החל מאוקטובר 2023 גם ב-yes באפיקים 118 בשפה האנגלית ו-119 בשפה הערבית, הערוץ באנגלית משודר גם בסלקום tv באפיק 94,
ובפרטנר טיוי זה ערוץ אחד בשפה האנגלית וערוץ נוסף בשפה הצרפתית.
כאשר עד עכשיו הערוץ הזה משודר גם בהוט באפיקים 34 ו-200 בשפה האנגלית, 144 בשפה הצרפתית, ו-174 בשפה הערבית.
נכון לעכשיו, ערוץ הטלוויזיה הזה לא משדר בשירות הסטרימינג הישראלי פרי טיוי.
בנוסף לזה יש בערוצי הטלוויזיה האלה גם התראות של פיקוד העורף הישראלי בשפה האנגלית
Partner TV is running i24NEWS English on channel 85 and i24NEWS French on channel 86. On Cellcom TV, the English Channel is available on channel 94, and the i24NEWS French and Arabic channels will soon be running on channels 95 and 96. "yes" added i24NEWS channels temporarily, during the war: yes+ and STINGTV customers will be able to watch the channel in English on channel 118 and the Arabic channel on channel 119. In addition, HOT, which has broadcast the i24NEWS channels in Israel since 2018 on channels 200 and 34 (English), 144 (French) and 174 (Arabic), has added an additional outlet for the English Channel - channel 15 for NEXT TV and HOT Fiber customers.
https://www.i24news.tv/en/news/israel/c ... -providers
אני מאוד הופתעתי שיס סלקום ופרטנר העדיפו לשדר את שידורי הערוצים האלה כאשר הבעלים של הערוצים האלה זה בעל חברת הוט הישראלית המתחרה של יס וסלקום ופרטנר.
נכון לעכשיו לפי החוק של מדינת ישראל אסור לערוצי הטלוויזיה הזה לשדר בשפה העברית במדינת ישראל,
אולי אם ממשלת ישראל תשנה את חוק התקשורת, אז רשת השידור הזאת תוכל לשדר בשפה העברית במדינת ישראל.
החל מחודש אוקטובר לשנת 2023, ערוץ הטלוויזיה מישראל I24news, משודר גם ביס וסלקום ופרטנר
- רמאש (פותח השרשור)
- חבר ותיק
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
Re: החל מחודש אוקטובר לשנת 2023, ערוץ הטלוויזיה מישראל I24news, משודר גם ביס וסלקום ופרטנר
ברגע שגם יס והוט וסלקום ופרטנר שידרו את הערוץ טלוויזיה הזה אז זה אומר לדעתי שאין במדינת ישראל חברות של שידורי טלוויזיה רב ערוצית כלשהן שמתנגדות שערוץ טלוויזיה כזה ישדר גם בשפה העברית במדינת ישראל,
מי שאולי מתנגד לזה זה החברות שידור מישראל, חדשות 12 ו 13 ו 14, ואולי גם חדשות כאן ישראל, כי זה יכול לעשות שאולי יותר צופים יעדיפו יותר לצפות בחדשות בערוץ הטלוויזיה של i24news.
הערה, ביס הערוצים האלה לא משודרים דרך הלווין, ביס אמרו לי שזה בגלל עניין של זכויות שידור, שלשדר גם דרך האינטרנט וגם דרך הלווין זה עולה עוד יותר כסף, ביס גם אמרו לי שאצלהם השידור הזה ביהלים הוא זמני ואם ומתי שתיגמר המלחמה שיש עכשיו בין ישראל לעזה, אז הם יבדקו האם הם ימשיכו לשדר את זה ביס דרך האינטרנט.
מי שאולי מתנגד לזה זה החברות שידור מישראל, חדשות 12 ו 13 ו 14, ואולי גם חדשות כאן ישראל, כי זה יכול לעשות שאולי יותר צופים יעדיפו יותר לצפות בחדשות בערוץ הטלוויזיה של i24news.
הערה, ביס הערוצים האלה לא משודרים דרך הלווין, ביס אמרו לי שזה בגלל עניין של זכויות שידור, שלשדר גם דרך האינטרנט וגם דרך הלווין זה עולה עוד יותר כסף, ביס גם אמרו לי שאצלהם השידור הזה ביהלים הוא זמני ואם ומתי שתיגמר המלחמה שיש עכשיו בין ישראל לעזה, אז הם יבדקו האם הם ימשיכו לשדר את זה ביס דרך האינטרנט.
- רמאש (פותח השרשור)
- חבר ותיק
Re: החל מחודש אוקטובר לשנת 2023, ערוץ הטלוויזיה מישראל I24news, משודר גם ביס וסלקום ופרטנר
עדכון:
בחברת יס בניגוד לחברות טלוויזיה רב ערוצית אחרת, שמשדרת את הערוצים האלה,
אמרו לי בקשר לפרסום שבקישור שבאשכול הזה, שביס שזה ערוצים זמניים רק לזמן המלחמה הזאת בישראל, שביס עוד לא החליטו האם אחרי המלחמה בישראל הם ימשיכו לשדר את ערוצי הטלוויזיה האלה, במיוחד שלטענת יס נכון לעכשיו, לא מעט לקוחות שצפו בחדשות מערוצי טלוויזיה אחרים, צופים יותר בערוצים האלה, כנראה שבערוצים האלה שמישראל יש הכי הרבה איזון בין דעת שמאל לדעת ימין.
בחברת יס בניגוד לחברות טלוויזיה רב ערוצית אחרת, שמשדרת את הערוצים האלה,
אמרו לי בקשר לפרסום שבקישור שבאשכול הזה, שביס שזה ערוצים זמניים רק לזמן המלחמה הזאת בישראל, שביס עוד לא החליטו האם אחרי המלחמה בישראל הם ימשיכו לשדר את ערוצי הטלוויזיה האלה, במיוחד שלטענת יס נכון לעכשיו, לא מעט לקוחות שצפו בחדשות מערוצי טלוויזיה אחרים, צופים יותר בערוצים האלה, כנראה שבערוצים האלה שמישראל יש הכי הרבה איזון בין דעת שמאל לדעת ימין.
- רמאש (פותח השרשור)
- חבר ותיק
ואם כבר מדברים, על I24NEWS, אז
לצפיה בשידור חי בערוץ הטלוויזיה הישראלי I24NEWS
גם בערוץ בשפה האנגלית, גם בערוץ בשפה הערבית, וגם בערוץ בשפה הצרפתית,
צפיה נעימה (:
https://www.elahmad.com/tv/i24news-live.php
ונכון לעכשיו,
לדעתי, בינתים, ברגע שלרוב חברות הטלוויזיה הרב ערוצית בישראל אין בעיה לשדר את ערוץ הטלוויזיה הזה,
שזה, הוט, פרטנר, סלקום, יס, כאשר בפרי טיוי אמרו לי שרק בגלל עניין כספי של זכויות שידור, הם בינתים לא משדרים אותו שם, ולא כי זה ערוץ שהבעלים שלו הוא גם של חברת טלוויזיה רב ערוצית בישראל, שזו חברת הוט, כאשר פרי טיוי זו גם חברת טלוויזיה רב ערוצית,
אז שזה עניין של זמן עד שיהיה גם ערוץ טלוויזיה של I24NEWS בשפה העברית.
לצפיה בשידור חי בערוץ הטלוויזיה הישראלי I24NEWS
גם בערוץ בשפה האנגלית, גם בערוץ בשפה הערבית, וגם בערוץ בשפה הצרפתית,
צפיה נעימה (:
https://www.elahmad.com/tv/i24news-live.php
ונכון לעכשיו,
לדעתי, בינתים, ברגע שלרוב חברות הטלוויזיה הרב ערוצית בישראל אין בעיה לשדר את ערוץ הטלוויזיה הזה,
שזה, הוט, פרטנר, סלקום, יס, כאשר בפרי טיוי אמרו לי שרק בגלל עניין כספי של זכויות שידור, הם בינתים לא משדרים אותו שם, ולא כי זה ערוץ שהבעלים שלו הוא גם של חברת טלוויזיה רב ערוצית בישראל, שזו חברת הוט, כאשר פרי טיוי זו גם חברת טלוויזיה רב ערוצית,
אז שזה עניין של זמן עד שיהיה גם ערוץ טלוויזיה של I24NEWS בשפה העברית.