישה באמזון.
Jack of some trades, master of none

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 230 פעמים

נושא שלא נקרא #19 

האמת שזה לא ממש מדויק שאין יותר נגנים - כל PS5 בגירסת הדיסק הוא גם נגן BluRay, ויש די הרבה כאלה (למרות שהוא לא הכי טוב שיש - 4K ו-Dolby Atmos, אבל בלי Dolby Vision HDR).

חוץ מזה, ארה״ב היא ממש לא מנהטן. התקשורת שם מזעזעת. יש איזורים שלמים בתוך סן חוזה קליפורניה שאין קליטה סלולרית - שלא לדבר על האיזורים הכפריים. מהירות האינטרנט הממוצעת בקליפורניה נכון ל-2023 היא 93Mbps - ובהתחשב בכך שאם כבר יש סיב אופטי, החיבור הסטנדרטי הוא 1Gbps, אצל הרוב הגדול האינטרנט הוא כמו לפני 20 שנה.

אז כן, יש להם סטרימינג (מפוצל על 10 שירותים שונים), אבל באיכות ***, כי זה כל מה שהתקשורת מאפשרת, ולרוב הם מסתפקים בזה - כי האלטרנטיבה של להזמין דיסק מאמאזון היא ממש יקרה.

akira
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

נושא שלא נקרא #20 

רכשתי לפני שבועיים נגן חדש של פנסוניק מאמזון אנגליה... בהחלט אפשר לרכוש נגנים חדשים. גם כל הסרטים החדשים יוצאים ב 4K וגם יוצאים חידושים לסרטים ישנים.
אישית, נוח לי שיש לי ספריה בבית שאני תמיד יכול לשלוף סרט, זה מגיע במחיר מעט גבוה יותר (אם מחכים למבצעים זה יוצא 30-40 ש"ח לסרט, בתקופה שיש משלוח חינם מאמזון) וכמובן דורש אחסון.
בייחוד במצב היום שיש 10+ ספקי סטרימינג, ולא כמו פעם שהיה הכל כמעט בנטפליקס - למשל כדי למצוא בסטרימינג את הסרט לגו צריך להירשם במיוחד. רכשתי עותק פיזי והוא תמיד זמין כשאני רוצה לצפות עם הילדים.

ofer1973 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
שם מלא: ofer1973
נתן תודות: 477 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

נושא שלא נקרא #21 

19/11/2023 22:20  
akira כתב:
רכשתי לפני שבועיים נגן חדש של פנסוניק מאמזון אנגליה... בהחלט אפשר לרכוש נגנים חדשים. גם כל הסרטים החדשים יוצאים ב 4K וגם יוצאים חידושים לסרטים ישנים.
אישית, נוח לי שיש לי ספריה בבית שאני תמיד יכול לשלוף סרט, זה מגיע במחיר מעט גבוה יותר (אם מחכים למבצעים זה יוצא 30-40 ש"ח לסרט, בתקופה שיש משלוח חינם מאמזון) וכמובן דורש אחסון.
בייחוד במצב היום שיש 10+ ספקי סטרימינג, ולא כמו פעם שהיה הכל כמעט בנטפליקס - למשל כדי למצוא בסטרימינג את הסרט לגו צריך להירשם במיוחד. רכשתי עותק פיזי והוא תמיד זמין כשאני רוצה לצפות עם הילדים.
...
אשמח לדעת את הדגם של הנגן שהזמנת ,ואם הוא תומך גם ב-HDR10.
כי לפי מה שהחברים כותבים פה ,זה כנראה הפתרון הכי טוב כרגע למה שאני מחפש.
עופר.י

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
נתן תודות: 989 פעמים
קיבל תודות: 2132 פעמים

נושא שלא נקרא #22 

19/11/2023 22:20  
akira כתב:
...
מה לגבי תרגום ?
מנסיון העבר מתקופת ה DVD קניתי עשרות סרטים שלאורך זמן הבנתי שבתכלס ,מבחינתי, זו הייתה טעות קשה , כי כמה פעמים כבר אפשר לראות אותו סרט ?? מצאתי את הסרטים מעלים אבק ולא מעבר. עד היום, המדפים מלאים בכותרי DVD , שפשוט אין מה לעשות איתם ומצד שני, כואב הלב לזרוק לפח.

akira
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

נושא שלא נקרא #23 

אני הזמנתי את הדגם הזה Panasonic UB450 הוא תומך ב HDR10, HDR10+, HLG וב Dolby vision

כרגע לא רואה אותו במשלוח לישראל, שווה לבדוק באמזון אירופה אחרים, אבל המשלוחים משובשים כיום בזמן המלחמה אז זה לא מדד.
יש דגם יותר "מתקדם" - אבל ההבדל הוא בעיקר באיכות הבנייה. היתרון בדגם המתקדם יותר שזה כבל קומקום אז לא צריך מתאם שקע, אבל לא קריטי.

בנוגע לתרגום, לא רואה סרטים עם תרגום, גם הילדים רואים באנגלית בלי בעיה.

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
נתן תודות: 1050 פעמים
קיבל תודות: 289 פעמים

נושא שלא נקרא #24 

יש את כל התכנים להורדה באיכות גבוה

ofer1973 (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
שם מלא: ofer1973
נתן תודות: 477 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

נושא שלא נקרא #25 

21/11/2023 22:06  
claudia5 כתב:
יש את כל התכנים להורדה באיכות גבוה
...
אשמח לדעת מאיפה אפשר להוריד.
לפי מה שהבנתי חייבים לקבל הזמנה .
עופר.י

lasik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 261 פעמים

נושא שלא נקרא #26 

18/11/2023 21:56  
ofer1973 כתב:
איך ומאיפה אפשר למצוא / לרכוש סרטים באיכות גבוהה ועם סאונד אטמוס ?
לבנתיים מנסה לצפות בסרטים דרך נטפליקס שאמורים לספק איכות כזאת ,אבל בפועל הסאונד (וגם התמונה) לא באיכות מדהימה.
האם האופציה היחידה היא להזמין סרטים בלוריי מאמזון ?
...
אתה עולה חדש?
:-)

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 217 פעמים

נושא שלא נקרא #27 

22/11/2023 17:34  
ofer1973 כתב:
אשמח לדעת מאיפה אפשר להוריד.
לפי מה שהבנתי חייבים לקבל הזמנה .
...
יש מלא טרקרים פרטיים
בחלקם קשה להשיג הזמנה (עד בלתי אפשרי)
והחלקם זה מאוד פשוט (כמו לקנות אותה בדולר בebay)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 615 פעמים
קיבל תודות: 4651 פעמים

נושא שלא נקרא #28 

חברים, אנחנו לא עוסקים כאן בתוכן לא חוקי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”