19/06/2023 12:39OMRIJ כתב: אני רוב הזמן מוריד בכל מהירות הקו שלי, זה לא ממש בעיה...
מה שישפיעו על המהירות זה מספר המקורות והאיכות שלהם
בטרקרים פרטיים, שלאנשים יש אינטרס לשתף זה ברור שהמהירויות יהיו גבוהות יותר....
נכון והגיוני
19/06/2023 12:39OMRIJ כתב: אני רוב הזמן מוריד בכל מהירות הקו שלי, זה לא ממש בעיה...
מה שישפיעו על המהירות זה מספר המקורות והאיכות שלהם
בטרקרים פרטיים, שלאנשים יש אינטרס לשתף זה ברור שהמהירויות יהיו גבוהות יותר....

למען האמת הסיבה שרוב הקהילה עברה ל-qbittorent לא קשורה למהירות - הגרסאות האחרונות של utorrent מלאות בפרסומות ובזבל ובגרסאות הישנות נמצאו פרצות אבטחה קריטיות וזה נחשב היום מסוכן להשתמש בהן (גילוי של פרצות אבטחה זה משהו שקורה בכל תוכנה, וזה לא שב-utorrent התעלמו מזה, אבל חלק מהפרצות תוקנו רק אחרי שהיא הפכה ל-adware). בכל מקרה הקהילה היום מתייחסת ל-qbittorrent בתור התחליף.16/06/2023 0:52bariko כתב: אוקיי ניסיתי את qbittorrent
לא רואה איזה שינוי דרמטי ממה שהיה עם יוטורנט.
קצב הורדה ממוצע כ- 3 מ"ב/ש עם 3 סידרים....
יש מחסור קשה בכתובות IPv4 והמצב רק יחמיר עם הזמן, ככל שיותר ויותר מחשבים, טלפונים ומכשירים אחרים מתחברים לאינטרנט.19/06/2023 1:56bariko כתב: עופר תודה.
למען האמת, אינני יודע מה זה double nat.
כמובן שלא יכול להזיק אם אדבר עם השירות ואבקש זאת....

אז סה"כ מרוצה מגילת?24/06/2023 1:12bariko כתב: NegativeIQ תודה
מאז המעבר ל- qbittorent , אני יכול להעיד על שיפור דרסטי.
קבצים בגודל של 70 גיגה עפים למטה תוך דקות ספורות.
שוב עם תלות במספר המקורות כמובן.
לכן אינני סבור יותר שקיימת מגבלה כלשהי מצד הספק....

קרה פה דבר מוזר, כי לא אני כתבתי את זה, רק שאלתי למטה איך זה משפיע על המהירות. כנראה גליץ של המערכת27/06/2023 1:14bariko כתב: thelight
כל מה שרשמת מאוד מרשים.
ניכר בעליל שאתה מבין ומאוד מתמצא בתחום.
אלא שאותי כל זה לא מעניין.
מבחינתי כרגע, עקב מצב כלכלי דחוק אליו נקלעתי, אני מחפש את הכי זול.
אם בגילת אני יכול לקבל אפילו רק 80 אחוז ממה שקיבלתי בבזק, אבל תמורת חצי מחיר- דיינו....

ביטורנט, כמו כל פרוטוקול P2P, מתבסס על העברה ישירה של הקובץ בין משתמשים, בלי שהוא יעבור דרך שרת כלשהו בדרך (כעיקרון קיים שרת, אבל הוא משמש רק כדי להפגיש בין משתמשים שרוצים להוריד קובץ למשתמשים שמשתפים אותו, הקובץ עצמו לא עובר דרך השרת). הבעיה בזה היא שברמת TCP/IP אין דבר כזה P2P - חיבור TCP חייב להיות מלקוח לשרת שמאזין בפורט מסויים....

אולי מדובר בציטוט מדבריו של NegativeIQ27/06/2023 8:34thelight כתב: קרה פה דבר מוזר, כי לא אני כתבתי את זה, רק שאלתי למטה איך זה משפיע על המהירות. כנראה גליץ של המערכת...
איך פתאום זה השתנה? (לא קראתי את כול התגובות)24/06/2023 1:12bariko כתב: NegativeIQ תודה
מאז המעבר ל- qbittorent , אני יכול להעיד על שיפור דרסטי.
קבצים בגודל של 70 גיגה עפים למטה תוך דקות ספורות.
שוב עם תלות במספר המקורות כמובן.
לכן אינני סבור יותר שקיימת מגבלה כלשהי מצד הספק....