איך מחברים מוניטורים של אדם למערכת קולנוע ביתית
-
Berlad25
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: יעקב
שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית ואני רוצה לחבר לה מוניטורים של אדם הרסיבר הוא ימאה rx-v530
- Avi_Dagan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2469
אולי תעלה צילום של המחברים האחוריים של המוניטור.
Jack of some trades, master of none
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
אם לרסיבר שלך אין יציאות pre out אז לא ניתן.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7418
לא הבנתי .... אתה רוצה לחבר את המוניטור של בית חולים למגבר ... זה שמראה כמו קווים במסך ... זה חדש .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7666
14/07/2023 13:34עופרפולק כתב: לא הבנתי .... אתה רוצה לחבר את המוניטור של בית חולים למגבר ... זה שמראה כמו קווים במסך ... זה חדש ....
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- emage
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 686
הוא רוצה לחבר מוניטורים (רמקולים אקטיביים עם מגבר מובנה) של חברת אדם אודיו לרסיבר.
בגלל שהם מוגברים כבר, אתה צריך לעקוף את ההגברה של הרסיבר ולהשתמש בו בתור פרוסס או dac בלבד.
אני לא מכיר את הרסיבר הזה, אבל ממה שאני רואה הוא כבר בן 20 בערך ולא נראה שיש לו pre-out, ככה שכנראה לא תוכל לחבר את המוניטורים
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7418
קודם כול שיהיה בריא מאחל לכם כול טוב .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- orku
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 408
@Berlad25
כמו שענו לפניי, במידה ולרסיבר שלך יש יציאת פרה אאוט - תוכל לעקוף את ההגברה של הרסיבר ולחבר את המוניטורים לרסיבר ביציאת הפרה אאוט שלו.
מבדיקה קצרה ברשת - ברסיבר שלך אין יציאות של פרה אאוט לרמקולים קדמיים/אחוריים אלא רק לסאב וופר, לכן לא תוכל לחבר מוניטורים מוגברים לרסיבר הנ"ל.
כמו שענו לפניי, במידה ולרסיבר שלך יש יציאת פרה אאוט - תוכל לעקוף את ההגברה של הרסיבר ולחבר את המוניטורים לרסיבר ביציאת הפרה אאוט שלו.
מבדיקה קצרה ברשת - ברסיבר שלך אין יציאות של פרה אאוט לרמקולים קדמיים/אחוריים אלא רק לסאב וופר, לכן לא תוכל לחבר מוניטורים מוגברים לרסיבר הנ"ל.
אור
-
Berlad25
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: יעקב
תודה לכל העונים