המערכת החדשה מוכנה סוף סוף (יש תמונות)
- gtr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
MarioMan
ממש יפה.
התמונה גורמת לי לחשוב שוב ושוב-שמקרן הוא MUST בכל מה שקשור למערכת ק"ב.
שום פלזמה ודומיה,לא יעבירו את התחושה של הגודל והתחושה שהמקרן מעניק.
הבעיה היחידה לדעתי-זה הקונסטרוקציה המורכבת בהתקנתו,במיוחד בבתים ישנים,חציבת תעלות,מיקום...כבלים.
כימעט כמו לטפל בבעית אקוסטיקה...שכולם בורחים מימנה.
התמונה גורמת לי לחשוב שוב ושוב-שמקרן הוא MUST בכל מה שקשור למערכת ק"ב.
שום פלזמה ודומיה,לא יעבירו את התחושה של הגודל והתחושה שהמקרן מעניק.
הבעיה היחידה לדעתי-זה הקונסטרוקציה המורכבת בהתקנתו,במיוחד בבתים ישנים,חציבת תעלות,מיקום...כבלים.
כימעט כמו לטפל בבעית אקוסטיקה...שכולם בורחים מימנה.
הג'ירפה אילמת?
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
זמר,
המקרן נקנה בחו"ל.
המסך נקנה בארץ בסינמה פרדיסו (היה לי גם מסך ידני של Da-Lite שנקנה בארה"ב אבל מכוון שהפעם מדובר בחשמלי עם תוספות אז העדפתי לקנות בארץ).
ההתקנה דרך החנות גם.
gtr,
האמת שגם אני חשבתי ככה עד ליום שבת. ביום שבת ביקרתי אצל חברים ושם יש פלזמה 42" למרחק של קצת פחות מ-3 מטר להערכתי, ו-וואללה, הגודל נראה סביר.
כמובן שתמיד עדיף מקרן, אבל אני כבר לא חושב שזה MUST
לגבי מורכבות ההתקנה - כן, זו אחת הבעיות, אבל גם על זה אפשר להתגבר. כשאני חושב על ההתקנה שבוצעה אצלי, זה היה יכל לצאת סביר גם עם תעלות מבחוץ.
המקרן נקנה בחו"ל.
המסך נקנה בארץ בסינמה פרדיסו (היה לי גם מסך ידני של Da-Lite שנקנה בארה"ב אבל מכוון שהפעם מדובר בחשמלי עם תוספות אז העדפתי לקנות בארץ).
ההתקנה דרך החנות גם.
gtr,
האמת שגם אני חשבתי ככה עד ליום שבת. ביום שבת ביקרתי אצל חברים ושם יש פלזמה 42" למרחק של קצת פחות מ-3 מטר להערכתי, ו-וואללה, הגודל נראה סביר.
כמובן שתמיד עדיף מקרן, אבל אני כבר לא חושב שזה MUST
לגבי מורכבות ההתקנה - כן, זו אחת הבעיות, אבל גם על זה אפשר להתגבר. כשאני חושב על ההתקנה שבוצעה אצלי, זה היה יכל לצאת סביר גם עם תעלות מבחוץ.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.