שאלה למי שיש את T2 EXTREME
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
המלך
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6273
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 19 פעמים
אכן ראיתי את ההבדל בין ההגדרות.
לעומת זאת בפלזמה כשהגדרתי רזולוציה טבעית לא קיבלתי את אותה איכות ואפילו התמונה לא היתה נקייה בהשוואה למסך המחשב.
עכשיו יש שתי אפשרויות:להגדיר לפלזמה רזולוציה גבוהה יותר ולראות מה זה עושה.
והאפשרות השנייה היא לאלץ בהגדרות 720P או 1080I אבל אני מקבל תמיד הודעה שזה עלול לעשות נזק למסך הפלזמה.
מה אתה חושב?
לעומת זאת בפלזמה כשהגדרתי רזולוציה טבעית לא קיבלתי את אותה איכות ואפילו התמונה לא היתה נקייה בהשוואה למסך המחשב.
עכשיו יש שתי אפשרויות:להגדיר לפלזמה רזולוציה גבוהה יותר ולראות מה זה עושה.
והאפשרות השנייה היא לאלץ בהגדרות 720P או 1080I אבל אני מקבל תמיד הודעה שזה עלול לעשות נזק למסך הפלזמה.
מה אתה חושב?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני מבין שרכשת אותו חוקית ואתה משתמש בPROXY שהוא נוטריון חוקי (הינו מאשר שימוש בסרט על פי הDRM שלו)
כך שלדעתי אין פה בעיה בפרסום שרתים חוקיים באתר.
כך שלדעתי אין פה בעיה בפרסום שרתים חוקיים באתר.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
גם לי יש את הסרט, לא כל שרת פרוקסי עובד, אבל חלקם בהחלט כן, רק צריך לוודא שמדובר על שרת בארה"ב וכזה שאינו אנונימי.
כשזה כן עובד חייבים לראות אותו דרך נגן האינטראקטואל המעצבן, וגם ככה על המחשב היחסית ישן שלי, הוא רץ די קופצני, והפסקול עובד רק בסטריאו כי הנגן/סרט לא תומך בחיבור דיגיטלי למפענח חיצוני.
על מסך ה LG 19 שלי (CRT) ניתן להציג את הסרט ברזולוציה המלאה שלו, התמונה באמת נראית אחלה, אבל משהו ששמתי לב אליו זה שאם מנגנים את הסרט על המדיה פלייר, ובודקים את הרזולוציה אז רשום 1440X1080 שזה בעצם הי דפינישון ביחס של 4:3, אבל הסרט שמוצג כ 21:9 (סקופ) מנצל רק חלק מאותה תמונה/רזולוציה, ככה שזה דווקא די מאכזב, או אני טועה ?
כשזה כן עובד חייבים לראות אותו דרך נגן האינטראקטואל המעצבן, וגם ככה על המחשב היחסית ישן שלי, הוא רץ די קופצני, והפסקול עובד רק בסטריאו כי הנגן/סרט לא תומך בחיבור דיגיטלי למפענח חיצוני.
על מסך ה LG 19 שלי (CRT) ניתן להציג את הסרט ברזולוציה המלאה שלו, התמונה באמת נראית אחלה, אבל משהו ששמתי לב אליו זה שאם מנגנים את הסרט על המדיה פלייר, ובודקים את הרזולוציה אז רשום 1440X1080 שזה בעצם הי דפינישון ביחס של 4:3, אבל הסרט שמוצג כ 21:9 (סקופ) מנצל רק חלק מאותה תמונה/רזולוציה, ככה שזה דווקא די מאכזב, או אני טועה ?