איך ומאיפה אפשר למצוא / לרכוש סרטים באיכות גבוהה ועם סאונד אטמוס ?
לבנתיים מנסה לצפות בסרטים דרך נטפליקס שאמורים לספק איכות כזאת ,אבל בפועל הסאונד (וגם התמונה) לא באיכות מדהימה.
האם האופציה היחידה היא להזמין סרטים בלוריי מאמזון ?
ישנה אפשרות לרכוש סרטים באיכות גבוהה ?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה
- נתן תודות: 395 פעמים
- קיבל תודות: 365 פעמים
Re: ישנה אפשרות לרכוש סרטים באיכות גבוהה ?
לגבי נטפליקס, בדוק שאתה במנוי היקר שלהם, רק שם אתה יכול לקבל 4k ואטמוס.
בכל מקרה זה לא משתווה למה שכותר פיזי או rip שלו יכול להציע.
אפשר לרכוש דרך אמזון ( בהנחה שאתה לא מחפש סרטים עם תרגום ) או למצוא rip או remux באתרים מפוקפקים.
בכל מקרה זה לא משתווה למה שכותר פיזי או rip שלו יכול להציע.
אפשר לרכוש דרך אמזון ( בהנחה שאתה לא מחפש סרטים עם תרגום ) או למצוא rip או remux באתרים מפוקפקים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ofer1973 (פותח השרשור)
- חבר ותיק
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 477 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
יש לי את המנוי היקר שלהם (70 ש"ח) ומקבל את האיכות הכי גבוהה שהם מספקים דרך הסטרימר שילד פרו של נוידיה.
אם לא תהיה אפשרות אחרת אז אזמין מאמזון.
אין לי בעייה להוריד ,רק לא יודע מאיפה בטוח להוריד.
חבל שאין שרות ממוסד בתשלום להורדת סרטים ,הייתי מוכן לשלם ולהנות.
אם לא תהיה אפשרות אחרת אז אזמין מאמזון.
אין לי בעייה להוריד ,רק לא יודע מאיפה בטוח להוריד.
חבל שאין שרות ממוסד בתשלום להורדת סרטים ,הייתי מוכן לשלם ולהנות.
עופר.י
- oferlaor
- מנהל
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 616 פעמים
- קיבל תודות: 4666 פעמים
שירותים כמו אמזון או Apple TV מאפשרים רכישת סרטים וסדרות באיכות מקסימלית חוקית כיום
- ofer1973 (פותח השרשור)
- חבר ותיק
תודה עופר ,טוב לדעת.
השרות של אמזון זמין בארץ ?
איך נקרא השרות שלהם ?
השרות של אמזון זמין בארץ ?
איך נקרא השרות שלהם ?
עופר.י
- oferlaor
- מנהל
השירות של אמזון הוא פריים. שירות אפל רץ כיום כמעט על כל פלטפורמה והתכנים שלו הם ב 4k hdr/dv עם אטמוס. קצבי הנתונים ממה שראיתי הם סביב 15Mbps+
עדיין מדובר אבל בוידאו בביטרייט נמוך מבלוריי ואודיו לוסי, לא?18/11/2023 22:32oferlaor כתב: ↑ שירותים כמו אמזון או Apple TV מאפשרים רכישת סרטים וסדרות באיכות מקסימלית חוקית כיום...
גם יש הרבה תוכן שהוא אקסקלוסיבי לנטפליקס שאי אפשר לרכוש בקבצים באיכות גבוהה יותר במקומות אחרים.
Jack of some trades, master of none
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 2138 פעמים
הביט רייט נמוך גם באודיו וגם בוידאו אצלי לא נכנס הבייתה19/11/2023 11:12Avi_Dagan כתב: ↑ עדיין מדובר אבל בוידאו בביטרייט נמוך מבלוריי ואודיו לוסי, לא?
גם יש הרבה תוכן שהוא אקסקלוסיבי לנטפליקס שאי אפשר לרכוש בקבצים באיכות גבוהה יותר במקומות אחרים....

- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה
- נתן תודות: 395 פעמים
- קיבל תודות: 365 פעמים
עפר אתה בטוח ?18/11/2023 22:32oferlaor כתב: ↑ שירותים כמו אמזון או Apple TV מאפשרים רכישת סרטים וסדרות באיכות מקסימלית חוקית כיום...
איזה שירות מאלה שהזכרת מאפשר להוריד או להזרים תוכן עם פס קול lossless ?
ואתה יודע מה ? זה לא רק ה lossless כי אני בתחום הזה מעל 25 שנה ואני זוכר פסי קול עוד בעידן ה AC3 וה DTS
שנשמעו מעולה אפילו ביחס למה שמציעים שירותי הסטרימינג היום.
הבעיה בתוכן הזה הוא הטווח הדינאמי המצומצם של פס הקול והוא כזה לא בגלל ביטרייט אלא בגלל שהוא מיועד לצרכנים עם טלביזיה וסאונדבר במקרה הטוב, ולדור ה Z או אני לא יודע באיזה אות אנחנו עכשיו, שצורכים את התוכן שלהם בטאבלטים וטלפונים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ofer1973 (פותח השרשור)
- חבר ותיק
צודק ,גם אני השקעתי לא מעט כסף ומתבאס שאין לי אפשרות להנות בכלל אחרי כל ההשקעה והמאמץ.19/11/2023 11:15istarmini כתב: ↑ הביט רייט נמוך גם באודיו וגם בוידאו אצלי לא נכנס הבייתהלא בשביל איכות כזו השקעתי בציוד.
...
אם בהזדמנות תהיה לך עצם בשבילי ,אז תזרוק לי אחת

עופר.י
- oferlaor
- מנהל
אסביר. השידורים הם ב-HEVC, כלומר, צריך להכפיל בשניים כשעושים השוואה לבלוריי (אבל לא ל-UHD BD).
בלוריי יכול להגיע ל-30-40Mbps אבל די נדיר שזה קורה. אכן יש לבלוריי lossless audio ולכל שירותי הסטרימינג אין את זה. היחידים שמדברים על קצבי נתונים גבוהים יותר זה סוני עם שירות הסטרימינג Bravia core אבל הוא משדר מספר מאוד קטן של תכנים ולהבנתי זה לא זמין בישראל או עם תרגום.
כלומר, השירותים שדיברתי עליהם כוללים שידורי אודיו Atmos מבוסס DD5.1+ שהוא כמובן lossy.
מבין שהתכנים שלכם כנראה מגיעים מבלוריי (אבל אז אין 4K או HDR) או -UHD BD (שזה באמת המקסימום איכות שזמינה כיום). הבעיה שהמגוון של תכנים שזמינים בפורמט קטנים והולכים. מרבית החנויות והגופים שמכרו את הפורמט כבר לא מוכרים, אין יותר נגנים, וזה אומר שבקרוב מאוד גם תוכן לא יהיה. בנוסף יש דיליי משמעותי בין השחרור בשירותי הסטרימינג ועד שזה זמין בבלוריי/UHDBD. לבסוף, תכנים שמופקים על ידי אותן חברות בכלל לא זמין בפורמט פיזי וקשה להאמין שיהיה זמין.
בלוריי יכול להגיע ל-30-40Mbps אבל די נדיר שזה קורה. אכן יש לבלוריי lossless audio ולכל שירותי הסטרימינג אין את זה. היחידים שמדברים על קצבי נתונים גבוהים יותר זה סוני עם שירות הסטרימינג Bravia core אבל הוא משדר מספר מאוד קטן של תכנים ולהבנתי זה לא זמין בישראל או עם תרגום.
כלומר, השירותים שדיברתי עליהם כוללים שידורי אודיו Atmos מבוסס DD5.1+ שהוא כמובן lossy.
מבין שהתכנים שלכם כנראה מגיעים מבלוריי (אבל אז אין 4K או HDR) או -UHD BD (שזה באמת המקסימום איכות שזמינה כיום). הבעיה שהמגוון של תכנים שזמינים בפורמט קטנים והולכים. מרבית החנויות והגופים שמכרו את הפורמט כבר לא מוכרים, אין יותר נגנים, וזה אומר שבקרוב מאוד גם תוכן לא יהיה. בנוסף יש דיליי משמעותי בין השחרור בשירותי הסטרימינג ועד שזה זמין בבלוריי/UHDBD. לבסוף, תכנים שמופקים על ידי אותן חברות בכלל לא זמין בפורמט פיזי וקשה להאמין שיהיה זמין.
לדברייך אפשר להכריז על הכחדתם הקרובה של פורמטי האודיו HD?19/11/2023 14:00oferlaor כתב: ↑ אסביר. השידורים הם ב-HEVC, כלומר, צריך להכפיל בשניים כשעושים השוואה לבלוריי (אבל לא ל-UHD BD).
מבין שהתכנים שלכם כנראה מגיעים מבלוריי (אבל אז אין 4K או HDR) או -UHD BD (שזה באמת המקסימום איכות שזמינה כיום). הבעיה שהמגוון של תכנים שזמינים בפורמט קטנים והולכים. מרבית החנויות והגופים שמכרו את הפורמט כבר לא מוכרים, אין יותר נגנים, וזה אומר שבקרוב מאוד גם תוכן לא יהיה. בנוסף יש דיליי משמעותי בין השחרור בשירותי הסטרימינג ועד שזה זמין בבלוריי/UHDBD. לבסוף, תכנים שמופקים על ידי אותן חברות בכלל לא זמין בפורמט פיזי וקשה להאמין שיהיה זמין....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 2138 פעמים
כל הסרטים שיוצאים באולפני הוליווד ניתנים להשגה בבלו ריי וגם ב UHD ,במידה ושוחררו בפורמט הזה....
גם תכני נטפליקס ואמזון חלקם ניתנים להשגה בבלו ריי רק צריך סבלנות ומה שלא ניתן אז צופים בנטפליקס / אמזון בחדר שינה אין סיבה, מבחינתי, להדליק את כל הציוד המושקע.