עם כל הצער, כנראה שסוני לא שווים את הפרמיה.
הבעיה היא שאף אחד כבר לא... אז אולי TCL עם שלוש שנות אחריות זה לא כזה נורא
המוצר היחד שקניתי בתשלומים (לא קונה כלום בתשלומים) הוא טלוויזיה. לקחתי 36 תשלומים ואני רואה בה שרות חודשי כמו כבלים או אינטרנט.
יש לה עלות חודשית קבועה בתקציב המשפחתי ואם היא תלך אחרי שלוש שנים ודקה, אני אהיה עצוב, אבל לא מופתע.
חבל שהכל ***... גם הדברים הלכאורה טובים
טלוויזיה 85 להחליף את הסוני בת ה-4 שלי X95G
- RubinC
- חבר שרק התחיל
- שם מלא: חן רובין
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
Re: טלוויזיה 85 להחליף את הסוני בת ה-4 שלי X95G
צודק 100% לצערי, הלוואי שזה היה רק בטלוויזיות. מתוך 4 מזגני תדיראן מהסדרה הכי גבוהה שהתקנתי לפני בדיוק 4 שנים בדירה, 3 עשו תקלות בחודש האחרון, אחד אחרי השני. כל המוצרים החשמליים היום עם תאריך תפוגה הרבה יותר קרוב ממה שאנחנו רגילים מ"פעם".
- shealtieljkwak (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
27/10/2023 16:21RubinC כתב: ↑ זה נותן חומר למחשבה האם ללכת שוב על סוני בהתחשב שהתקלות האלה קורות ישר אחרי שנגמרת האחריות ומאלצות הוצאה משמעותית שכזו כל 4-5 שנים....
קונים טלוויזיה מהרבה מאוד שיקולים. אמינות הוא רק אחד מהם והוא לא העיקרי....
באופן אישי, בניגוד לרכב שמשמש אותי להגיע מנקודה לנקודה ובו אמינות הוא השיקול העיקרי, טלוויזיה עבורי הוא מוצר בידור שצריך לספק חוויה ואיכות ולא רק לאפשר לי לצפות בתכנים.
אני לא חושב שסוני/ישפאר עם מוניטין מספיק גרוע כדי לשלול קנייה של המותג.
זה נכון שלא קיבלתי שירות מושלם מישפאר (אגב אני עדיין בטיפול ומקווה שהם יקחו אחריות וימתיקו את הגלולה) אבל זו תקלה ראשונה שלי.
תלונות על המתחרים אני קורא ושומע גם.
אם היו סטטיסטיקות שחושפות את אורך החיים והסתברות לתקלה עבור כל מותג, הייתי יכול לעשות החלטה יותר מושכלת.
גם חבר שלי בעל סוני 75 אינץ סדרה 8 ,הטלויזיה לפתע ללא כל סיבה איבדה תמונה אחרי 4 שנים בלבד.
פשוט ביזיון. טכנאי של סוני הגיע ואמר שלא שווה לתקן.
אם זה זמן השרידות שלהם אבוי להם.
פשוט ביזיון. טכנאי של סוני הגיע ואמר שלא שווה לתקן.
אם זה זמן השרידות שלהם אבוי להם.