מה הוא מחיר סביר ל TCL C845 גודל 85?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
DorS1234
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

Re: מה הוא מחיר סביר ל TCL C845 גודל 85?

נושא שלא נקרא #31 

17/11/2023 23:34  
RubinC כתב:
הבלומינג של הכתוביות נוראי. אי אפשר לצפות בסרטים או סדרות בחדר חשוך, הכתוביות בוהקות מדי ברמה שזה עשה לי ולאשתי כאב ראש. אנחנו בשוטף לא רואים בחושך מוחלט אלא עם תאורה עדינה ברקע, ככה שזה לא מאוד משמעותי לנו. אפילו עם התאורה העדינה הזו הכתוביות בוהקות במידה שעוד לא התרגלנו אליה.
...
RubinC כתב:
והמבאס ביותר, אם אתם רואים ספורט הייתי בהחלט ממליץ להימנע מרכישה שלה. משהו בעיבוד תמונה פשוט לא רץ חלק במשחקי כדורגל.
מקווה שעזרתי פה לחברים, ושוב מדגיש שאני בשום אופן לא מקצוען או וידאופיל. שורה תחתונה בעולמי הסובייקטיבי אני בהחלט מאוכזב מהרכישה. לא רוצה לדמיין בכלל איך הייתי מרגיש אם הייתי רוכש את אחת הסדרות הנמוכות יותר שגם מומלצות פה.
...
תודה רבה על הפירוט.
עזרת לי מאוד.

RubinC
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
שם מלא: חן רובין
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

נושא שלא נקרא #32 

18/11/2023 8:30  
vivi כתב:

@RubinC
קנית 75"? יכול לעלות תמונות או ווידאו של התקלות שדיברת עליהן?
...
קניתי 85".

מעדכן שעכשיו באתי לצפות בנטפליקס והטלוויזיה פשוט קפאה כשניסתי להיכנס. ניסיתי לכבות ולהדליק מספר פעמים, לא עזר. חיברתי לסטרימר חיצוני של סטינג ושם הכל עובד כרגיל. אצור מחר קשר עם השירות, אבל מתחיל להרגיש שנפלתי חזק עם הרכישה הזו. פשוט מוצר לא שלם, ולצערי הלכתי עם ההמלצות כאן בפורום והתעלמתי מהרבה אזהרות שרצו בפורומים בחו"ל על המותג.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

נושא שלא נקרא #33 

RubinC כתב:
טוב, אחרי שהותקנה אתמול הטלוויזיה גם אצלנו אני יכול לתת פידבק ראשוני לגביה.
קחו בחשבון שהמדד להשוואה שלי הוא הסוני הישנה שלי, 70xf8305 טלויזית ביניים ומטה מ2018.
מבחינת איכות תמונה היא מדהימה, גם לפני וגם אחרי שהתעסקתי עם כיוונים שלה בהתאם להמלצות שיש ברשת, בעיקר כשאיכות התכנים גבוהה אבל אפילו סתם בצפיה בחדשות מרגישים את ההבדל.
הבלומינג של הכתוביות נוראי. אי אפשר לצפות בסרטים או סדרות בחדר חשוך, הכתוביות בוהקות מדי ברמה שזה עשה לי ולאשתי כאב ראש. אנחנו בשוטף לא רואים בחושך מוחלט אלא עם תאורה עדינה ברקע, ככה שזה לא מאוד משמעותי לנו. אפילו עם התאורה העדינה הזו הכתוביות בוהקות במידה שעוד לא התרגלנו אליה.
גוגל טיוי זה אחלה ממשק לסמארט, חבל שהוא מאוד מקרטע ולאגי, משמעותית פחות טוב מהסוני הישנה וזה בהחלט מאכזב.
מבחינת הסאונד, אם לא הייתי קורא ביקורות הייתי אומר שהיא אחלה, אחרי הביקורות ציפיתי למשהו מיוחד אבל שוב, לא לצפות לרמה של מקרן קול איכותי. עדיין סאונד יותר איכותי ועמוק מהסוני ללא ספק.
והמבאס ביותר, אם אתם רואים ספורט הייתי בהחלט ממליץ להימנע מרכישה שלה. משהו בעיבוד תמונה פשוט לא רץ חלק במשחקי כדורגל.
מקווה שעזרתי פה לחברים, ושוב מדגיש שאני בשום אופן לא מקצוען או וידאופיל. שורה תחתונה בעולמי הסובייקטיבי אני בהחלט מאוכזב מהרכישה. לא רוצה לדמיין בכלל איך הייתי מרגיש אם הייתי רוכש את אחת הסדרות הנמוכות יותר שגם מומלצות פה.
...
בנוגע לספורט חייב להגיד שלא הרגשתי דבר כזה. ביטלת את ההגדרות של ההחלקת תנועה?
הספורט ממכשיר חיצוני או מאפליקציה?
אצלי אישית לא הרגשתי שהממשק מקרטע, אבל אולי באמת בסוני הממשק טוב שזה מבחינתך שנמוך בקטע הזה.
הטלויזיה הזו לבית של ההורים אבל יכול להגיד שלי אישית יש אולד (C1) של LG, והמערכת של LG הרבה פחות נוחה וריאקטיבית לעומת מה שהרגשתי ב TCL עד כה.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

נושא שלא נקרא #34 

18/11/2023 8:30  
vivi כתב:
@NBMH מה עשית עם הפיקסל השרוף? (נשמח לשמוע את השירות הטיפול של היבואן על העניין הזה)
חוץ מזה איך התרשמת מהמסך?

@RubinC
קנית 75"? יכול לעלות תמונות או ווידאו של התקלות שדיברת עליהן?
...
את האמת שלא היה לי עדיין את הזמן ליצור קשר עם השירות אז שלחתי להם מייל בכל מקרה בחמישי, והיום אנסה להגיע לזה.

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
נתן תודות: 850 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

נושא שלא נקרא #35 

19/11/2023 10:25  
NBMH כתב:
את האמת שלא היה לי עדיין את הזמן ליצור קשר עם השירות אז שלחתי להם מייל בכל מקרה בחמישי, והיום אנסה להגיע לזה.
...
תודה רבה, כשאתה יכול נשמח שתעדכן.

איך התרשמות שלכם מהטלוויזיה? אתם שותפים לתחושות של החבר Rubinc או שהחוויה שלכם שונה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

נושא שלא נקרא #36 

19/11/2023 12:27  
vivi כתב:
תודה רבה, כשאתה יכול נשמח שתעדכן.

איך התרשמות שלכם מהטלוויזיה? אתם שותפים לתחושות של החבר Rubinc או שהחוויה שלכם שונה?
...
בגדול אמור ליצור איתי קשר טכנאי, קצת מסורבל כל העסק שם אבל נחכה לסוף הטיפול כדי להבין מה באמת טיב השירות.
מודה ומתוודה שלא שיחקתי עם הגדרות תמונה ולנסות לכייל בהתאם להגדרות מומלצות מחו"ל, אבל אישית הרבה מהדברים שכתב אני לא הרגשתי שקיימים אצלי, יכול להיות שזה קשור להגדרות שונות שאולי אצלי עדיין פועלות או להיפך.
כדורגל נראה מעולה ולא הרגשתי שום בעיה מבחינת קרטועים, ניסיתי להחשיך בכוונה את כל האזור היום כדי לראות אם יש בלומינג מהכתוביות ולא הרגשתי שיש, אבל אולי צריך לנסות את זה בכל מני תכנים שונים (לזה עוד לא הגעתי).
הממשק אצלי עד כה בסדר גמור, אבל כמו שרשמתי, אולי באמת הממשק בסוני הרבה יותר טוב אז לו זה מרגיש כמו שנמוך.. המסך נמצא אצל ההורים ושדרגנו שם מ 65RU7400, ככה שכנראה הנקודת מבט שלי שונה גם במקרה הזה.
סך הכל עד עכשיו כן שמח על הרכישה ולא מרגיש אכזבה מעבר לפיקסל השרוף (שזה משהו שיכול לקרות בגדול בכל חברה, ראיתי לא מעט OLED שיצאו ככה).
אתן כמובן חוות דעת יותר "רציניות" בהמשך כשאוכל להגיע לזה

ushai906
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
שם מלא: אורי שליט
קיבל תודות: 4 פעמים

נושא שלא נקרא #37 

לגבי איכות התמונה ב C845. יש לי C935 שלמיטב ידיעתי כמעט זהה ל 845 שלו יש יותר dimming zones ומעבד חדש יותר.

איכות התמונה מעולה, אין blooming בכתוביות בצפיה בחושך, כדורגל רואים חלק ואפילו ב SD בערוצים הישראלים התמונה באיכות מעולה ל SD. בנטפליקס איכות תמונה, צבע ושחורים מצויינת ב DV וסאונד עם אטמוס ללא בעיות. כנ"ל לגבי HDR10+.

בגלל ההבדלים המעטים בין הדגמים אני משער שהחוויה צריכה להיות דומה /זהה גם ב C845.

הערה חשובה: אני לא עובד עם הקושחה שהגיעה מותקנת עם המסך מהיבואן. בהתחלה, לפני כשנה, היו לא מעט בעיות בתמונה ובסאונד ואפילו ביוטיוב היו ערוצים בהם היה רוויה של אדומים.

עד שנתקלתי ב 3 ערוצים בטלגרם שמספקים גרסאות כולל ביטא של הקושחות של כל הדגמים של TCL. מדיניות העדכונים של TCL לא עקבית ברמה העולמית ואם נוסיף את הנושא של מפיצים/יבואנים מקומיים נוצר מצב שעדכונים OTA אוטומטיים כמעט לא קיימים.

מאז הרכישה, ביצעתי 3 עדכונים ידניים עליהם החלטתי לאחר מעקב על הדיונים בערוץ הטלגרם, כאשר בנוסף עשיתי כיוונים נוספים בפרט להגדרות התמונה.

התוצאה הסופית היא שאני מאוד מרוצה מהטלוויזיה ומחווית צפיה מעולה הן ברמת התמונה והסאונד( שילוב עם מערכת קול ורמקולים חיצוניים).

אזהרה - מן הסתם עדכונים לא פורמליים יכולים לגרום ליבואן להתכחש לאחריות ולכן שמרתי את הקושחה שהטלוויזיה הגיעה איתה, להתקנה במקרה של תקלה.

אזהרה אחרונה. התקנת קושחה הוא תהליך פשוט, אבל לא מתאים לכל אחד. כך שאין כאן כל המלצה וכל אחד שיעשה עדכונים על אחריותו. אני רק משתף את החוויה שלי.

מי שמעוניין, שיחפש TCL בטלגרם. יש 3 ערוצים. אחד לדיונים, אחד שמוציא הודעות על גרסאות חדשות ושלישי שהוא בוט לאיתור הקושחה המתאימה לפי הפלטפורמה.

הגרסאות המופצות בערוץ הן גרסאות רשמיות של TCL למרות שלערוצים אין כל קשר ישיר לחברה עצמה.

בהצלחה

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
נתן תודות: 226 פעמים
קיבל תודות: 143 פעמים

נושא שלא נקרא #38 

יש יותר איזורי תאורה ל935

לגבי הסאונד באופן כללי כתבת או באפליקציות?

RubinC
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

נושא שלא נקרא #39 

19/11/2023 10:22  
NBMH כתב:
בנוגע לספורט חייב להגיד שלא הרגשתי דבר כזה. ביטלת את ההגדרות של ההחלקת תנועה?
הספורט ממכשיר חיצוני או מאפליקציה?
...
כל התוכן שאני רואה הוא מהטלוויזיה ישירות מאפליקציות. במקרה של הספורט בשביל הבדיקה נכנסתי ליוטוב כדי להשוות לאיכות sdr שתהיה בערוצים המקומיים שמשדרים.
שיחקתי קצת עם הבהירות תנועה. ביטול עוזר בממש קצת, עדיין תמונה מקרטעת בעיקר כשהמצלמה מצלמת מרחוק את רוב המגרש. ממה שאני מבין זה בשפה המקצועית judder/ stutter.
ביטלתי החלקת תמונה גם בתכני דולבי ויזן שיש בנטפליקס ושם יש שיפור מורגש, סצנות ריצה / הרבה קהל נראות יותר טוב.

לגבי הבלומינג שהבחור עם הc935 התייחס אליהן- לא יודע מה אצלך ובטח אחרי הגרסה שעדכנת, אבל כאן הכתוביות זה פשוט נוראי, אין מילה אחרת שתתאר. בהיר ברמה שבחדר מואר בתכנים חשוכים יחסית ( הכתר לדוגמא בנטפליקס) זה עדיין מפריע.

DorS1234
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

נושא שלא נקרא #40 

19/11/2023 22:36  
RubinC כתב:
לגבי הבלומינג שהבחור עם הc935 התייחס אליהן- לא יודע מה אצלך ובטח אחרי הגרסה שעדכנת, אבל כאן הכתוביות זה פשוט נוראי, אין מילה אחרת שתתאר. בהיר ברמה שבחדר מואר בתכנים חשוכים יחסית ( הכתר לדוגמא בנטפליקס) זה עדיין מפריע.
...
יש מצב לתמונה של מה שאתה מתאר?

RubinC
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

נושא שלא נקרא #41 

19/11/2023 22:40  
DorS1234 כתב:
יש מצב לתמונה של מה שאתה מתאר?
...
בבקשה:
https://ibb.co/DGPM8Pt

וקח גם סרטון שממחיש את בעיית התנועה:
https://streamable.com/e99v9m

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

נושא שלא נקרא #42 

19/11/2023 22:36  
RubinC כתב:
כל התוכן שאני רואה הוא מהטלוויזיה ישירות מאפליקציות. במקרה של הספורט בשביל הבדיקה נכנסתי ליוטוב כדי להשוות לאיכות sdr שתהיה בערוצים המקומיים שמשדרים.
שיחקתי קצת עם הבהירות תנועה. ביטול עוזר בממש קצת, עדיין תמונה מקרטעת בעיקר כשהמצלמה מצלמת מרחוק את רוב המגרש. ממה שאני מבין זה בשפה המקצועית judder/ stutter.
ביטלתי החלקת תמונה גם בתכני דולבי ויזן שיש בנטפליקס ושם יש שיפור מורגש, סצנות ריצה / הרבה קהל נראות יותר טוב.

...
הבנתי, אם ככה מה שאני חושב שיכול להיות שקורה, זה שהתמונה שהאפליקציה מוציאה היא 60HZ וזה משהו שמפריע מאוד בספורט, מחר אבדוק את זה (יש לי ממיר של יס שמחובר שבו ראיתי טוב, ויש גם יס+ מותקן).
בזמנו כשהשיקו את הסטרימרים של יס+, הכדורגל קרטע כמו שאתה מתאר, ואחרי שינוי ל4K/1080@50HZ זה פתר את זה (עבדתי ביס בזמנו גם, והייתי "פותר" להרבה אנשים את העניין הזה).

חלילה לא בא להצדיק אבל פשוט אומר שככה זה מנסיון, בסוני גם היית עם אפליקציות?
אולי אפשר לשנות את זה דרך ההגדרות של הטלויזיה עצמה, בכללי 50HZ פותר הרבה בעיות של קרטוע לא רק בספורט, אני אישית לא סובל את כל התנועה החלקה של האופרות סבון (וממה שידוע לי, רוב הפורום פה שונא את זה גם כן).

vivi
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
נתן תודות: 850 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

נושא שלא נקרא #43 

19/11/2023 22:58  
RubinC כתב:
בבקשה:

...
תודה על השיתוף.

1. אתה צופה במקרה על כרומקסט? או ישירות על הטלוויזיה?שים לב שאתה משחק עם התדר גם בטלוויזיה וגם בממיר, זה נראה כמו חוסר התאמה של הגדרה שלבסוף תסתדר.

2. בדקת אם יש עדכון גרסה לאנדרואיד טיוי במסך?

3. לגבי הבלומינג, אני מסכים איתך שזה לא נראה טוב, נסה לדבר עם התמיכה של TCL ולראות מה הם מציעים.
אני אעודד אותך בסיפור של הסמסונג nu8000 שלי, הבלומינג היה גרוע בדומה למה ששלחת, לאחר מספר חודשים סמסונג הוציאו עדכון למסך וזה פתר את זה. ככה שזה עניין תוכנתי.
מעניין יהיה להשוות עם הבחור שציין כאן על גרסה לא רישמית שהוא משתמש אם התופעה של הבלומינג מתרחשת שם, ספציפית בסדרה שהדגמת מנטפליקס
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |

pearljam50000 (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
נתן תודות: 209 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

נושא שלא נקרא #44 

RubinC כתב:
בבקשה:

...
וואו תודה על הקבצים
מזל שלא קניתי אותה

DorS1234
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

נושא שלא נקרא #45 

RubinC כתב:
בבקשה:

...
בנוגע לשידורי ספורט זה באמת נראה גרוע.
מקווה שזה ניתן לטיפול דרך שינוי הגדרות או עדכון תוכנה.

לגבי הבלומינג, לא הצלחתי להבין מהתמונה: האם הבעיה היא שהטקסט הלבן בוהק משמעותית לעומת שאר החלקים הלבנים בתמונה או שזה ממש מציג עננים מסביב לחלקים הבוהקים?
סליחה שאני חופר אבל יש מצב שתוכל לצרף סרטון של כמה שניות שמראה את התופעה? שיהיה אפשרי להבין טוב יותר איך זה נראה לפני ואחרי שהכתוביות מוצגות.

תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”