יש לי חבר שהתחבר עכשיו לסיבים של פרטנר.
כרגע התקינו לו סיב עם חיבור שנראה לי שנקרא SC שהולך ישר לראוטר שלהם (FAST5670) ללא מתאם SFP.
הוא רוצה להשתמש בראוטר שלו, אז אמרתי לו שיקנה מתאם סיב פשוט של TP-LINK ויבקש מפרטנר את המודול SFP, אבל הוא אומר שהם טוענים שזה עולה 5 שקלים לחודש (רק ה-SFP ללא המתאם סיב).
זה הגיוני שהם רוצים על זה כסף?
האם אפשר לקנות כזה באופן עצמאי? אם כן מה צריך לוודא?
הייתי בטוח שהם מספקים את זה בחינם.
ציוד פרטי בסיבים של פרטנר - דורשים תשלום
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 486 פעמים
Re: ציוד פרטי בסיבים של פרטנר - דורשים תשלום
כן, פרטנר לא מאפשרים מתאם פרטי על תשתית של בזק ולאחרונה אחד הגולשים דיווח שכל בתשתית שלהם
- LiranV (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
בתמיכה אמרו לו שהוא כן יכול להשתמש בציוד פרטי.
אבל אני לא מבין עד הסוף מה הוא צריך לקנות כדי שיהיה תורם (הוא מחובר על 300 מגה כרגע)
אבל אני לא מבין עד הסוף מה הוא צריך לקנות כדי שיהיה תורם (הוא מחובר על 300 מגה כרגע)
הוא יוכל לעבור לבזק או גילת אם זו במידה התשתית של בזק ולקנות מתאם וsfp בתשלום חד פעמי מבזק סטור או להזמין מחול אתZTEF60113/11/2023 17:18LiranV כתב: ↑ בתמיכה אמרו לו שהוא כן יכול להשתמש בציוד פרטי.
אבל אני לא מבין עד הסוף מה הוא צריך לקנות כדי שיהיה תורם (הוא מחובר על 300 מגה כרגע)...
מאחר ועבר זמן מפתיחת השרשור, אני לא יודע עד כמה זה יועיל לפותח השרשור, @LiranV, אבל בתשתית בזק, או בתשתית pon שפרטנר הקימה, פרטנר מחייבים להשתמש במתאם שהם נותנים, שלא מצריך sfp. ועל המתאם הם גובים 5 ש"ח. מה שמעצבן, לפי דבריך, זה שהם לא הסבירו לו את זה. ולכן, במקרה כזה, לקנות מתאם או sfp מיותר.