סדרת נטפליקס באנימציה Blue eye samurai
Re: סדרת נטפליקס באנימציה Blue eye samurai
אוקי, מצאתי חצי הסבר לחמיצות שלי על הפרקים 5+ , מסתבר שצפיתי עד לפרק 6 מכיוון שמשום מה חשבתי שהוא האחרון, עכשיו שמתי לב שיש 2 פרקים נוספים שפספסתי, אני מקווה שאחזור להתלהבות של ההתחלה
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה
- נתן תודות: 719 פעמים
- קיבל תודות: 1425 פעמים
Re: סדרת נטפליקס באנימציה Blue eye samurai
הרבה זמן חיפשתי סדרת שתרתק אותי ולא סתם סדרה שרואים ונהנים, אלא משהו מעבר לזה, לא שיערתי שסדרת האנימציה הזו
תעשה את זה. זאת לא עוד סדרת אנימציה יש בה משהו מעבר לזה. הכתיבה מושלמת (למרות שלא סיימתי עדיין) הדמויות מופלאות
הסיפור מרתק, התרבות בתקופת אדו היפנית מוגשת בצורה נהדרת של המאה ה-17 ביפן, הגרפיקה מושלמת עם צבעים עמוקים
ותמונה תלת מימד מרהיבה עם סצנות קרבות מצוינים. נכון שסיפורי נקמה ראינו כבר, אבל השילוב של רגש עם פרטים היסטוריים מוקפדים
ודמות מרכזית שמתייסרת על מורכבות הזהות המגדרית שלה - הופכת את הסדרה לאחת הטובות שיש כיום בנטפליקס.
מי אמר שאין תחליף לטרנטינו...אין מנוס מעונה שנייה.
כמה דברים שלא ידעתי על יוצרי הסדרה בני הזוג מייקל גרין ואמבר נואיזומי. בין השאר מייקל גרין כתב את התסריט לסרט Logan
וגם לסרט "בלייד ראנר 2049.
תעשה את זה. זאת לא עוד סדרת אנימציה יש בה משהו מעבר לזה. הכתיבה מושלמת (למרות שלא סיימתי עדיין) הדמויות מופלאות
הסיפור מרתק, התרבות בתקופת אדו היפנית מוגשת בצורה נהדרת של המאה ה-17 ביפן, הגרפיקה מושלמת עם צבעים עמוקים
ותמונה תלת מימד מרהיבה עם סצנות קרבות מצוינים. נכון שסיפורי נקמה ראינו כבר, אבל השילוב של רגש עם פרטים היסטוריים מוקפדים
ודמות מרכזית שמתייסרת על מורכבות הזהות המגדרית שלה - הופכת את הסדרה לאחת הטובות שיש כיום בנטפליקס.
מי אמר שאין תחליף לטרנטינו...אין מנוס מעונה שנייה.
כמה דברים שלא ידעתי על יוצרי הסדרה בני הזוג מייקל גרין ואמבר נואיזומי. בין השאר מייקל גרין כתב את התסריט לסרט Logan
וגם לסרט "בלייד ראנר 2049.