ביקורת והאם לבטל עסקה?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 489 פעמים
Re: ביקורת והאם לבטל עסקה?
כל השרשור הארוך הזה ובסוף ענית לעצמך בשאלה: קנית טלוויזיה ואתה מרוצה מהתמונה והסאונד. אתה לא מרוצה ממה שיהיה אולי לאנשים אחרים להגיד עליה. נשמע לך סיבה מספיק טובה להחליף טלוויזיה ?
שאלוהים יעזור לי עם דיונים עם אנשים כמוך. זו תגובה אחרונה שלי אליך כי זה סתם לבזבז זמן.18/11/2023 21:35shmizan כתב: ↑ כמובן שלזה התכוונתי.
צריך את זה, בוא נגיד, יותר משצריך VPN בטלוויזיה![]()
![]()
![]()
למשל, אך לא רק, כדי להעלים JUDDER ועוד דברים שמשנים הרבה יותר בחווית הצפיה מאשר VPN
ואחרי כל זה, להתווכח על משהו שבכלל אין לך חצי מושג בו... מדהים
...
יש לי LG (צוין מקודם) וסטרימר עם מערכת פתוחה. בהשוואה ביניהם, ה-LG מפוצץ בעיות (לדעתי הטלויזיה תקולה). החוויה הרבה יותר נעימה בסטרימר + אפשרות לצפות בתכנים באמצעות VPN.
אני כן אציין שהתמונה שמתקבל איננה זהה ולכן אני אעדיף שהמערכת פתוחה תהיה בטלויזיה. לא נתקלתי בשום צורך של 120 הרץ בשום אפליקציה שהשתמשתי.
לך יש בסך הכל טלויזיה של סוני למיטב זכרוני. שום אפשרות להשוות מערכת פתוחה לסגורה, אבל בכל זאת אתה יודע יותר טוב.
אין לי טלויזיה שמגיעה עם גוגל טי וי, אבל יש לי טלויזיה עם מערכת סגורה + סטרימר של כרום קאסט כך שיש לי אפשרות להשוות בין שתי מערכות ההפעלה (בניגוד אליך שלך יש רק מערכת פתוחה).18/11/2023 21:35shmizan כתב: ↑ כמובן שלזה התכוונתי.
צריך את זה, בוא נגיד, יותר משצריך VPN בטלוויזיה![]()
![]()
![]()
למשל, אך לא רק, כדי להעלים JUDDER ועוד דברים שמשנים הרבה יותר בחווית הצפיה מאשר VPN
ואחרי כל זה, להתווכח על משהו שבכלל אין לך חצי מושג בו... מדהים
...
אבל נראה שאתה רק מחפש להתווכח, תרשום שצדקת כי אין לי כוח להמשיך את הדיון הזה. בהצלחה
תודה שאתה אומר לי מה יש לי...
כל כך קשה לקרוא, הנה, אעזור לך:
מהניסוח שלך נראה שהתחלת בגבוה וסיימת.. איך נאמר, מתחת לבלטה
העיקר שהפעם תעמוד במילה

כל כך קשה לקרוא, הנה, אעזור לך:
אין לך טלויזיה שמגיעה עם גוגל TV, אבל אתה רוצה להתווכח על הודעה שאני כתבתי על טלויזיה עם גוגל TV.. ועוד אני מחפש להתווכח18/11/2023 14:35shmizan כתב: ↑ אני עם QLED חדשה של סמסונג אחרי OLED של סוני, והכל פשוט עובד, אחרי הגוגל TV מלאת הבאגים....

מהניסוח שלך נראה שהתחלת בגבוה וסיימת.. איך נאמר, מתחת לבלטה

לול, אתה ממש לא מבין אהה?...

העיקר שהפעם תעמוד במילה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 228 פעמים
- קיבל תודות: 2349 פעמים
- יצירת קשר:
אז ככה, ל-99.99% אחוז מהתכנים כל מה שצריך זה 24P, ו-60HZ מספיק ל-UI חלק וזורם.
הבעיה, בחלק מהמסכים, מתחילה בזה שלא כולם יודעים להתמודד עם תוכן 24P על 60HZ, ובכך מתקבל jadder בתמונה.
ב-LG וסמסונג אין עם זה בעיה, הטלוויזיות ביניים ומעלה של החברה יודעות להתמודד עם זה ללא בעיה. לכן בחלק מהמקרים אין באמת חשיבות לתמיכה ב-120HZ בסמארט.
עם זאת, אי אפשר להגיד שזה כך בכל הטלוויזיות (למשל RTINGS מבצעת בדיקות כאלה). אפשר גם לבדוק את זה לבד בעזרת מצלמה בטלפון וסרטון שיש באתר RTINGS עם הסבר על איך לכוון את המצלמה.
כמו שאמרתי קודם, לכל אחד יש דעה והעדפה שלו. ואין עם זה בעיה, ודעה או העדפה הן לא עובדות.
בבקשה תשמרו על קור רוח ועל שיח מכבד ולא לגופו של אדם.
הבעיה, בחלק מהמסכים, מתחילה בזה שלא כולם יודעים להתמודד עם תוכן 24P על 60HZ, ובכך מתקבל jadder בתמונה.
ב-LG וסמסונג אין עם זה בעיה, הטלוויזיות ביניים ומעלה של החברה יודעות להתמודד עם זה ללא בעיה. לכן בחלק מהמקרים אין באמת חשיבות לתמיכה ב-120HZ בסמארט.
עם זאת, אי אפשר להגיד שזה כך בכל הטלוויזיות (למשל RTINGS מבצעת בדיקות כאלה). אפשר גם לבדוק את זה לבד בעזרת מצלמה בטלפון וסרטון שיש באתר RTINGS עם הסבר על איך לכוון את המצלמה.
כמו שאמרתי קודם, לכל אחד יש דעה והעדפה שלו. ואין עם זה בעיה, ודעה או העדפה הן לא עובדות.
בבקשה תשמרו על קור רוח ועל שיח מכבד ולא לגופו של אדם.
מה זה אומר להתמודד עם תוכן 24p על 60hz?
אין איך להתמודד חוץ מלשנות refresh rate כד שיתאים לתוכן, ואת זה אתה חייב לאפשר בהגדרות של המקור.
וזה גורר השחרת מסך ו-DELAY שונה באודיו לעומת הוידאו בכל אחת מה-frame rates.
אני בדקתי את זה לבד ב-OLED של סוני (בדיוק עם הסרטון בדיקה של RTINGS, על חשיפה של שנייה) ע"י אפליקציות שונות במסך המובנה, וזה כשל כישלון חרוץ, ומכאן המסקנה שכתבתי.
ובכל אופן זה רק אחד מהחסרונות של גוגל TV ואפילו לא המשמעותי שבהם, ויחד עם זאת, מי שזה סבבה לו ונראה לו טוב - שישתמש ולא ידאג מכלום, ואני אהיה הראשון לומר את זה אחרי ש"שדרגתי" לאולד ו"שנמכתי" אח"כ ל-QLED.
אני סה"כ התייחסתי לשטות שנכתבת כהמלצה גורפת למרות שהיא (לפי כל מה שראיתי ואך ורק מניסיון) ההפך הגמור
אין איך להתמודד חוץ מלשנות refresh rate כד שיתאים לתוכן, ואת זה אתה חייב לאפשר בהגדרות של המקור.
וזה גורר השחרת מסך ו-DELAY שונה באודיו לעומת הוידאו בכל אחת מה-frame rates.
אני בדקתי את זה לבד ב-OLED של סוני (בדיוק עם הסרטון בדיקה של RTINGS, על חשיפה של שנייה) ע"י אפליקציות שונות במסך המובנה, וזה כשל כישלון חרוץ, ומכאן המסקנה שכתבתי.
ובכל אופן זה רק אחד מהחסרונות של גוגל TV ואפילו לא המשמעותי שבהם, ויחד עם זאת, מי שזה סבבה לו ונראה לו טוב - שישתמש ולא ידאג מכלום, ואני אהיה הראשון לומר את זה אחרי ש"שדרגתי" לאולד ו"שנמכתי" אח"כ ל-QLED.
אני סה"כ התייחסתי לשטות שנכתבת כהמלצה גורפת למרות שהיא (לפי כל מה שראיתי ואך ורק מניסיון) ההפך הגמור

- ahersko
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 574 פעמים
1. אני לא יודע על מי האחריות של השנה הרביעת, לפעמים זו יוזמה מקומית של היבואן (היתה לי מיצובישי בסינגפור עם 10 שנות אחריות על המנוע והגיר וזאת היתה אחריות של היבואן ולא של היצרן... שאלתי)18/11/2023 11:53mrraz111 כתב: ↑ נראה לך שהיבואן לוקח את כל האחריות של המוצרים על עצמו ?
אם טויוטה נותנים שנות אחריות על הרכבים והמערכות זה היבואן שלוקח את זה על עצמו ?
כשהיצרן רוצה להכנס ולבנות אמון הוא יכול לתת אפילו 7 שנות אחריות
אחריות בעיקרון נופלת על היצרן ולא על היבואן....
2. תכל'ס לא משנה מי שלם את האחריות - אין עוד מותג שנותן בחינם אחריות שכזו, אין!
3. יבואן/יצרן יתן אחריות ארוכה אם הוא באמת מאמין במוצרים שלו
4. סמסונג לדוגמא נותן שנה אחת ועוד שנתיים בתשלום... למה? מה זה אומר על המוצר?
אני חושב שזה אומר כלום על המוצרים.
אפשר לעשות סדר:
LG נותנת על חלק מהדגמים שנת אחריות אחת, ועוד הרחבה לשנתיים נוספות ב-99 ש"ח. זה בעיקר בדגמים הזולים, שבד"כ אין בהם תקלות.
באחרים נותנים 3 שנים, וב-OLED אפשר להרחיב אחריות בעוד המון כסף. מה זה אומר?
SONY רק לאחרונה נותנים 4 שנים, וטכנאי שהיה אצלי הציע הרחבה של כל שנה ב-450 ש"ח. מה זה אומר?
סמסונג נותנים שנה אחריות + 3 שנים נוספות ב-199 ש"ח, אבל הן זהות לשנה הראשונה, ומראש סמסונג מתומחרים הרבה יותר זול מסוני למשל. מה זה אומר?
TCL נותנים שנה אחריות, ועוד שנתיים "מוגבלות" שאתה משלם על ביקור טכנאי. מה זה אומר?
האם ניתן להסיק מסקנות לגבי המוצרים? אתה מוזמן לנסות וכנראה תטעה
אפשר לעשות סדר:
LG נותנת על חלק מהדגמים שנת אחריות אחת, ועוד הרחבה לשנתיים נוספות ב-99 ש"ח. זה בעיקר בדגמים הזולים, שבד"כ אין בהם תקלות.
SONY רק לאחרונה נותנים 4 שנים, וטכנאי שהיה אצלי הציע הרחבה של כל שנה ב-450 ש"ח. מה זה אומר?
סמסונג נותנים שנה אחריות + 3 שנים נוספות ב-199 ש"ח, אבל הן זהות לשנה הראשונה, ומראש סמסונג מתומחרים הרבה יותר זול מסוני למשל. מה זה אומר?
TCL נותנים שנה אחריות, ועוד שנתיים "מוגבלות" שאתה משלם על ביקור טכנאי. מה זה אומר?

יש סודות שאף אחד לא מגלה אבל אם שמים לב אז לכל החברות הידועות יש נציגות בארץ שלא קשורה ליבואן
להערכתי הנציגות הזו מטפלת בנושאי האחריות והמבצעים מול היבואנים השונים של המותג
להערכתי הנציגות הזו מטפלת בנושאי האחריות והמבצעים מול היבואנים השונים של המותג
- TzahiAknin (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- שם מלא: צחי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה לכולם על התגובות והדיון הסוער 
העניין של גוגל TV וכל מיני תכונות זה נחמד אבל זה לא דיל ברייקר, זה מתאים לצרכים שלי ככה שזה לא רע.
מבחינת 120HZ, בין אם יש תכנים בטלוויזיה שתומכים או לא המטרה העתידית היא לקונסולה או מחשב שיהיה לילדים בעתיד אז זה ישתלם לי בסוף.
עיקר החשש שלי ומשם באה השאלה, האם פיליפס היא חברה אמינה מספיק לכמה שנים קדימה?
הטלוויזיה הנוכחית שלי איתי 8 שנים של חברת הייסנס ועבדה מעולה אך כעת התחילו להישרף פיקסלים.
מכיוון שפיליפס לא חזקה בתחום הטלוויזיות בישראל ובמיוחד בארה"ב (הבנתי ששם הן יושבות בצד ליד הפחים, ברמה כזאת) אז דאגתי שהיא תיהרס אחרי שנה שנתיים.
מבחינת איכות, צבע וחדות אני מאוד נהנתי כשבחנתי אותה לעומק בחנות וגם ראיתי חוות דעת של איזו חברה לדירוג מוצרים מאירופה על דגם 8807 שקיבלה ציון דיי גבוה, אמנם זה דגם אחר אבל מאותה סדרה אז זה קצת עודד אותי.
מה שגם ש-AMBIENT LIGHT זה נחמד, נכון שזה גימיק אבל זה משהו שיכול להיות יפה כשאני צופה בסרטי מארבל וכדומה.
לדעתי אני אשאר איתה, אלא אם כן מישהו פה יגיד שזה סכנה רצינית למרות שהרוב אמרו שאין שום דבר מהותי שיכול להיות גרוע בטלוויזיה.

העניין של גוגל TV וכל מיני תכונות זה נחמד אבל זה לא דיל ברייקר, זה מתאים לצרכים שלי ככה שזה לא רע.
מבחינת 120HZ, בין אם יש תכנים בטלוויזיה שתומכים או לא המטרה העתידית היא לקונסולה או מחשב שיהיה לילדים בעתיד אז זה ישתלם לי בסוף.
עיקר החשש שלי ומשם באה השאלה, האם פיליפס היא חברה אמינה מספיק לכמה שנים קדימה?
הטלוויזיה הנוכחית שלי איתי 8 שנים של חברת הייסנס ועבדה מעולה אך כעת התחילו להישרף פיקסלים.
מכיוון שפיליפס לא חזקה בתחום הטלוויזיות בישראל ובמיוחד בארה"ב (הבנתי ששם הן יושבות בצד ליד הפחים, ברמה כזאת) אז דאגתי שהיא תיהרס אחרי שנה שנתיים.
מבחינת איכות, צבע וחדות אני מאוד נהנתי כשבחנתי אותה לעומק בחנות וגם ראיתי חוות דעת של איזו חברה לדירוג מוצרים מאירופה על דגם 8807 שקיבלה ציון דיי גבוה, אמנם זה דגם אחר אבל מאותה סדרה אז זה קצת עודד אותי.
מה שגם ש-AMBIENT LIGHT זה נחמד, נכון שזה גימיק אבל זה משהו שיכול להיות יפה כשאני צופה בסרטי מארבל וכדומה.
לדעתי אני אשאר איתה, אלא אם כן מישהו פה יגיד שזה סכנה רצינית למרות שהרוב אמרו שאין שום דבר מהותי שיכול להיות גרוע בטלוויזיה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 185 פעמים
- קיבל תודות: 489 פעמים
- TzahiAknin (פותח השרשור)
- חבר שרק התחיל
- שם מלא: צחי
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איפה כתבתי שאני רוצה שהיא תחזיק 8 שנים? כתבתי שהקודמת שרדה לי 8 שנים....
אני לא רוצה פשוט להחליף כל שנתיים טלוויזיה, זה הכל. תחזיק כמה שתחזיק.
ואמרו לי אותו דבר על מחשב והוא שרד 11 שנים, אז הכל בסדר
- oferlaor
- מנהל
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 615 פעמים
- קיבל תודות: 4657 פעמים
וואי וואי, ירדתם מהפסים...
אין שום צורך שאפליקציות יוציאו 120הרץ. התוכן בעולם מגיע בכמה טעמים: 24FPS, 25FPS, 50HZ, 60HZ (ועוד כמה ווריאציות). כמעט כל מה שעובר בסטרימינג הוא 24+25, וזהו. המסך אמור להמיר את זה ל-120 בעזרת עיבוד תמונה.
לתוכן חיצוני, בעיקר למטרות גיימינג, יש משמעות ל-120 וגם 144הרץ.
לגבי TPV ופיליפס. הם עשו שותפות כבר לפני הרכישה, כך שפיליפס השתמשה בפאנלים של TPV במסכי ה-LED/LCD שלה. TPV הרחיבו את זה והוסיפו גם פאנלים של OLED מתוצרת LG. מערכת ההפעלה היא google TV (לשעבר AndroidTV), ודי דומה למימוש של סוני ושל היצרניות הסיניות.
לגבי ההבדלים בין מערכת הפעלה פתוחה וסגורה. בזמנו היה יתרון בולט ל-AndroidTV בכך שהיה שם אפליקציות תוכן שלא היו זמינות וזה כיום לא המצב. כיום כל האפליקציות המשמעותיות בעולמות התוכן רצות על כל המערכות. אז מה בכ"ז ההבדלים? בגדול ב-googleTV יש סט של אפליקציות ותכנים שלא זמינים במערכות הסגורות- VPN (לצפיה בתכנים ממדינות אחרות למשל), ואפליקציות שאין להשיגן במערכות הסגורות מסיבות חוקיות (KODI, STREMIO ודומיהן).
כפי שנאמר, יש לזה מחיר - מערכת ההפעלה לא תפורה בדיוק למידות המסך ולכן זה לעיתים נתקע, לא מגיב, עושה דברים מוזרים ולא צפויים, או מאיט. לרוב במסכים יש מגבלה על המעבד שכלול במסך, מסיבות כלכליות, ולכן סטרימר עם מעבד חזק לרוב יתפקד מהר יותר מה-googleTV המובנה.
מבחינת ממשק משתמש, כמעט כל היצרניות מיישרות קו וההבדלים מבחינת ממשק משתמש לאט לאט נמחקים בין מערכות ההפעלה השונות.
אין שום צורך שאפליקציות יוציאו 120הרץ. התוכן בעולם מגיע בכמה טעמים: 24FPS, 25FPS, 50HZ, 60HZ (ועוד כמה ווריאציות). כמעט כל מה שעובר בסטרימינג הוא 24+25, וזהו. המסך אמור להמיר את זה ל-120 בעזרת עיבוד תמונה.
לתוכן חיצוני, בעיקר למטרות גיימינג, יש משמעות ל-120 וגם 144הרץ.
לגבי TPV ופיליפס. הם עשו שותפות כבר לפני הרכישה, כך שפיליפס השתמשה בפאנלים של TPV במסכי ה-LED/LCD שלה. TPV הרחיבו את זה והוסיפו גם פאנלים של OLED מתוצרת LG. מערכת ההפעלה היא google TV (לשעבר AndroidTV), ודי דומה למימוש של סוני ושל היצרניות הסיניות.
לגבי ההבדלים בין מערכת הפעלה פתוחה וסגורה. בזמנו היה יתרון בולט ל-AndroidTV בכך שהיה שם אפליקציות תוכן שלא היו זמינות וזה כיום לא המצב. כיום כל האפליקציות המשמעותיות בעולמות התוכן רצות על כל המערכות. אז מה בכ"ז ההבדלים? בגדול ב-googleTV יש סט של אפליקציות ותכנים שלא זמינים במערכות הסגורות- VPN (לצפיה בתכנים ממדינות אחרות למשל), ואפליקציות שאין להשיגן במערכות הסגורות מסיבות חוקיות (KODI, STREMIO ודומיהן).
כפי שנאמר, יש לזה מחיר - מערכת ההפעלה לא תפורה בדיוק למידות המסך ולכן זה לעיתים נתקע, לא מגיב, עושה דברים מוזרים ולא צפויים, או מאיט. לרוב במסכים יש מגבלה על המעבד שכלול במסך, מסיבות כלכליות, ולכן סטרימר עם מעבד חזק לרוב יתפקד מהר יותר מה-googleTV המובנה.
מבחינת ממשק משתמש, כמעט כל היצרניות מיישרות קו וההבדלים מבחינת ממשק משתמש לאט לאט נמחקים בין מערכות ההפעלה השונות.
- ahersko
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 574 פעמים
לקחת את כל מה שכתבתי ושכתבת אותו כרצונך19/11/2023 9:17shmizan כתב: ↑ אני חושב שזה אומר כלום על המוצרים.
אפשר לעשות סדר:
...
רק סוני נותנת 4 שנים חינם!
כל השאר 3 ומטה
מה שבתשלום לא נחשב לדיון של שרות חינם גם אם הוא עולה שקל
תייקר את הטלווזיה בשקל ותן בחינם...
נקודה.