מלחמת ישראל-חמאס

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 615 פעמים
קיבל תודות: 4640 פעמים

Re: מלחמת ישראל-חמאס

נושא שלא נקרא #361 

אפשר לשתף כאן דעות ולשחרר קיטור. אין הגיון לפרסם כאן חדשות, יש מספיק דרכים לקבל חדשות וזה לא המטרה של פורום.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

נושא שלא נקרא #362 

מה שבטוח, הנצחונות של צהל משפיעים לטובה על השקל. אחרי שעבר על ה 4 שקלים, הדולר ירד היום ל 3.8 ונראה כי ימשיך לרדת, אלא אם כן ישראל תכנעה להפסקת אש שממנה כבר לא יהיה ניתן לחדש את הלחימה בשל לחץ בינלאומי...

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

נושא שלא נקרא #363 

14/11/2023 13:04  
יהלי ב כתב:
מה שבטוח, הנצחונות של צהל משפיעים לטובה על השקל. אחרי שעבר על ה 4 שקלים, הדולר ירד היום ל 3.8 ונראה כי ימשיך לרדת, אלא אם כן ישראל תכנעה להפסקת אש שממנה כבר לא יהיה ניתן לחדש את הלחימה בשל לחץ בינלאומי...
...
ממש לא.
בנק ישראל הזרים מעל 8 מיליארד דולר לשוק (אולי מאז שפירסמו את זה הסכום עלה), וזה הגורם לירידה החדה בשער הדולר.

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

נושא שלא נקרא #364 

14/11/2023 13:04  
יהלי ב כתב:
...
אני אוסיף עוד משהו קטן. ההחלשות של השקל נבעה בין היתר מהחשש ממששלת הבלהות הזאת. משקיעים מעדיפים להשקיע את כספם במדינה שתהיה כמה שיותר בטוחה עבורם (רוצים לראות את הכסף חזרה).
כשרואים כמה כל חברי הממשלה הזאת חדלת אישים וכמה השחיתות חלחלה כל כך עמוק (המון מינויים פוליטיים הזויים ולמעלה מחודש הממשלה לא מתפקדת), פחות רוצים להשקיע במקום כזה.

ramsalemix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 101 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

נושא שלא נקרא #365 

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
נתן תודות: 1243 פעמים
קיבל תודות: 1303 פעמים

נושא שלא נקרא #366 

14/11/2023 16:33  
magshield כתב:
אני אוסיף עוד משהו קטן. ההחלשות של השקל נבעה בין היתר מהחשש ממששלת הבלהות הזאת. משקיעים מעדיפים להשקיע את כספם במדינה שתהיה כמה שיותר בטוחה עבורם (רוצים לראות את הכסף חזרה).
כשרואים כמה כל חברי הממשלה הזאת חדלת אישים וכמה השחיתות חלחלה כל כך עמוק (המון מינויים פוליטיים הזויים ולמעלה מחודש הממשלה לא מתפקדת), פחות רוצים להשקיע במקום כזה.
...
חבל שאתה מכניס פוליטיקה לדיון על המלחמה

יש כאלה שחושבים שהממשלה הזו אינה ממשלת בהלות אלא ממשלה טובה וראויה, יש כאלה שמאמינים שזו הממשלה הכי טובה שיכלה להיות פה בזמן הזה ובכול זמן אחר

חושבתני שאני לא אצליח לשכנע אותך ולכן אני לא מגיב להאשמות חסרות השחר (לטעמי) שלך אודה לך אם תמנע את התבהלה שלך מהממשלה הנוכחית מהדיון הזה

ואני אמנע מלומר את דעתי על הממשלה הקודמת ועל המהלכים שהובילו (לדעתי) לזוועה שקרתה

תודה רבה

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

נושא שלא נקרא #367 

18/11/2023 20:12  
molvy כתב:

יש כאלה שחושבים שהממשלה הזו אינה ממשלת בהלות אלא ממשלה טובה וראויה, יש כאלה שמאמינים שזו הממשלה הכי טובה שיכלה להיות פה בזמן הזה ובכול זמן אחר

חושבתני שאני לא אצליח לשכנע אותך ולכן אני לא מגיב להאשמות חסרות השחר (לטעמי) שלך אודה לך אם תמנע את התבהלה שלך מהממשלה הנוכחית מהדיון הזה

ואני אמנע מלומר את דעתי על הממשלה הקודמת ועל המהלכים שהובילו (לדעתי) לזוועה שקרתה

תודה רבה
...
יש גם אנשים שמאמנים שתפילות שומרות על המדינה ולמרות הכפלת תקציב האברכים התוצאות לא נעימות במיוחד. אם אתה חושב כמוהם, מה לדעתך צריך לעשות לראשי הישיבות שלא הצליחו למנוע את הזוועה הזו?

לעניינו - האם יש לך איזו השכלה כלכלית? האם אתה יודע מה זה משקיע שונא סיכון? אם כן, אז אתה צריך להבין איך זה קשור.
בלי קשר לזה, גם מבחינת נתונים אמפיריים, קל לראות את הכישלון הכלכלי של הממשלה הזאת.
קיבלו קופה גדולה והגיעו לגרעון של מעל 27 מיליארד.
שער הדולר והיורו שטסו והצריכו התערבות של בנק ישראל.
ירידה בתחזיות דירוג האשראי של ישראל
ריסוק ההשקעות בהייטק בישראל:
https://www.calcalist.co.il/calcalistec ... /skjcyphg6
קבלת החלטות שפוגעות במדינה - כמו הגדלת מימון לימודי חרדיים ללא לימודי ליבה ועוד.

כל החלטה שהתקבלה היתה פחות או יותר החלטה גרועה כלכלית

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 217 פעמים

נושא שלא נקרא #368 

molvy כתב:

תודה רבה
...
"חבל שאתה מכניס פוליטיקה"
ואז מכניס המון פוליטיקה בפסקאות הבאות :roll:

כלכלית הממשלה הזאת היתה כשלון מהרגע הראשון, מה שקרה בשקל עוד לפני ה7/10 הוא תוצר ישיר של מדיניות כלכלית והחלטות כושלות.

מעבר לזה, הממשלה הזאת כל כך התעקשה להתעסק רק במשהו אחד שאין סביבו קונצנזוס, שהיא שכחה שגם יש פה מדינה לנהל, ולצערנו גם אחרי ה7/10 כשהם כבר התעוררו, גילו שהם שמו אנשים שלא יודעים לנהל.

אבל מי שאשם זה בנט, לפיד, שקמה ברסלר, אחים לנשק, אהוד ברק, אריק שרון, פרס, רבין. חו"ח לא מי שהיה פה רוה"מ 15 שנים פלוס, שהבטיח עוד ב2009 לחסל את החמאס ושנותן לאישתו השיכורה בעצם לנהל את המדינה. מזל שאנשים מתחילים להתפכח, חוץ מכמה שהם כנראה מקרה אבוד.

magshield
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

נושא שלא נקרא #369 

18/11/2023 21:00  
OMRIJ כתב:
"חבל שאתה מכניס פוליטיקה"
ואז מכניס המון פוליטיקה בפסקאות הבאות :roll:

כלכלית הממשלה הזאת היתה כשלון מהרגע הראשון, מה שקרה בשקל עוד לפני ה7/10 הוא תוצר ישיר של מדיניות כלכלית והחלטות כושלות.

מעבר לזה, הממשלה הזאת כל כך התעקשה להתעסק רק במשהו אחד שאין סביבו קונצנזוס, שהיא שכחה שגם יש פה מדינה לנהל, ולצערנו גם אחרי ה7/10 כשהם כבר התעוררו, גילו שהם שמו אנשים שלא יודעים לנהל.

אבל מי שאשם זה בנט, לפיד, שקמה ברסלר, אחים לנשק, אהוד ברק, אריק שרון, פרס, רבין. חו"ח לא מי שהיה פה רוה"מ 15 שנים פלוס, שהבטיח עוד ב2009 לחסל את החמאס ושנותן לאישתו השיכורה בעצם לנהל את המדינה. מזל שאנשים מתחילים להתפכח, חוץ מכמה שהם כנראה מקרה אבוד.
...
שכחת את דוד בן גוריון, יהודה המכבי, משה רבנו והאדם הראשון. כולם אשמים חוץ מהנאשם הסגול.

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 217 פעמים

נושא שלא נקרא #370 

והשטן הגדול, אהרון ברק

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
נתן תודות: 1243 פעמים
קיבל תודות: 1303 פעמים

נושא שלא נקרא #371 

סליחה שניסיתי לא להתעסק בפוליטיקה

הראתי שדעתי שונה מדעתכם וכל מה שאתם עושים זה לנסות לשכנע אותי שאני טועה

אז לסכם את העניין, לא הצלחתם לשכנע אותי ואני עדיין חושב שאתם טועים!

המסקנה היחידה שיש לי מההתנפלות שלכם עלי זה שהשנאה לביבי זה כת, ולכן שום הגיון לא יזיז אתכם מילימטר

אז אני מחוץ לוויכוח, מבטיח לא לענות להתנפלויות שלכם עלי

שבוע טוב

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
נתן תודות: 303 פעמים
קיבל תודות: 516 פעמים

נושא שלא נקרא #372 

18/11/2023 21:19  
OMRIJ כתב:
והשטן הגדול, אהרון ברק
...
לטעמי יותר כמו סארומאן

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

נושא שלא נקרא #373 

18/11/2023 23:41  
molvy כתב:

הראתי שדעתי שונה מדעתכם וכל מה שאתם עושים זה לנסות לשכנע אותי שאני טועה

אז לסכם את העניין, לא הצלחתם לשכנע אותי ואני עדיין חושב שאתם טועים!

המסקנה היחידה שיש לי מההתנפלות שלכם עלי זה שהשנאה לביבי זה כת, ולכן שום הגיון לא יזיז אתכם מילימטר

אז אני מחוץ לוויכוח, מבטיח לא לענות להתנפלויות שלכם עלי

שבוע טוב
...
דיעה שלא מבוססת על עובדות שקולה לאמונה.
לפחות אל תדבר על הגיון כשמדובר באמונה שברור שאינה נסמכת על הגיון או עובדות.
זה מזכיר את אותו אבסורד של לנסות לשכנע פרו פלסטינים בזה שהחמאס עשה את כל מה שצולם ותועד והם עדיין לא מאמינים ומכחישים.

אתה לא לבד. יש עוד מקומות עם שלטון שקצת דומה לכאן. שמעודד עוני, בורות ושחיתות בזמן שמנהיגיו חיים חיי פאר. ששוטפים את תומכיהם בשנאה וקנספירציות כלפי כל מי שלא חושב כמוהם וקוראים להם בוגדים.

גם שם, כמוך, ההם שתומכים במנהיג העליון בטוחים לחלוטין שכל השאר סתם לא אוהבים אותו בלי אף סיבה הגיונית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 615 פעמים
קיבל תודות: 4640 פעמים

נושא שלא נקרא #374 

לא הייתי קורא לשני הצדדים כתות אלא נראה שיש כאן גרעין קשה שלא יזוז נקודה. נראה שהמרכז, שהתכווץ מאוד בשנים האחרונות, חזר לגודלו הטבעי ולא שייך למפלגה כזו או אחרת.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
נתן תודות: 287 פעמים
קיבל תודות: 608 פעמים

נושא שלא נקרא #375 

molvy כתב:

תודה רבה
...
משה ,
ה"יש כאלה" שחושבים שזה ממשלה נוראית זה לא כמה אנשים ולא דעת מיעוט, זה רוב הציבור לפי סקר עדכני:
https://www.mako.co.il/news-politics/20 ... b81026.htm

כדי לקצר הנה ציטוט:
סקר ראשון מאז מתקפת הפתע של חמאס והלחימה בעזה מגלה: הליכוד בראשות רה"מ נתניהו צוללת ל-17 מנדטים, מפלגתו של גנץ, שנכנס לממשלת החירום, הופכת למפלגה הגדולה בישראל עם 36 מנדטים • לפי הסקר, גוש מתנגדי נתניהו יקבל 70 מנדטים.

תסביר לנו בבקשה, לטעמך, או לפי אילו סטנדרטים , זאת ממשלה מצויינת?

אתה מאמין שנתניהו במשך 15 שנה לערך דאג למנות בממשלות שלו את האנשים הכי טובים לתפקיד? ששם את המדינה לפני הצרכים האישיים שלו? כתבת "ואני אמנע מלומר את דעתי על הממשלה הקודמת ועל המהלכים שהובילו (לדעתי) לזוועה שקרתה"
באמת? מה הממשלה של בנט-לפיד עשתה שהביא לזוועה ?

מעניין גם שבנט שאתה טוען שהביא לאסון, טרח לבקר במשך ימים משפחות שכולות או שקרוביהם נחטפו. כמה משפחות ביבי ביקר? בכמה בתי חולים הוא היה?
הוא טורח רק להצטלם עם חיילים בסדיר שלא יכולים לצעוק עליו, או לבקר פה ושם במקומות איפה שהצביעו לו.

לדעתי זה בושה ותת רמה.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”