המלצה על סטרימר תומר ANDROID TV
את ה KM2 Plus?29/04/2023 11:16kappaboy כתב: אני רכשתי לא מזמן את ה Mecool
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... 1802zCgEI2...
גם אני חשבתי אבל אז ירדתי בגלל שאין לו תמיכה בDolby Vision/Atmos וכן להבנתי אין לו רישיון רשמי ל Google TV
אשמח לפידבקים.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
Mecool KM2 Plus - 202229/04/2023 11:32royial כתב: את ה KM2 Plus?
גם אני חשבתי אבל אז ירדתי בגלל שאין לו תמיכה בDolby Vision/Atmos וכן להבנתי אין לו רישיון רשמי ל Google TV
אשמח לפידבקים....
Amlogic S905X4
AV1, VP9, H.264, H.265 (HEVC)
HDR10
Android TV 11
Xiaomi TV Box S(2nd Gen) - 2023
Amlogic S905X4
Dolby Vision, HDR10, HDR10+
Android TV 11 with Google TV
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1296
- נתן תודות: 60 פעמים
- קיבל תודות: 157 פעמים
@ ramsalemix28/04/2023 17:22ramsalemix כתב: רואים שאתה מנסה לברוח מתגובה אמיתית רק כי אתה לא מסוגל להודות בטעות אפילו כשתייגת אותי עשית רווח(לא אמורים) ושלחת את ההודעה ככה זה כשקשה להתמודד עם עובדות כשמשקרים, כנראה אתה זה שיהיר כי אני מפרט מצוין אתה רק בוחר להעלים עין כמה נוח כמו שעשית עם השלט של הגוגל ועוד דברים שהוכחתי בתגובה הקודמת ומפריע לך שחלקתי עלייך.
זכותי להעביר ביקורת על המוצר המיושן GOtv ומי אמר שהוא לא יכול לצפות בנוחות עם ה-Chromecast with Google TV 4K או Xiaomi Mi Box S(2nd Gen).
אתה ממשיך לשקר למרות שכל מה שכתבתי על ה-GOtv המיושן הוא עובדה זה לא יעזור להגיד שלא יש נתונים ואין טעם לרכוש מכשיר ישן.
לפני שאתה מאשים אותי במשהו תסתכל על עצמך(הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו) כי לפי כמות הקשקושים בסגנון איש מכירות שאתה יורה מעניין למה כ"כ חשוב לך שהוא ירכוש ספציפית את ה-GOtv המיושן זה מתחיל להיות חשוד(אולי אתה בכלל היבואן שלהם? והדירוג כפי שהוכחתי בטח לקחת קשה מעניין למה?) כי אני לעומתך המלצתי על 2 שהם מחברות שונות ה-Chromecast with Google TV 4K וה-Xiaomi Mi Box S(2nd Gen) ועוד הגוגל הומלץ לפני בדיון ע"י החבר @tomer953
אז אתה מאשים בעצם את כולנו שממליצים על מוצרים עדכניים עם תמיכה ביותר פורמטים וימשיכו לקבל עדכונים אבל רק אתה שממליץ קבוע על אותו מוצר מיושן וספציפי לא חשוד בכלל
אתה עובר אתה הגבול ואני מציע לך להירגע עם האיום חתיכן חוצפן שחושב שאמורים לחשוש מלחלוק עליו כי אתה פחדן שכל פעם שוב ושוב מעלים עין מתגובות שנכתבו לפנייך ואז מגיב אליי בעקיפין כנראה זה מפריע לך כי חשפתי את השקר שלך בצורה מסודרת(על כל ציטוט שלך שבו אתה מסלף ומעלים עין ציטוט שלי שכבר כתבתי קודם בנפרד + תשובה) וקשה לך עם זה אז היה לך נוח להגיב שאף אחד לא חולק עלייך אז עכשיו אם חולקים עלייך אתה מאיים מצד אחד ומתקרבן מצד שני.
אתה אפילו לא יכול פשוט לצטט חלק מסוים שאתה לא מסכים איתו כדי להראות לי(בלי לסלף) פשוט כי הצגתי בפנייך עובדות מפורטות והיגיון שאתה מתקשה לקבל לא בעיה שלי אז אתה מנסה להפוך את זה ולהסיט את הדיון.
ואם כ"כ קשה לך תיצור לך קבוצה באחת הפלטפורמות שבה תחסום את כל מי שבעל דעה שונה משלך וככה ישארו רק אנשים שמסכימים עם הדעה שלך אני בטוח שתיהיה דיקטטור מעולה.
מי שרוצה כבוד צריך לתת כבוד אז אל תיתמם נחש ערמומי שכמותך.
אגב @idabari אתה שקוף מידי גם אתה ממליץ על אותו סטרימר מיושן בצורה עיוורת אז "הבעת תודה" לתגובה של @גלובל רק בגלל שחלקתי עלייך בדיון אחר(מלפני 44 ימים) אז אתה נוטר לי טינה וממש חיכית לרגע ועכשיו אתה "מחזיר לי" ממש ילדותי מצידך![]()
הבחירה הקלאסית לסטרימר בסיסי ב2023?
viewtopic.php?f=22&t=381524...
עכשיו זה ללא רווח .....מקווה שזה מרגיע אותך , אין ספק שיש לך בעיה ....אולי שכחת לקחת אחד מהכדורים ?
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

איזה מרושל אתה זה עדיין עם רווח ככה שהבעיה היא בבירור שלך29/04/2023 17:20גלובל כתב: @ ramsalemix
עכשיו זה ללא רווח .....מקווה שזה מרגיע אותך , אין ספק שיש לך בעיה ....אולי שכחת לקחת אחד מהכדורים ?...
גם אפשר להוכיח(תמונה שווה 1000 מילים), אז בבקשה הינה הכדורים

להשוואה

אז ההבדל הוא רק Dolby Vision? זה משמעותי?29/04/2023 16:55ramsalemix כתב: Mecool KM2 Plus - 2022
Amlogic S905X4
HDR10
Android TV 11
Xiaomi TV Box S(2nd Gen) - 2023
Amlogic S905X4
Dolby Vision, HDR10, HDR10+
Android TV 11 with Google TV...
אני אגיד לך את האמת הייתי עם הסטרימר הישן של שיואמי בוקס והוא היה נתקע לי כל הזמן, לא הייתי מרוצה בכלל!
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

ההבדל הוא HDR10+ ו-Dolby Vision בנוסף ל-Google TV שמעניק חוויה יותר דינאמית.29/04/2023 21:37kappaboy כתב: אז ההבדל הוא רק Dolby Vision? זה משמעותי?
אני אגיד לך את האמת הייתי עם הסטרימר הישן של שיואמי בוקס והוא היה נתקע לי כל הזמן, לא הייתי מרוצה בכלל!...
עוד לגבי Dolby Vision
https://professionalsupport.dolby.com/s ... ision-FAQs
יש לי גם את הדגמים של 2016-2018 ולעוד לא מעט אנשים שאני מכיר החוויה שלהם מעולה והם הצלחה כנ"ל לגבי הדגמים החדשים, אתה מציין שנתקע לך כל הזמן אולי הוא היה תקול(אם תגיד שלא אז שלח סרטון של מה קורה בפועל אין יותר טוב מזה כי זה כמו בהרבה פורומים וקבוצות שמתארים בעיה בצורה לא מספיק ברורה עניינית ומפורטת).The Dolby Vision mastering and playback annual license is $2,500 per year and works on multiple machines in your facility. A single license will activate the trim controls on all Dolby Vision compatible Color Grading & Packaging Systems in your facility....
ה-Mecool KM2 Plus וה-Xiaomi TV Box S(2nd Gen) עם אותו המעבד Amlogic S905X4 בנוסף ויש לך אפשרות גם לרכוש את ה-GCwGTV 4K בסוף השיקול הוא שלך.
באסה, חבל שלא ידעתי לפני הרכישה.30/04/2023 6:20ramsalemix כתב: ההבדל הוא HDR10+ ו-Dolby Vision בנוסף ל-Google TV שמעניק חוויה יותר דינאמית.
עוד לגבי Dolby Vision
https://professionalsupport.dolby.com/s ... ision-FAQs
יש לי גם את הדגמים של 2016-2018 ולעוד לא מעט אנשים שאני מכיר החוויה שלהם מעולה והם הצלחה כנ"ל לגבי הדגמים החדשים, אתה מציין שנתקע לך כל הזמן אולי הוא היה תקול(אם תגיד שלא אז שלח סרטון של מה קורה בפועל אין יותר טוב מזה כי זה כמו בהרבה פורומים וקבוצות שמתארים בעיה בצורה לא מספיק ברורה עניינית ומפורטת).
ה-Mecool KM2 Plus וה-Xiaomi TV Box S(2nd Gen) עם אותו המעבד Amlogic S905X4 בנוסף ויש לך אפשרות גם לרכוש את ה-GCwGTV 4K בסוף השיקול הוא שלך.
...
לא נורא.
עוד שאלה, על איזה אפליקציית iptv אתה ממליץ? האם ניתן לאחד 2 פלייליסטים שונים?
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

מזכיר לי את הדיון שלך(השתתפתי בו) ונראה שדיי סיכמת את הנושא עוד בהתחלה30/04/2023 7:36kappaboy כתב: באסה, חבל שלא ידעתי לפני הרכישה.
לא נורא.
עוד שאלה, על איזה אפליקציית iptv אתה ממליץ? האם ניתן לאחד 2 פלייליסטים שונים?...
viewtopic.php?f=85&t=381772
Televizo - IPTV player24/03/2023 9:52kappaboy כתב: ניסיתי את tivimate ושם דווקא כן אפשר להעביר ערוצים כמו שאמרתי, אבל גם רוצים תשלום על חשבון פרימיום.
שורה תחתונה אתה צודק ה TELEVISO החינמית הכי נוחה...
https://play.google.com/store/apps/deta ... ay.ottplay
TiviMate IPTV Player
https://play.google.com/store/apps/deta ... vplayer.tv
לגבי ה"פלייליסטים" אתה מתכוון ל-2 רשימות של קבצי M3U?
נערך לאחרונה על ידי ramsalemix ב 30/04/2023 8:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.
כן, 2 רשימות30/04/2023 8:05ramsalemix כתב: מזכיר לי את הדיון שלך(השתתפתי בו) ונראה שדיי סיכמת את הנושא עוד בהתחלה![]()
![]()
viewtopic.php?f=85&t=381772
Televizo - IPTV player
https://play.google.com/store/apps/deta ... ay.ottplay
TiviMate IPTV Player
https://play.google.com/store/apps/deta ... vplayer.tv
לגבי ה"פלייליסטים" אתה מתכוון ל-2 רשימות של קבצי M3U?...
עוד שאלה, מכיר ספק iptv אמין וטוב של ערוצים ישראליים?
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

כן, אתה יכול לאחד אותם....
לגבי השאלה האחרונה זה לא ממש המקום לדבר על הנושא

איך ניתן לאחד? אפשר לדבר איתך באופן פרטי איכשהו? אשמח לעזרה30/04/2023 8:59ramsalemix כתב: כן, אתה יכול לאחד אותם.
לגבי השאלה האחרונה זה לא ממש המקום לדבר על הנושא
...